Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(*spanguolyte @ 2010 05 30, 20:32)
sveikos keliauninkes 4u.gif
ruosiames birzelio 07 i hurgada, laiko liko visai nedaug - o dar neapsisprendziam del viesbucio, renkuosi 4-5 *, AL maitinimu .  kas galit ka patarti ? buciau labai dekinga smile.gif

na man patikes ir dar karta vaziuociau i harmony makadi bay,vertinamas 5*, pirkau per avia.lt -gavos tik 50 lt parai asmeniui nakciai-maisto kiek nori -pusryciai ir vakariene-pietu automatiskai neprireikia juk buna ekskursijos ar siaip isvaziavimas i hugados centra-paragavimas egiptietiskos virtuves.beje yra koralinis rifas - nereikia nardymo kelioniu imt - zuvys plaukia kaip kad rodo per filmus tarp koju zuvu buriai, maciau net ir gigantiska morena smile.gif tada buvau issigandus bet siu ispudziu nepamirsiu. vaikas del nardymo nelabai - galima susizeist nuo koralu,tai vaikai nuo kranto plaukioja. na galeciau dar daugiau papasakoti tik nezinau ar vyksti su vaikais ar be - kokiu pramogu. o del susikalbejimo - pasijutau esanti rusijoje lotuliukas.gif visi su tavim kalba rusiskai-o as nesuprantu-cia apie kitus turistus.kurie dirbantys tai ir angliskai kalba smile.gif beje del zvejybos kam idomu - nesiulau zvejams, as esu uzkietejusi zveje bet kai su vietiniu prizvejojom kibira pilna, tai kai valgem nezinojom ka valgom lotuliukas.gif beskone , gumine mesa .o kur pacioj hurgadoj gamina zuvi tai skaanu,kai tik atostogu vel vaziuosi vel is ten uzsisakysim.beje yra ir didelis prekybos centras vaziuojant is hurgados i makadi bay smile.gif del ekskursiju nelabai ka turiu pasiulyt - kaina neatitinka aptarnavimo kokybes-jus pacios spresit smile.gif egiptiecius as jau perpratus lotuliukas.gif
Atsakyti
Novaturas atšaukė vasaros keliones į Šarmą.
Atsakyti
Bliamba, tikiuosi rudeniop bus kelionių į Šarmą.. Nu netraukia Hurgada nors tu ką, o taip noris rudenį pasilepint Egipto saule..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavtote @ 2010 05 31, 00:00)
na man patikes ir dar karta vaziuociau i harmony makadi bay,vertinamas 5*, pirkau per avia.lt -gavos tik 50 lt parai asmeniui nakciai-maisto kiek nori -pusryciai ir vakariene-pietu automatiskai neprireikia juk buna ekskursijos ar siaip isvaziavimas i hugados centra-paragavimas egiptietiskos virtuves.beje yra koralinis rifas - nereikia nardymo kelioniu imt - zuvys plaukia kaip kad rodo per filmus tarp koju zuvu buriai, maciau net ir gigantiska morena  smile.gif  tada buvau issigandus bet siu ispudziu nepamirsiu. vaikas del nardymo nelabai - galima susizeist nuo koralu,tai vaikai nuo kranto plaukioja. na galeciau dar daugiau papasakoti tik nezinau ar vyksti su vaikais ar be - kokiu pramogu. o del susikalbejimo - pasijutau esanti rusijoje  lotuliukas.gif  visi su tavim kalba rusiskai-o as nesuprantu-cia apie kitus turistus.kurie dirbantys tai ir angliskai kalba smile.gif  beje del zvejybos kam idomu - nesiulau zvejams, as esu uzkietejusi zveje bet kai su vietiniu prizvejojom kibira pilna, tai kai valgem nezinojom ka valgom lotuliukas.gif  beskone , gumine mesa .o kur pacioj hurgadoj gamina zuvi tai skaanu,kai tik atostogu vel vaziuosi vel is ten uzsisakysim.beje yra ir didelis prekybos centras vaziuojant is hurgados i makadi bay smile.gif del ekskursiju nelabai ka turiu pasiulyt - kaina neatitinka aptarnavimo kokybes-jus pacios spresit smile.gif egiptiecius as jau perpratus  lotuliukas.gif

dekui uz pasiulyta viesbuti, bet dabar harmony makadi bay vyksta remontas

ka tik is agenturos gavom fiansiskai patraukius pasiulymus i festival riviera resort 4* ir sunrise holiday 5*, reikia rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kap- @ 2010 05 31, 16:57)
Bliamba, tikiuosi rudeniop bus kelionių į Šarmą.. Nu netraukia Hurgada nors tu ką, o taip noris rudenį pasilepint Egipto saule..smile.gif

Man Hurgada kažkas baisaus švelniai tariant doh.gif , aš irgi laukiu kad pradės rudenį skraidint į Šarmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 05 31, 18:19)

ka tik is agenturos gavom fiansiskai patraukius pasiulymus i festival riviera resort 4* ir sunrise holiday 5*, reikia rinktis smile.gif

festival riviera resort 4* buvome vasario menesi tai labai patiko, dielis viesbutis, didele tertoija, malonus personalas ir skanus maistas. Jeigu kas domina rasykit i AZ papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 05 31, 19:46)
Man Hurgada kažkas baisaus švelniai tariant  doh.gif , aš irgi laukiu kad pradės rudenį skraidint į Šarmą  thumbup.gif

O galima paklaust kodėl jum Hurgada nepatinka? Man ten labai smagu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 05 31, 21:40)
O galima paklaust kodėl jum Hurgada nepatinka? Man ten labai smagu buvo biggrin.gif

Tiksliai net pati nežinau, jaučiu antipatija ir tiek, kur esu buvusi visur noriu gryžti o į Hurgadą ne schmoll.gif o Kayras, Luksoras traukte traukia ten sugryžt, o į Šarmą tarsi pas babą į kaimą važiuočiau, kaip antri namai thumbup.gif
Atsakyti
Hurgadoj rekomenduoju Sunrise Mamlouk Palace smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 20:01)
o jus man paaiskinkit kaip galima Egipte istverti labiau karsti nei Turkijoje g.gif jei kaip suprantu Turkijoje net vesiau pagal temepratura g.gif
As liepos buvau Kretoje...karsta...na istveriama,daug laiko praleidome masinoje keliaudami su kondicionieriumi,na bet karsta doh.gif
As cia objektyviai rasau 4u.gif

tiesiog Egipte dar vejas labai gaivina smile.gif plaukiant su laivu tai isvis su ranksluosciu sedejau ir salau..
Atsakyti
Vakar grįžom iš SOL Y MAR CLUB MAKADI 4*
1. Organizatorius Novaturas- gidės puikios, malonios, ekskursijų organizacija labai gera.
2. viešbutis tikrai vertas 4,5 * kaip Novaturas ir duoda. Makadi miestelis idealiai tvarkingas, labai gražus, ramus, tiesiog oazė dykumoj (čia jums ne Hurgada)
3. Viešbutis ant jūros kranto, aplinka nuostabi, gyveni tarsi parke su įvairais karpytais krūmais, upeliuku,gėlėmis ir t.t.
4.Kambarį pirkom šeimyninį, gavom labai didelį prie pat jūros ir baseino, tvarkė labai gerai, lankstė gulbes, krokodilą, gėles.
4. Jokių piktų gyvių nėra- uodą sutikau vieną autobuse į KAIRĄ biggrin.gif , kelios musės ir daug alkanų žvirblių.
5.Papludimys smėlis, gylėja gana greitai, yra koralinis rifas, žuvyčių nemažai, medūzos nei vienos nemačiau, vandens batukai nebūtini.
6. gultus reiktų užsiimti kokią 7 val., rasit ir vėliau (iki kokios 9val. prie jūros tikrai būna laisvų, bet toliau arba pirmoj eilėj be skėčių)
7.Maistas skanus, tik galėtų būti įvairesnis (troškinta jautiena, vištiena, žuvis, skiriasi paruošimas, bet iš esmės labai panašu, makaronai su padažais, pica prie baseino, saldumynai kaip visada, vaisiai: arbūzas, bananai, apelsinai, datulės, dar kažkokie egzotiški, ledai ant pagaliuko Nestle, labai skanūs (bare prie baseino, reikia prašyti))
8. Gėrimai: alus-neskiestas, vynas: baltas, rožinis, raudonas, kokteiliai, spraitas-kola, sultys iš aparato.Vanduo tik iš aparatų(buteliukais reikia pirkt)
9. Viešbučio gyventojai vokiečiai (dauguma) ir rusai (turbūt ir kitokių keletas, bet jų nesigirdėjo) biggrin.gif
10. Animatoriai faini, lygegrečiai veda viską vokiškai ir rusiškai.
Išvada: atostogos nuostabios, viešbutį drąsiai rekomenduočiau visiems ramybės, saulės, jūros grožio mylėtojams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 05 31, 18:19)

mes vakar nusipirkoms birzelio 7 sunrise holiday kelione, laukiam nesulaukiam smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 05 31, 21:17)
Tiksliai net pati nežinau, jaučiu antipatija ir tiek, kur esu buvusi visur noriu gryžti o į Hurgadą ne  schmoll.gif o Kayras, Luksoras traukte traukia ten sugryžt, o į Šarmą tarsi  pas babą į kaimą važiuočiau, kaip antri namai  thumbup.gif

Aišku, o aš pamaniau, kad ne gi dėl arabų pačių lotuliukas.gif Tiesa, Egipte buvau tik Hurgadoje, tai lyginti su Šarmu negaliu. Bet šiaip man patiko cool.gif
Atsakyti