Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(indvai @ 2010 05 10, 15:08)
sveikos jungiuosi i jusu buri... vaziuosim 17d tik dar viesbucio neissirenku...
vaziuosim i hurgada, gal koki rekomenduosit patikusi? mane domina seimoms vaziuosim su vaiku

Siūlau važiuoti į viešbutį, kur viskas įskaičiuota, tada tikrai nebus rūpesčių dėl vaikučio nevalgymo, nes pasirinkimas dažniausiai gana platus. Dar siūlyčiau rinktis viešburį ant jūros kranto, kad pamiršus kepurytę ar kastuvėlį nereikėtų lakstyti po pusę kilometro. kai mano sūnui buvo 4 m. 5 mėn., dviese su juo buvome Alladin Beach 4* viešbutyje. Šio viešbučio šeimininkui priklauso dar 2 viešbučiai, pastatyti bendroje teritorijoje, todėl buvo galima naudotis visų trijų viešbučių paslaugomis (Alladdin Beach 4*, Jasmin Village 3* ir Ali Baba 4*). Labai patogu.
Beje, aš nerimauju, ar tik nebus per šalta. Labai mėgstu karštį, man ir 35-38 lapsniai nebaisūs, o Hurgadoje tuo metu bus apie 30.
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2010 05 10, 15:44)
Siūlau važiuoti į viešbutį, kur viskas įskaičiuota, tada tikrai nebus rūpesčių dėl vaikučio nevalgymo, nes pasirinkimas dažniausiai gana platus. Dar siūlyčiau rinktis viešburį ant jūros kranto, kad pamiršus kepurytę ar kastuvėlį nereikėtų lakstyti po pusę kilometro. kai mano sūnui buvo 4 m. 5 mėn., dviese su juo buvome Alladin Beach 4* viešbutyje. Šio viešbučio šeimininkui priklauso dar 2 viešbučiai, pastatyti bendroje teritorijoje, todėl buvo galima naudotis visų trijų viešbučių paslaugomis (Alladdin Beach 4*, Jasmin Village 3* ir Ali Baba 4*). Labai patogu.
Beje, aš nerimauju, ar tik nebus per šalta. Labai mėgstu karštį, man ir 35-38 lapsniai nebaisūs, o Hurgadoje tuo metu bus apie 30.

tai jau kaip ir issirinkau... na paziurejom temperatura siuo metu lauke 39 , o vandens va ir nerandu
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2010 05 10, 15:38)
Važiuojame su Novaturu į Sindbad Beach Resort, o jūs? Skrydis irgi 8 val.

Mes taip pat su Novaturu i Sea Gull smile.gif
QUOTE(indvai @ 2010 05 10, 15:38)
issirinkom viesbuti SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE , atsiliepimai kokie??
noreciau suzinoti is grizusiu kokios temperaturos vanduo...

mano giminaiciai ten buvo, patenkinti grizo smile.gif
QUOTE(katyte pelyte @ 2010 05 10, 15:44)

Turkijoj kai buvom, 38 tiko prie vandens gulint, bet ekskursijoms, po miesta vaikstant jau vargino...galetu but ir maziau, bet speju ant saules bus karsciau nei 30 smile.gif

Atsakyti
mazai cia keliauninkiu...
mes 17 d 8 val skrendam...dar yra poilsiautoju??
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 05 10, 16:49)
Mes taip pat su Novaturu i Sea Gull smile.gif

mano giminaiciai ten buvo,  patenkinti grizo smile.gif

Turkijoj kai buvom, 38 tiko prie vandens gulint, bet ekskursijoms, po miesta vaikstant jau vargino...galetu but ir maziau, bet speju ant saules bus karsciau nei 30 smile.gif

galiu paguost, kad Egipte sausesnis klimatas nei Turkijoj, todel karstis maziau vargina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pradedu nervuotis, del vulkano, siandien jau i Ispanija ,Portugalija, Maroka lektuvai nebeskrido doh.gif Pranasauja, kad savaites gale ir ant Vokietijos uzslinks verysad.gif
Siandien dar ir vaikus nuo hepatiro A paskiepijom.
Atsakyti
o dar lektuvai krenta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 05 07, 15:28)
Mes prieš 2 metus buvome Sol Y Mar Makadi Marine su Novaturu. Dabar žiūriu į tą viešbutį visai nebesiūlo važiuoti. Mūsiškis viešbutis prie pat jūros, o Club Marine yra per kelią, ten irgi buvome nuėję pasižvalgyti. Sutikti lietuviai labai gyrė šį viešbutį, na ir aš apie tą, kur buvome mes, neturiu nieko blogo ką pasakyti. Viskas  thumbup.gif. Tik liūdnoka, kadangi pats miestelis Madinat Makadi yra apie 35 km nuo Hurgados, ir jokių ypatingų renginių nevyksta. Tiems, kas nori linksmai poilsiauti, nelabai tinka. Bet mūsų šeimai, ieškančiai ramaus komforto, labai tiko. wub.gif

taip, makadi vieesbuciai puikiai tinka seimoms su vaikais, yra kur vakarais pasivaikscioti, ramu, grazu. Mes praeitais metais buvome makadi oasis.
Siais metais rinkomes kita viesbuti tai Caribbean World Resorts -Soma Bay. Nusiskundinu neturim, sakyciau dar ramiau nei Makadi viesbutyje.
http://www.caribbeanworldresorts.com/

Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2010 05 12, 14:19)

reikia maziau tv ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 05 12, 15:19)

eilinį kartą nukrito Airbus.
o Jūs į Egiptą tikrai ne Airbusu skrisit, tai nėra reikalo nerimauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foolmeto: 12 gegužės 2010 - 20:33
aciu kad nuraminot, o ir tv nereikai ziureti tik kompa ijungiu ir ismeta man naujienas....
Bilietus pasiemiau siandien tai pasake kad lektuve valgyti neduos g.gif tai reikes mazei kazka paimti
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 05 13, 14:54)
aciu kad nuraminot, o ir tv nereikai ziureti tik kompa ijungiu ir ismeta man naujienas....
Bilietus pasiemiau siandien tai pasake kad lektuve valgyti neduos g.gif tai reikes mazei kazka paimti

aš tai ne tik mažei pasiimčiau.
5val skrydis,
dar prieš išskrendant nemažai laiko teks oro uoste prabūt.
parskridus, kol bagažas, kol iki viešbučio, kol gausit kambarį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foolmeto: 13 gegužės 2010 - 14:30
o kaip lektuve maisto meniu, kokios kainos? gal placiau galima
Atsakyti