Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 23, 15:19)
na patvirtinote mano isivaizdavima biggrin.gif zodziu ne per karsta,maudytis galima,nardyti,jei nera didelio vejo,vakarais vesiau,puikus laikas kas nemegsta karscio ir tinkantis ekskursijoms ax.gif cia tokia mini santrauka pasidariau(asmenine biggrin.gif ).Nes sausi isties jau daug didesni vejai doh.gif bet kaip suprantu geriausia gruodzio pradzioje skristi.
Aciu uz info mirksiukas.gif
O jusu drauge per sventes gal buvo? Kaledines,Naujuju metu?

Ne, per šventes ji nebuvo.
Atsakyti
Niu o kaip Egiptas birželio viduryje, nebus per karšta su mažiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 05 23, 18:11)
Niu o kaip Egiptas birželio viduryje, nebus per karšta su mažiuku  ax.gif

Mus tai kelioniu agenturoje gasdino, kad baisiai karsta bus... Ir dar sake, kad ekskursijos neorganizuojamos tokiu metu... (i Kaira, Aleksandrija ir pan.)
Neisgasdino... irnesakyk.gif birzelio 15 skrendam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 05 23, 18:11)
Niu o kaip Egiptas birželio viduryje, nebus per karšta su mažiuku  ax.gif

Užvakar Šarme buvo 40. Man asmeniškai per karšta, vaikui manau irgi nelabai gerai. Bet yra kam patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2010 05 23, 13:15)

Ten labiau Sea Garden teritorija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 23 gegužės 2010 - 21:08
Nepergyvenkit ir neklausykit jokiu kalnu.
Pernai mes vykom i Egipta nuo liepos pradzios iki vidurio. Visi sake idijotai, kamikadzes ir t.t.
nieko panasaus schmoll.gif egipte sausa, tai ne turkijoj liepos viduryje, kaip iseini vakare i lauka ir iskarto visas pasidengi lipniu prakaitu.
Vykom ir i kaira, ir nei vienas is musu nepagalvojom kad boze kaip karsta nudvesim schmoll.gif
Aisku mes megstantys siluma biggrin.gif vyras gal ne labai, bet man tai pasaka ten buvo thumbup.gif sakiau jeigu turkijos viesbucius ir ju serviza, o egipto jura ir ora iseitu nustabiausias kurortas wub.gif

P.S. Vakarais uzsidedavau net plonytes kojinytes, nes man kojos pastoviai ledines.
P.P.S. Baseina vanduo isildavo iki man norimos temperaturos tik gerokai idienojus, nors vyras su dukterecia mirkdavo nuo 9 ryto.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 05 23, 22:06)
Nepergyvenkit ir neklausykit jokiu kalnu.
Pernai mes vykom i Egipta nuo liepos pradzios iki vidurio. Visi sake idijotai, kamikadzes ir t.t.
nieko panasaus schmoll.gif  egipte sausa, tai ne turkijoj liepos viduryje, kaip iseini vakare i lauka ir iskarto visas pasidengi lipniu prakaitu.
Vykom ir i kaira, ir nei vienas is musu nepagalvojom kad boze kaip karsta nudvesim schmoll.gif
Aisku mes megstantys siluma biggrin.gif  vyras gal ne labai, bet man tai pasaka ten buvo thumbup.gif  sakiau jeigu turkijos viesbucius ir ju serviza, o egipto jura ir ora iseitu nustabiausias kurortas wub.gif

P.S. Vakarais uzsidedavau net plonytes kojinytes, nes man kojos pastoviai ledines.
P.P.S. Baseina vanduo isildavo iki man norimos temperaturos tik gerokai idienojus, nors vyras su dukterecia mirkdavo nuo 9 ryto.

Tai ir sakau, kad yra kam patinka. Pernai mes buvom spalio vidury, temperatūra buvo 36-37, ir man buvo per karšta, vis ieškojau pavėsio, nes ant saulės lydžiausi, o vaikas 2,5 metų irgi pastoviai buvo visas šlapias nuo prakaito, nes vaikai aktyviai juda. Man nebuvo jokio malonumo, ir į lauką ėjom tik gerokai po pietų miego. Bet dauguma poilsiautojų ištisą dieną deginosi. Turiu draugų, kurie tik vasarą ir važiuoja į Egiptą ir Turkiją, nes jiems patinka toks karštis, tai manau, kad planuojant kelionę birželio - liepos mėnesiais jau žinai, kokia šiluma laukia Egipte. Jeigu patinka, tai kodėl gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2010 05 23, 18:31)
Mus tai kelioniu agenturoje gasdino, kad baisiai karsta bus... Ir dar sake, kad ekskursijos neorganizuojamos tokiu metu... (i Kaira, Aleksandrija ir pan.)
Neisgasdino...  irnesakyk.gif birzelio 15 skrendam  thumbup.gif

bigsmile.gif ir mes birželio 15 d. skrendam i Hurgada cool.gif O kur Jūs?
Nepabijojom karščio ir mes, juk mes karštesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
karsti ispudziai is Hurgados, nes grizom tik vakar...
visas dienas buvo vejuota tai karscio nesijaute, termometras rode 40 ant saules... sesatdieni pakilo iki 60 ax.gif mums karstis netrukde jis visai kitoks nei cia... vykom kartu su mase jei 1,10 m... sunkiausia buvo skrydi istverti 4,20 val... gyvenom Sunny Day palma de mirete... seimyninis viebutis visi su mazais vaikais... maistas tai nieko ypatinga galetu buti ir ivairesnis, vaikas tai blynais ir kaiusinine, makaronais ir bulves fri gyvas buvo... jura +29 , baseine gal kokie +25... vykom i eskursija viena tai su laivu stikliuniu dugnu paziureti zuvyciu ir koralu, kelis kartus buvom centre. ka domina sis viesbutis klauskit pasakysiu... visiems geru atostogu
jei lyginciau turkijos ir egipto viesbucius tai iki turku dar toli egiptui, nes mes buvom abiejuose 4*...
Atsakyti
QUOTE(In-U @ 2010 05 25, 16:38)
bigsmile.gif  ir mes birželio 15 d. skrendam i Hurgada  cool.gif  O kur Jūs?
Nepabijojom karščio ir mes, juk mes karštesni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo siuo metu tik i Hurgada ir skaraidina... g.gif
Mes i ROYAL PALACE viesbuti.o jus kur?
Skrendam su vaiku. Labai tikiuosi, kad bus jai kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 05 25, 15:10)
visas dienas buvo vejuota tai karscio nesijaute, termometras rode  40 ant saules... sesatdieni pakilo iki 60 ax.gif  mums karstis netrukde jis visai kitoks nei cia...

na koks kitoks,karstis yra karstis,ypac toks didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 25, 19:20)
na koks kitoks,karstis yra karstis,ypac toks didelis ax.gif

Ten karstis lengviau pakeliamas ax.gif
Mes praeitais metais buvom panasiu metu. Labai-labai karsta buvo tik Kaire. O visa kita laika buvo tikrai lengviau, nei pas mus, kai virs 30 buna
Papildyta:
Nors " sesatdieni pakilo iki 60 " siek tiek baugina... biggrin.gif
Atsakyti