Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(Bordini @ 2010 04 29, 15:05)
sveiki, mes pirma karta susiruosem i egipta. gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet dar tik pradedu dometis šia šalimi. 4u.gif  pastebejau, kad el guna miestelis nuo musu viesbucio tik uz ~10km. idomu, ar verta butu patiems organizuotis kelione pasivaiksciojimui po el guna? ar galima ten ka nors idomaus pamatyti?

imkit ekskursija,patys nieko nematysit

QUOTE(indvai @ 2010 04 29, 15:16)
labas ir mes ruosiames i egipta.. Calimera Golden Beach hotel atsiliepimu daug bet visi skirtingi, kas buvo idomu isgirsti jusu nuomone... kiek laiko trunka skrydis? aktualu nes vaziuosim su vaiku

buvau pries menesi calimeroj,kas domina klausk
buvau 5*,calimera4*,bet daug labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2010 04 29, 16:00)
Dar labai įdomu patekti į laukinius pliažus, kur renkasi su kaitais(jėgos aitvarais). Tokia egzotika  thumbup.gif .

ju gausu ir El Gunoje smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2010 04 29, 13:45)
O kas gegužę skraidina į Sharmą? g.gif Nes kiek žinau, tai ir Novaturas ir Teztouras sustabdė reisus iki birželio 23 d.?  g.gif

Mes skrisime is Vokietijos.Pasiskaiciau daug atsiliepimu apie viesbi, tai tik juokas sueme. Vokiskuose saituose visi raso, kad vien tik rusai ten lankosi, rusu atsiliepimuose, kad vien tik vokieciai lotuliukas.gif Ir suprask tu kad geras.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 29, 14:41)
Neklaidinkit zmoniu, skrydis trunka ne apie 4val o apie 5val o tiksliau tai 4val ir 40min

Tai jūs neklaidinkit! Trunka įvairiai, esu nuskridusi ir per 4 val. 20 min. ir per beveik 5 val. Kas kart vis kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2010 04 29, 17:58)
Tai jūs neklaidinkit! Trunka įvairiai, esu nuskridusi ir per 4 val. 20 min. ir per beveik 5 val. Kas kart vis kitaip  g.gif

taip,as skridau 4,40
Atsakyti
Tai jūs neklaidinkit! Trunka įvairiai, esu nuskridusi ir per 4 val. 20 min. ir per beveik 5 val. Kas kart vis kitaip  g.gif

As neklaidinu o rasau taip kaip yra o ne is galvos skaicius emu.
Atsakyti
QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 30, 01:07)
As neklaidinu o rasau taip kaip yra o ne is galvos skaicius emu.

Nesibarkit
yra oficialūs skrydžių laikai
pvz.
Skrydžiai

kurie realiai kartais skiriasi
Pvz paskutinį kart mes gal 20 min sukom apie Hurgadą ratus, nes aerouostas buvo užimtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 30 balandžio 2010 - 09:20
skrydzio laikas priklauso nuo daugelio dalyku, pvz., pernai i Seicha neskridome ir keturiu val., (gal 3,40 val) nes buvo "liotnaja pagoda", nuskridome anksciau laiko, taip kad cia minuciu tikslumu niekas nepasakys skrydzio laiko.
Atsakyti

skrydžio trukmė nuo vėjo krypties ir stiprumo priklauso.
todėl skrydžio trukmė į tą pačią vietą gali labai skirtis.
Atsakyti
Gal kas turit asmeniniu atsiliepimu apie viesbuti Sea Gull Hrg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 01 gegužės 2010 - 13:11
QUOTE(kitten` @ 2010 05 01, 13:11)

sveiki, buvau pries pora metu. Nelabai patiko, privalumas vienas- centras. daugiau tai niekas nepatiko,viespatauja rusai, restoranas tai valgykla tiesiogine to zodzio prasme. Kaina jo nera labai jau maza, uz ta kaina galima surasti tikrai faina ir jauku viesbutuka toliau nuo centro. Mes buvom jau ne pirmasyk, tai as pamacius situacija nusipirkau kruiza, o vyras narde visas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 05 01, 14:11)

daug kam tinka,man tai minusas kad centre
draugai buve,sake ne kas
Atsakyti