Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(anira12 @ 2010 05 25, 19:36)
Ten karstis lengviau pakeliamas  ax.gif 
Mes praeitais metais buvom panasiu metu. Labai-labai karsta buvo tik Kaire. O visa kita laika buvo tikrai lengviau, nei pas mus, kai virs 30 buna
Papildyta:
Nors " sesatdieni pakilo iki 60  " siek tiek baugina...  biggrin.gif

nes Egipte klimatas sausas, o pas mus drėgnas.
pas mus kai karšta, tai jautiesi kaip troškintuve.
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2010 05 25, 17:36)
Ten karstis lengviau pakeliamas  ax.gif 
Mes praeitais metais buvom panasiu metu. Labai-labai karsta buvo tik Kaire. O visa kita laika buvo tikrai lengviau, nei pas mus, kai virs 30 buna
Papildyta:
Nors " sesatdieni pakilo iki 60  " siek tiek baugina...  biggrin.gif

na esu buvusi ten kur kaaaaarsta,bet....tai nera taip lengvai pakeliama kaip raso tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 25 gegužės 2010 - 19:37
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 20:36)
na esu buvusi ten kur kaaaaarsta,bet....tai nera taip lengvai pakeliama kaip raso tongue.gif

Bet kur karstai irgi oras skirtingas pvz.: Turkija ir Egiptas tai ir ten ir ten vasara labai karsta bet Egipte karti lengviau iskesti negu Turkijoj.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 05 25, 18:57)
Bet kur karstai irgi oras skirtingas pvz.: Turkija ir Egiptas tai ir ten ir ten vasara labai karsta bet Egipte karti lengviau iskesti negu Turkijoj.

o jus man paaiskinkit kaip galima Egipte istverti labiau karsti nei Turkijoje g.gif jei kaip suprantu Turkijoje net vesiau pagal temepratura g.gif
As liepos buvau Kretoje...karsta...na istveriama,daug laiko praleidome masinoje keliaudami su kondicionieriumi,na bet karsta doh.gif
As cia objektyviai rasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 25 gegužės 2010 - 20:01
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 21:01)
o jus man paaiskinkit kaip galima Egipte istverti labiau karsti nei Turkijoje g.gif jei kaip suprantu Turkijoje net vesiau pagal temepratura g.gif
As liepos buvau Kretoje...karsta...na istveriama,daug laiko praleidome masinoje keliaudami su kondicionieriumi,na bet karsta doh.gif
As cia objektyviai rasau 4u.gif

Taip Turkijoj temperatura zemesne bet as lyginu pvz.: Turkijoj 35 ir Egipte 35 tai visiskai skirtinga nes Turkijoj dregnas oras o Egipte sausas todel daug lengviau tas karstis jauciasi.As cia aisku nesibarti noriu bet tik parasiau kai pvz.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 05 25, 19:08)
Taip Turkijoj temperatura zemesne bet as lyginu pvz.: Turkijoj 35 ir Egipte 35 tai visiskai skirtinga nes Turkijoj dregnas oras o Egipte sausas todel daug lengviau tas karstis jauciasi.As cia aisku nesibarti noriu bet tik parasiau kai pvz.

na taip,bet jeigu Kretoje 40 liepa tai kiek Egipte liepos menesi ax.gif nemanau,kad analogiska ir net su Turkija lyginant g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 21:10)
na taip,bet jeigu Kretoje 40 liepa tai kiek Egipte liepos menesi ax.gif nemanau,kad analogiska ir net su Turkija lyginant g.gif

Na zinokit Kretoj dar nebuvom tai negaliu lyginti smile.gif
Atsakyti

na taip,bet jeigu Kretoje 40 liepa tai kiek Egipte liepos menesi
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 21:01)

Paprastu paprasciausiai. Egipte liepos viduryje dregme diena buna 15-20. Turkijoje 70-80. Va tau ir visa matematika.
Pvz tropinis karstis 35 vos pakeliamas, o sausasis egipto karstis visai kitaip, nes ne dregna.
Esu ir ten ir ten buvus liepos viduryje, NER ka lygint, nors egipte karsciau gal 15 lapsiniu buvo.
Kaip ir floridoj su kalifornija, karstis panasus termometre bet neisivaizduojat kaip jis skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 05 25, 21:08)
Taip Turkijoj temperatura zemesne bet as lyginu pvz.: Turkijoj 35 ir Egipte 35 tai visiskai skirtinga nes Turkijoj dregnas oras o Egipte sausas todel daug lengviau tas karstis jauciasi.

drinks_cheers.gif Pernai buvau Turkijoj, kai buvo 38laipsniai. Galvojau gala gausiu. Slapia visa laika(prakaituoji), silpna... Daugiau i Turkija nenoriu. Siemet varem i Egipta. Buvo panasi temp, bet man buvo thumbup.gif Nera ka ir lygint irnesakyk.gif
Atsakyti
Mes irgi liepa Egipte buvom. Temperatūra pakildavo iki 38-40 laipsniu. Pavėsyje l. gerai, bet ant saules sunkoka. Baisiausia buvo kai tik atskridom. Oro uoste pūte toks karstas ir sausas vejas, silpna daresi. Su vyru galvojom, kad bus šakės. Bet viešbuty viskas buvo OK, nuo juros pūtė gaivus vėjas. Taigi, saulės visa savaitę vengem.
Atsakyti
Pernai Turkijoje buvo 42 liepos pradžioje. Man tai super buvo, esu kažkokia šaltakraujė, man Lietuvoje retai kada būna šilta. MB bandė numirt, o vaikams tai vienodai buvo - jie visą laiką leido vandenyje.
O Egipte buvom pavasarį, tai daugiausiai gal kokie 35 buvo, tai man tai labai normalu, momentais net vėsoka buvo. Aišku, į ekskursijas abiem atvejais sudėtinga, ypač su vaikais, kai nėra šalia baseino arba jūros
Atsakyti