Na ką, jau ketvirta diena kaip gryzom is Egipto
Buvom Hurgadoje
Buvo nuostabu. Man patiko
Tokia savotiska egzotika, ypac faina prasieti ju vietinemis gatvelemis, kurios neskirtos turistams...
Dar pries isvykstant visi sake, kas mes ten iskepsim
Bet taip tikrai nebuvo
Aisku, per pati vidurdieni po miesta pasivaikscioti nepatartina... Bet ten vejas yra, ir karstis ne taip jauciasi. Man Turkijoje liepos menesi buvo blogiau, as perkaisdavau nuo to karsio kiekviena diena, o Egipte - NE
Is juros islipus ir pavesyje tai kartais net salta buvo
O gide sake, kad nuo sios savaites kokiais 8 laipsniais atves, tai bus dar geriau.
Vaziavom i Kaira, pirkom kelione is Star1, vaziavom su dideliu autobusu, sedejom po 1 zmogiu ant dvieju sedyniu, tai ir pamiegoti normaliai ejo. Prie piramidziu buvom 9 val, karsta, bet pakenciama, bet kada gali ateiti i autobusa atsivesinti, atsigerti. Veliau vykom i kvepalu fabrika, papiruso gaminimo procesa ziurejom, i nacionalini muzieju. Tiesa, ten tikrai tvanku, paciame muziejuje oro truksta, o kai isejom i lauka, papute vejelis, bet toks karstas kaip is orkaites
Ten sako buvo apie 50 karscio
Dar vaziavom su keturraciais, matem mirazus, pavedziojo su kupranugariu...
Nardem giluminiame nardyme. ZIAURIAI patiko
visai nebaisu, labai smagu.
Dar tiem kas vyks i Hurgada, rekomenduociau apsilankyti El Gounoje. Tikrai visai kitas vaizas nei pacioje Hurgadoje, labai grazu, tvarkinga. Vadinama antroji Venecija
Kas del vietiniu zmoniu, tai jie tikrai priekabus, ikyrus, ir dazniausiai vistiek kaip nors apgauna. Tokia jau ju natura. Jeigu mato kad dar mazai ideges, visada bando apgauti, net ir uz vaziavima su ju vietiniu mikriuku, bet pasakai kad zinai kiek reikia moketi, ir atstoja
Dar kas labai patiko, tai ju svieziai spaustos sultys. Dabar mangu sezonas, sultys tikrai skanios. Dar gerem cukranendriu sulciu, gerai atgaivina
Tai vat tokie trumpi mano ispudziai