QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 04 09, 14:43)
Matote, as siukslynu iprastai nefotkinu... Tiesiog Egipte kur besasisuksi visur siuksles (apart viesbuciu teritorijas)... Esu daug pasaulio aplankes, tai Egipta galima priskirti ne prie siukslyniniu saliu, o prie savartyniniu... Tokiu siukslynu sankaupu kaip Egipte tikrai nerasite Europoje, o jei ir rasite, tai jums reikes labai pasistengti ieskant, o kurortuose tokiu vaizdu tikrai nepamatysite
Kad Egipte daugiau siuksliu nei Europoje, tai taip, bet kad visur vien tik siuksles... nesutikciau. Visai neseniai buvom poros savaiciu pazintinej-poilsinej kelionej, tai man ten kaip tik pasirode labai svaru. Salyginai, zinoma
Pernai buvom Indijoje, va ten tai siukslynai gatvese, kaip turi but. O Egiptas - dar visai nieko. Turistu lankomi rajonai isvis man pasirode labai svarus ir priziureti, tiek Kaire ir Luxore, tiek ir pieciau. Viesbucio teritorija ir papludimys Hurgadoje isvis blizgejo. O ir neturistiniai Kairo rajonai, palyginus su Indija, atrode dar ganetinai svarus. Viskas priklauso nuo to, su kuo lyginsi...
O vietiniai zmones - labai malonus ir draugiski, kiek teko su jais bendrauti. Erzina tik tada, kai ikyriai bando tau ka nors parduoti, bet ir cia egiptieciai man pasirode gerokai maziau agresyvus nei indai. O tokiu dalyku kaip dviprasmiski komplimentai ir keiksmai su sypsena tai tikrai visur pasitaiko, net ir toje pacioje Europoje, isivaizduokite
Zodziu, viskas tvarkoj su tuo Egiptu... ir tikrai ne siuksles lieka prisiminimuose, ten pabuvojus