QUOTE(convict @ 2010 05 23, 22:06)
Nepergyvenkit ir neklausykit jokiu kalnu.
Pernai mes vykom i Egipta nuo liepos pradzios iki vidurio. Visi sake idijotai, kamikadzes ir t.t.
nieko panasaus
egipte sausa, tai ne turkijoj liepos viduryje, kaip iseini vakare i lauka ir iskarto visas pasidengi lipniu prakaitu.
Vykom ir i kaira, ir nei vienas is musu nepagalvojom kad boze kaip karsta nudvesim
Aisku mes megstantys siluma
vyras gal ne labai, bet man tai pasaka ten buvo
sakiau jeigu turkijos viesbucius ir ju serviza, o egipto jura ir ora iseitu nustabiausias kurortas
P.S. Vakarais uzsidedavau net plonytes kojinytes, nes man kojos pastoviai ledines.
P.P.S. Baseina vanduo isildavo iki man norimos temperaturos tik gerokai idienojus, nors vyras su dukterecia mirkdavo nuo 9 ryto.
Tai ir sakau, kad yra kam patinka. Pernai mes buvom spalio vidury, temperatūra buvo 36-37, ir man buvo per karšta, vis ieškojau pavėsio, nes ant saulės lydžiausi, o vaikas 2,5 metų irgi pastoviai buvo visas šlapias nuo prakaito, nes vaikai aktyviai juda. Man nebuvo jokio malonumo, ir į lauką ėjom tik gerokai po pietų miego. Bet dauguma poilsiautojų ištisą dieną deginosi. Turiu draugų, kurie tik vasarą ir važiuoja į Egiptą ir Turkiją, nes jiems patinka toks karštis, tai manau, kad planuojant kelionę birželio - liepos mėnesiais jau žinai, kokia šiluma laukia Egipte. Jeigu patinka, tai kodėl gi ne