QUOTE(*spanguolyte @ 2010 05 30, 20:32)
sveikos keliauninkes
ruosiames birzelio 07 i hurgada, laiko liko visai nedaug - o dar neapsisprendziam del viesbucio, renkuosi 4-5 *, AL maitinimu . kas galit ka patarti ? buciau labai dekinga
ruosiames birzelio 07 i hurgada, laiko liko visai nedaug - o dar neapsisprendziam del viesbucio, renkuosi 4-5 *, AL maitinimu . kas galit ka patarti ? buciau labai dekinga
na man patikes ir dar karta vaziuociau i harmony makadi bay,vertinamas 5*, pirkau per avia.lt -gavos tik 50 lt parai asmeniui nakciai-maisto kiek nori -pusryciai ir vakariene-pietu automatiskai neprireikia juk buna ekskursijos ar siaip isvaziavimas i hugados centra-paragavimas egiptietiskos virtuves.beje yra koralinis rifas - nereikia nardymo kelioniu imt - zuvys plaukia kaip kad rodo per filmus tarp koju zuvu buriai, maciau net ir gigantiska morena tada buvau issigandus bet siu ispudziu nepamirsiu. vaikas del nardymo nelabai - galima susizeist nuo koralu,tai vaikai nuo kranto plaukioja. na galeciau dar daugiau papasakoti tik nezinau ar vyksti su vaikais ar be - kokiu pramogu. o del susikalbejimo - pasijutau esanti rusijoje visi su tavim kalba rusiskai-o as nesuprantu-cia apie kitus turistus.kurie dirbantys tai ir angliskai kalba beje del zvejybos kam idomu - nesiulau zvejams, as esu uzkietejusi zveje bet kai su vietiniu prizvejojom kibira pilna, tai kai valgem nezinojom ka valgom beskone , gumine mesa .o kur pacioj hurgadoj gamina zuvi tai skaanu,kai tik atostogu vel vaziuosi vel is ten uzsisakysim.beje yra ir didelis prekybos centras vaziuojant is hurgados i makadi bay del ekskursiju nelabai ka turiu pasiulyt - kaina neatitinka aptarnavimo kokybes-jus pacios spresit egiptiecius as jau perpratus