Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(In-U @ 2010 06 28, 20:41)
Na ką, jau ketvirta diena kaip gryzom is Egipto  cool.gif Buvom Hurgadoje  smile.gif
Buvo nuostabu. Man patiko  thumbup.gif 
Tai vat tokie trumpi mano ispudziai  bigsmile.gif

Labai ačiū už pasakojimą. Gal galite parašyti kokiame viešbutyje buvote, ar patiko viešbutis?
Atsakyti
man dar del alieju klausimas iskilo. pernai buvom Seiche, vykome i Kaira, fabrike pirkom ju. vienas kvapas ziauriai patiko (duchi harema) , po to uzsiprasiau tokiu kvepalu is kolegos vaziuojancio i Egipta, zinojau, kad vaziuos i Kaira, bet atveztas kvapas buvo visai kitoks unsure.gif . siemet pati buvau Hurgadoj, prasiau tu aliujuku, man aisku dave uostyt, sake cia tie, bet to pirmojo kvapo niekur neradau verysad.gif . klausiau, kodel skiriasi kvapas, nes noriu konkretaus, man zinomo, sake atseit jie keicia koncentracija, uztai gali skirtis biggrin.gif . kazkokia nesamone. kaip jus manot? suprasciau jei ta pirmaji savo megstama aliejuka buciau pirkus kur galves pardej, bet pirkau Kairo tam vadinamam kvepalu fabrike, o kolegos parvezti buvo irgi is ten, bet skirtingi....

P.s. ten kazkas rase del magnetuku. as pav. visada parsivezu is skirtingu saliu po magnetuka ir "cerkute", man smagu matyti savo lankytas vietas panosej, ir draugai visada zino ka lauktuviu parvezt. laukiu tu magnetuku ir stikliuku kaip mazas vaikas, jei zinau kad kas nors is draugu tarpo isvaziaves lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONRO: 30 birželio 2010 - 07:42
QUOTE(jola333 @ 2010 06 30, 02:08)
Labai ačiū už pasakojimą. Gal galite parašyti kokiame viešbutyje buvote, ar patiko viešbutis?

Mes buvome Triton Empire viešbutyje, 3*. Nors teko girdeti kad Egipto 3* tai labai mazai, bet nusprendem pabandyti, nes is atsiliepimu atrode visai neblogai, ir mums patiko bigsmile.gif Siaip nesam labai isrankus viesbuciams, kadangi ne juose pagyventi atvykstam, tai nieko per daug ir nesitikejom. Bet siaip likom patenkinti viesbuciu. Daug baru, ivairus maistas, daug basienu prie kuriu dienos metu nuolat vyksta uzsiemimai: mokina sokiti pilvo soki, aerobika, vandens aerobika, tinklinis ir t.t.
Na, man jis patiko, atitiko mano lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 06 30, 08:40)
man dar del alieju klausimas iskilo. pernai buvom Seiche, vykome i Kaira, fabrike pirkom ju. vienas kvapas ziauriai patiko (duchi harema) , po to uzsiprasiau tokiu kvepalu is kolegos vaziuojancio i Egipta, zinojau, kad vaziuos i Kaira, bet atveztas kvapas buvo visai kitoks  unsure.gif . siemet pati buvau Hurgadoj, prasiau tu aliujuku, man aisku dave uostyt, sake cia tie, bet to pirmojo kvapo niekur neradau  verysad.gif . klausiau, kodel skiriasi kvapas, nes noriu konkretaus, man zinomo, sake atseit jie keicia koncentracija, uztai gali skirtis  biggrin.gif . kazkokia nesamone. kaip jus manot?  suprasciau jei ta pirmaji savo megstama aliejuka buciau pirkus kur galves pardej, bet pirkau Kairo tam vadinamam kvepalu fabrike, o kolegos parvezti buvo irgi is ten, bet skirtingi....

P.s. ten kazkas rase del magnetuku. as pav. visada parsivezu is skirtingu saliu po magnetuka ir "cerkute", man smagu matyti savo lankytas vietas panosej, ir draugai visada zino ka lauktuviu parvezt. laukiu tu magnetuku ir stikliuku kaip mazas vaikas, jei zinau kad kas nors is draugu tarpo isvaziaves  lotuliukas.gif

kiek man teko dometis tai i pati fabrika retai kas veza ekskursiju metu, veza i valstybines alieju parduotuves. kiekvienoj parduotuvej tas pats kvapas gali skirtis, nes kitas aliejus, kaip ir sake ale konkurencija. taigi geriausia rasti viena pardaveja ir pas ji patiems nuvykus pirkti.
Atsakyti
sveiki 4u.gif
turiu klausimuku tikiuosi i juos atcakysite smile.gif blush2.gif
zadu skristi su vyru lapkriti i egipta hurgada gal galite kas papasakoti ar buvo aks lapkriti kaip orai lapkriti?koki viesbuti rekomenduotumet?ar viskas iskaiciuota ar tik pusryciai ir vakariene?
kokia agentura siulytumet? novaturas?teztour?star1?ir tt kas ka siulo?
kaip patartumet ar dabar jau pirkti ar laukti paskutines minutes ?kaip geriau apsimoka? g.gif
laukiu atcakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 06 30, 15:37)
sveiki  4u.gif
turiu klausimuku tikiuosi i juos atcakysite smile.gif  blush2.gif
zadu skristi su vyru lapkriti i egipta hurgada gal galite kas papasakoti ar buvo aks lapkriti kaip orai lapkriti?koki viesbuti rekomenduotumet?ar viskas iskaiciuota ar tik pusryciai ir vakariene?
kaip patartumet ar dabar jau pirkti ar laukti paskutines minutes ?kaip geriau apsimoka? g.gif
laukiu atcakymo  4u.gif

Lapkritį oras thumbup.gif . Man asmeniškai labai patinka važiuoti lapkričio mėnesį, nes pas mus oras jau vėsta, o ten apie 30-32 būna. Dėl viešbučio, tai jums patiems rinktis: jeigu norite ilsėtis tik viešbutyje, tai žinoma imkite AI (viskas įskaičiuota), bet jeigu planuojate imti ekskursijas, tai užteks pusryčių ir vakarienės. Viešbutį rekomenduoti irgi labai sunku, nes priklauso nuo jūsų galimybių. Jeigu galite sau leisti, tai imkite 4 arba 5*, bet yra ir 3* geri viešbučiai, kaip čia ką tik pasakojo gryžusi iš Egipto mergina.
Agentūros visos geros, o dėl paskutinės minutės, tai čia kaip loterija. Pernai aš laukiau paskutinės minutės, ir prieš 2 savaites iki planuotos kelionės kainos gerokai pakilo, o po kelių dienų ir nebebuvo vietų viešbutyje į kurį norėjau važiuoti. Bet jeigu konkretaus viešbučio nenusižiūrėjote, tai galite bandyti paskutinę minutę. 4u.gif
Atsakyti
Dėl paskutinės minutės tai nežinau, nesiulyčiau laukti, nes kiek teko girdeti tai kelioniu agenturos bando poilsiautojus atpratinti nuo paskutines minutes, ypač kai geras variantas. Ir kai jau kelione arteja, dar pakelia kaina. Mes pirkom gal pries koki menesi, sekem pasiulymus, ir kai tiko - pirkom. Pakui vistiek stebejom kainas, ir ta pati kelione kainavo jau brangiau...
Del AI, tai tikrai patiems spresti, priklauso kiek keliauti zadat. Nors mes ir daznai nebudavom viesbutyjem, daznai ir pietu neidavom, bet patiko kad viskas iskaiciuota, nes nereikia moketi uz gerimus, kuriu tikrai labai norisi. Tada ramiai atostogauji, o ne su pinigine lakstai, nes vis moket ir moket reikia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(In-U @ 2010 06 30, 18:35)
Dėl paskutinės minutės tai nežinau, nesiulyčiau laukti, nes kiek teko girdeti tai kelioniu agenturos bando poilsiautojus atpratinti nuo paskutines minutes, ypač kai geras variantas. Ir kai jau kelione arteja, dar pakelia kaina. Mes pirkom gal pries koki menesi, sekem pasiulymus, ir kai tiko - pirkom. Pakui vistiek stebejom kainas, ir ta pati kelione kainavo jau brangiau...

Sioje vietoje nesutikciau.Ziurint kokiu metu planuojama vykti.Jei tai bus per pati kelioniu pika,tai paskutiniu minuciu kainu geru galima ir nerasti,bet jei tai kaip pvz lapkriti,gruodi,kaip buvo kalbeta priespaskutiniame poste ,tai drasiai galima laukti ir bus tu geru kainu.Ir buvo tu geru kainu tarkim ir praeitais metais tokiu metu.
Mes lauksime gruodziui irgi paskutines minutes,agentes musu liepe pasiruosti lagaminus ir laukti per pora savaiciu manau ras geru paskutiniu minuciu.Geriausios kainos kai reikia isvykti kita diena thumbup.gif Tad nereikia baimintis schmoll.gif o kas nori sutaupyti ir gali laukti tada kodel gi ne.
In-U kiek jus dabar mokejote uz 3 zv su viskas iskaiciuota emete turbut..jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(In-U @ 2010 06 30, 18:35)
Del AI, tai tikrai patiems spresti, priklauso kiek keliauti zadat. Nors mes ir daznai nebudavom viesbutyjem, daznai ir pietu neidavom, bet patiko kad viskas iskaiciuota, nes nereikia moketi uz gerimus, kuriu tikrai labai norisi. Tada ramiai atostogauji, o ne su pinigine lakstai, nes vis moket ir moket reikia...  doh.gif

drinks_cheers.gif
as irgi tik uz AI ,nors priespaskutine kelione musu buvo grynai pazintine,daug keliavome,mazai dienos metu buvome viesbutyje,bet vistiek ememe AI,mums taip patogiau ypac su vaikais 4u.gif
Bet cia kiekvienas renkasi pagal save 4u.gif
Atsakyti
Visad į Egiptą važiuoju perkant paskutinę minute, jeigu taip galima pasakyt, tai būna apie 1,5 arba 2 savaitės iki kelionės 4u.gif Papraščiausiai seku v/b kainas ir pasiūlymus, momentais išmeta keletą v/b geromis kainomis, tada ir perku 4u.gif Ir dažniausiai būna kad beveik visas autikas atvažiuoja lietuvaičių į tą patį v/b biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 06 30, 15:37)
sveiki  4u.gif
turiu klausimuku tikiuosi i juos atcakysite smile.gif  blush2.gif
laukiu atcakymo  4u.gif

Mes buvome lapkrčio viduryje Hurgadoje viešbutyje Aladin beach resort. Labai karšta tikrai nebuvo, oras apie 30, vanduo apie 25. Prieš 3 savaites grįžome iš Hurgados, tai vandens temperatūra buvo maždaug tokia pati kaip ir lapkritį. Lapkritį pūtė stiprūs vėjai (dabar irgi), todėl iš ryto apie 9-10 val. reikėdavo marškinėlių trumpomis rankovėmis, o apie 11 val. jau buvo galima išsirengti. Jeigu jūs norėsite būti ne prie jūros, o prie baseino, rinkitės šildomą, nes mūsų buvo nešildomas, todėl beveik visi tupėjo prie jūros. Sutemdavo apie 17.30, ir maždaug tokiu metu atvėsdavo, vakarais reikėdavo švarkelio ar megztuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte pelyte: 01 liepos 2010 - 07:44
sveikos mamytes,
gal netycia kas nesenai grizote is Hurgados ir galit pakomentuoti kaip ten su ta issiliejusia nafta?niekur inete nerandu normalios info,kaip ten yra siuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(still_magic @ 2010 07 01, 09:48)
sveikos mamytes,
gal netycia kas nesenai grizote is Hurgados ir galit pakomentuoti kaip ten su ta issiliejusia nafta?niekur inete nerandu normalios info,kaip ten yra siuo metu blush2.gif

Mes gryzome jau beveik pries savaite bigsmile.gif
Kaip tik mums bunant Hurgadoje ir issiliejo ta nafta doh.gif Viena popiete prie juros pasijuto kvapas, tada pamatem juroje dideles demes tokias kaip smalos. Aisku visi bego is juros, ir nebesimaude. Bet mes kaip tik kita diena vykom i Kaira, tai visa diena nebuvom, paskui viena diena prie baseino pabuvom, nes jura buvo dar nesvari, ja vale spec tarnybos, kita diena vel i ekskursija, ir dar kita diena jau laivai buvo galima maudytis juroje, nes ji buvo isvalyta. Aisku dar siek tiek ant dugno buvo, todel einant su plaukimo batais, ant padu buvo siek tiek tos naftos, bet jau labai nedaug. Bet kvapo nebebuvo, maudytis, nardyti galima laisvai bigsmile.gif Tai manau dabar, kai praejo nuo musu buvimo beveik savaite, tikrai neturetu buti jokio naftos zymiu ax.gif
Atsakyti