Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(alioska @ 2010 04 25, 20:36)
Mes ketvirtadieni su paskutiniu reisu  grizom is Egipto,jau labai karsta tenai  buvo 40 laipsniu,ant saules dar daug daugiau.i Egipta visi reisai dabar atsaukti su Novo turu,nezinau kaip kitos firmos,ar skrenda,gal yrgi nelabai jau.mes kelione paimem savaitei laiko ir pasiseka,nes kas paime 10 arba daugiau dienu vistiek ta pacia diena kaip mes skrendam buvo priversti yrgi grizt namuo,nors dar tris ir daugiau dienu reikejo elsetis,bet pasake kad paskutinis lektuvas ir viskas,jeigu norite likt tipo tada galvuokit su ko grisite patis,cia taip NOVOTURAS paselge su zmonemis,nezinau grazins ar ne te pinigeliai,bet atostogas zmonems buvo sulauzitas.

na kiek matau skrydžių tvarkaraštį, tai skraidina į Egiptą novaturas,
neatšaukta niekas.
http://www.novaturas...amp;city_id=160
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 04 25, 19:37)
na kiek matau skrydžių tvarkaraštį, tai skraidina į Egiptą novaturas,
neatšaukta niekas.
http://www.novaturas...amp;city_id=160

Čia su Šarm'u taip buvo ko gero, nes dabar pirmas reisas į Šarmą lyg ir birželio 23 d. g.gif
Atsakyti
Bet kas atsitiko su tuo Sharm el Sheiku, kodel nutrauke sutartis del skraidymo?
As dar dziaugiuosi kad pasikeiciau kelione i Turkija, kitos kompanijos nusprende zmonems pinigu is vis negrazinti, nes tipo ne vien zmones patiria nuostolius bet ir avia kompanijos ir tai yro ne ju kalte ir tipo pinigu jie neatgaus
Atsakyti
Dėl Šarmo, kaip man Baltic Clipperyje agentė sakė, susitarė Tezai su Novaturu, kad nebeskraidins dėl mažesnio poilsiautojų susidomėjimo. Kelias paskutines savaites net kainos į Šarmą mažesnės buvo, nei į Hurgadą. O po to ugnikalnio jie čia taip tyliai sutarė.
Mano tėvai su sūnum turėjo skrist į Šarmą vakar, bet išskrido šįryt į Hurgadą.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 04 24, 10:08)
mes ir taip darem drinks_cheers.gif

man rodos kiekvieno viesbucio taxi firma turi savo "taska" - kokia nors parduotuve, i kuria nuveza turistus. cia gaunasi visom trim pusem gerai: turistas maloniai parduotuveje sutinkamas, pravedamas jam reikalingas "instruktazas" , pavaisinamas arbata ir pan., pardavejas aisku gauna nauda, nes maloniai pribures ir "apkerejes" turista - pirkeja "geriausiomis" prekemis ka nors ipersa lotuliukas.gif , o taxistai irgi gauna finansine nauda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 04 26, 11:40)
man rodos kiekvieno viesbucio taxi firma turi savo "taska" - kokia nors parduotuve, i kuria nuveza turistus. cia gaunasi visom trim pusem gerai: turistas maloniai parduotuveje sutinkamas, pravedamas jam reikalingas "instruktazas" , pavaisinamas arbata ir pan., pardavejas aisku gauna nauda, nes maloniai pribures  ir "apkerejes" turista - pirkeja "geriausiomis" prekemis ka nors ipersa  lotuliukas.gif , o taxistai irgi gauna finansine nauda  cool.gif

manau
Atsakyti
Taip mums buvo kROATIJOJ, Prancūzijoj. Paskui vairuotojai išdavė, kad visose šalyse taip yra smile.gif
Atsakyti
Pagaliau uzsisakem kelione i Grand Hotel Sharm el Sheik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , labai idomu butu isgirsti buvusiu ten atsiliepimus. Iskrendam geguzes 15.
Dar labai domina kokiomis kalbomis galima uzsisakyti ekskursijas pas vietinius, nes rusu kalba mums netinka, nes vaikai nesupranta, ar vyksta ekskursijos vokieciu kalba?
Labai aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Tai va ir mes birželio mėnesį su kolege išsiruošėm į Egiptą, pagrindinis tikslas atlikti Kaire praktiką, tačiau bus galimybių ir pakeliauti, tik labai daug sau leisti negalima, o norisi pamatyti bent pagrindinius objektus, galbūt kas turi kokių patarimų, mąstome apie Luxor ir Aswan, verta neverta ? ir į kurį labiau smile.gif.. beje, ar labai bus ten didelė temperatūra tokiu laiku .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2010 04 27, 21:46)
Sveiki,
Tai va ir mes birželio mėnesį su kolege išsiruošėm į Egiptą, pagrindinis tikslas atlikti Kaire praktiką, tačiau bus galimybių ir pakeliauti, tik labai daug sau leisti negalima, o norisi pamatyti bent pagrindinius objektus, galbūt kas turi kokių patarimų, mąstome apie Luxor ir Aswan, verta neverta ? ir į kurį labiau smile.gif.. beje, ar labai bus ten didelė temperatūra tokiu laiku .. smile.gif

nesu karsio baile, bet manau, kad net as i Luksora birzeli nedrisiau vaziuoti. Hurgadoje vidutine birzelio temp. 32 laipsniai, Luksore tikrai patikekit karsciau. buvau balandzio vidury, jau tada buvo 32. abejoju ar is viso birzeli dar vyksta ekskursijos i Luksora g.gif . nors pats miestas tikrai vertas demesio smile.gif . man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 04 28, 08:17)
nesu karsio baile, bet manau, kad net as i Luksora birzeli nedrisiau vaziuoti. Hurgadoje vidutine birzelio temp. 32 laipsniai, Luksore tikrai patikekit karsciau. buvau balandzio vidury, jau tada buvo 32. abejoju ar is viso birzeli dar vyksta ekskursijos i Luksora  g.gif . nors pats miestas tikrai vertas demesio  smile.gif . man labai patiko.

man karstis taip pat patinka, bet kovo pradzioje Liuksore man ne nesinorejo is autobuso islipti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2010 04 28, 09:19)
man karstis taip pat  patinka, bet kovo pradzioje Liuksore man ne nesinorejo is autobuso islipti biggrin.gif

Aš Luksore buvau 2009-05-06 temp. buvo apie +25 ir debesuota thumbup.gif
Atsakyti