QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 22, 00:27)
Kiek skaitau rusu atsiliepimusm pvz Sarme susidarau nuomone,kad daug kur viesbuciuose minusas ...italai viesbuciai orientuoti italams,animacija ir personalo nusiteikimas kokia jusu nuomone kas susidure
Mes buvome Šarme Nubian Village viešbutyje. Jame sakyčiau net apie 70 proc. poilsiautojų buvo italai, 25 proc rusai, o likusieji 5 proc - lietuviai ir lenkai. Iš tikrųjų, visa animacija itališkai, vienoj pusėj viešbučio bungaluose su baseinu ir restoranu, kurie yra arčiau jūros apsistoję italai, o pagrindiniame pastate ir prie jo esančiame baseine - rusai. Tai rusų teritorijoj nebuvo jokios animacijos ar kitų renginių, ir aš tikiu, kad tai rusams nelabai patiko, todėl ir atsiliepimai turbūt nekokie. Personalas draugiškas, kalba visaip kaip reikia - itališkai, rusiškai, angliškai.
Šarme buvau 4 viešbučiuose, bet tik šis buvo su tokia daugybe italų poilsiautojų. Kituose viešbučiuose rusų buvo dauguma, netgi šalia esančiame Rehana Royal Beach and Spa, ir visa animacija vyko rusiškai. Šiaip man asmeniškai nėra jokio skirtumo.