Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 19, 12:11)
Merginos is patirties koki menesi geriausia atostogauti Egipte,kad nebutu itin stiprus vejai,kad ne ziaurus karsciai?
kas atostogavo gruodzio-sausio menesiais kokie atsiliepimai?

Mes kelis metus važiuojam kovą - nevėluota ir šilta.. šiemet balandį buvom.. Man neperkaršta irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
radau info gal irgi kazkam bus naudinga ax.gif
Oro ir vandens temperatūra Hurgadoje:

Mėnuo Vidutinė oro temperatūra dieną °C Vandens temperatūra °C
Sausis 19 19
Vasaris 21 20
Kovas 24 21
Balandis 27 22
Gegužė 30 24
Birželis 32 25
Liepa 34 26
Rugpjūtis 35 27
Rugsėjis 32 25
Spalis 27 23
Lapkritis 24 21
Gruodis 21 20

Oro ir vandens temperatūra Šarm El Šeiche:

Mėnuo Vidutinė oro temperatūra dieną °C Vandens temperatūra °C
Sausis 21 20
Vasaris 22 21
Kovas 25 22
Balandis 28 23
Gegužė 31 24
Birželis 34 26
Liepa 36 27
Rugpjūtis 37 28
Rugsėjis 34 26
Spalis 30 24
Lapkritis 26 22
Gruodis 23 21
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2010 05 19, 16:33)
Gruodi ir sausi buna salciausia. 2kartus vaziavau vasario 5diena ir jau buvo silta. Kelias dienas buvo+38, o kitom dienom apie +33laipsnius. Mes apsilenkem su drauge, kuri grizo vasario 5diena, tai sake, kad nebuvo nei vienos siltos dienos. Ir stiprus vejas buvo. Mes buvom tokiu laiku ir Hurgadoj, ir sarme
Tunise esam buve nuo geguzes 28dienos. 3paras lijo. Maudziaus 1karta, nes man vanduo buvo per saltas ir +vejas. Visas dienas praleidom prie baseino. Ten tai  thumbup.gif

ech gaila ax.gif
o kai buvote lapkricio menesi kiek temp buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2010 05 19, 17:37)
Mes kelis metus važiuojam kovą - nevėluota ir šilta.. šiemet balandį buvom.. Man neperkaršta irnesakyk.gif  biggrin.gif

supratau gaila...taip norejosi kaledine dovana ten kur silta pasidaryti gruodzio gale ar sausi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 gegužės 2010 - 18:46
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 19, 12:11)
Merginos is patirties koki menesi geriausia atostogauti Egipte,kad nebutu itin stiprus vejai,kad ne ziaurus karsciai?
kas atostogavo gruodzio-sausio menesiais kokie atsiliepimai?

Mes buvom vasario pabaigoje, tai pats tas mums rolleyes.gif Nebuvo labai karšta, bet šilumos užteko, jūra šilta buvo. Tik vakarais atšaldavo labai, reikdavo megztuką trauktis rolleyes.gif Po to mano tėvai buvo balandžio pabaigoj - gegužės pradžioj (aš su jais kartu buvau vasarį), tai sakė daugiau niekad tokiu metu ten nevyks, nes buvo per karšta, apie 40 laipsnių dienom, tai taip sakant "slabna' išėjus į miestą ir kur toliau. Bet čia dar aišku kaip kam, kitiems tas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 19, 14:17)
o gruodi tai kokia jums orai pasitaike ax.gif
sausi salta,tai kiek mazdaug temp buna?
Noretumeme tarp kaledu ir nauju metu savaitelei su vaikais,per salta butu g.gif bet turbut ir kainos didesnes buna per sventes? g.gif

Pernai pastebėjau, kad iki kalėdų kainos buvo ypatingai žemos, o nuo kalėdų iki sausio 10 d. buvo pašokę kokiais 40 proc., o sausio vidury vėl nukrito. Tai žinoma, kad paskutiniu metu yra daug norinčių per šventes ten vykti, tuo labiau, kad ir vaikams atostogos tuo metu būna, todėl ir kainos didesnės. O temperatūra kiekvienais metais vis kitokia, kiek man teko būti, čia jau nenuspėsi.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 05 19, 20:40)
Pernai pastebėjau, kad iki kalėdų kainos buvo ypatingai žemos, o nuo kalėdų iki sausio 10 d. buvo pašokę kokiais 40 proc., o sausio vidury vėl nukrito. Tai žinoma, kad paskutiniu metu yra daug norinčių per šventes ten vykti, tuo labiau, kad ir vaikams atostogos tuo metu būna, todėl ir kainos didesnės. O temperatūra kiekvienais metais vis kitokia, kiek man teko būti, čia jau nenuspėsi.

pasidalinkit patirtimi kiek tas kievienais metais kitokia temperatura?
juroje maudytis nesalta? oras koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 gegužės 2010 - 22:26
Mes Egipte buvom sausio gale, tai saulė švietė pakankamai, oro temperatūra apie 24 laipsnius buvo, bet vėjas toks stiprus ir gana šaltas, kad šilumos net nesijautė. Pora dienų tai net nesimaudėm, nes per šalta. Jūros krantas seklus, kol išsimaudžius pareini į krantą, tai reikėjo atsitūpti ir vandeny sušilti biggrin.gif Vanduo tai labai šiltas buvo. Mes atostogavom Šarm El Šeiche, viešbutis buvo Nabqu įlankoje, tai vietinis sakė, kad ten visada vėjuota. Žiemą geriau rinktis Naama Bay rajoną, nes šilčiau.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2010 05 20, 08:43)
Mes Egipte buvom sausio gale, tai saulė švietė pakankamai, oro temperatūra apie 24 laipsnius buvo, bet vėjas toks stiprus ir gana šaltas, kad šilumos net nesijautė. Pora dienų tai net nesimaudėm, nes per šalta. Jūros krantas seklus, kol išsimaudžius pareini į krantą, tai reikėjo atsitūpti ir vandeny sušilti  biggrin.gif  Vanduo tai labai šiltas buvo. Mes atostogavom  Šarm El Šeiche, viešbutis buvo Nabqu įlankoje, tai vietinis sakė, kad ten visada vėjuota. Žiemą geriau rinktis Naama Bay rajoną, nes šilčiau.

Teko būti 2008 m. kovo gale Šarm El Šeihe, tai jūra tikrai buvo šalta ir vėjuota, nesimaudėm. Oras puikus buvo, karšta, vakre reikėjo ko nors su ilgom rankovėm
Atsakyti
Buvome Hurgadoje sausio menesį, man asmeniškai trūko šilumos, vakarais reikėjo šiltesnių rūbų, jūros vanduo taip pat nešiltas, bet toks oras labai palankus ekskursijoms, juo labiau keliaujant su vaikais kai nėra labai karšta, jeigu atostogų tikslas būtų tik gulėti paplūdymyje vacation4.gif aš sausio mėnesį daugiau nevažiuočiau schmoll.gif
Atsakyti
Mes buvom Hurgadoj vasario gale, buvom 10 dienu tai visos dienos buvo tokios super, diena 28-30, vanduo 23-24 net vakarais nesivilkom jokiu megztuku nes buvo silta tik vat paskutine diena tai buvo nekokia nes toks didelis vejas buvo kad net kvepuoti buvo sunku o taip viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri pamenat, kiek nardymo kursai kainuoja? (Hurgadoje)
Ir ar reikia kokiom gydytoju pazymom pasirupint? Gal yra kas nors, ka reiketu zinoti skrendant nardyti?
Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anira12: 21 gegužės 2010 - 22:07
Kiek skaitau rusu atsiliepimusm pvz Sarme susidarau nuomone,kad daug kur viesbuciuose minusas ...italai g.gif viesbuciai orientuoti italams,animacija ir personalo nusiteikimas ax.gif kokia jusu nuomone g.gif kas susidure ax.gif
Atsakyti
Gryzau ir as is egipto, is hurghados, savaitele pasibuvom sunrise garden beech viesbutyje, ispudziai nepakartojami, labai kartsa buvo, naktys taip pat karstos, tik pora paskutiniu dieneliu vejas sioks toks pakiles buvo. Aptarnavimas nepriekaistingas, zmones malonus. Gyveno beveik vieni rusai, bet viskas labai normaliai, jokiu incidentu matyti neteko smile.gif kai turesiu laisva minute ikelsiu foto.
Atsakyti