Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

Man irgi is pasakojimu Taba nelabai žavinga atrodo

O dėl viešbučio, tai klausinėjaus "Vivattur 2010" metu apie Tabos viešbučius kelionių agentų, tai iš skirtingų kelionių organizatorių darbuotojų girdėjau, kad Intercontinental Taboje geriausias 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(buryte @ 2010 04 21, 16:37)
Man irgi is pasakojimu Taba nelabai žavinga atrodo

O dėl viešbučio, tai klausinėjaus "Vivattur 2010" metu apie Tabos viešbučius kelionių agentų, tai iš skirtingų kelionių organizatorių darbuotojų girdėjau, kad Intercontinental Taboje geriausias 4u.gif

Aš taip pat girdėjau Tabe apie Intercontinental viešbutį gerų atsiliepimų, bet apie Tabą tai nieko gero. Bet vis dėl to gegužės 3 d. pasirinkom skrydį į Turkiją i Delfin resort viešbutį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 04 21, 19:03)
Aš taip pat girdėjau Tabe apie Intercontinental viešbutį gerų atsiliepimų, bet apie Tabą tai nieko gero. Bet vis dėl to gegužės 3 d. pasirinkom skrydį į Turkiją i Delfin resort viešbutį.  drinks_cheers.gif

naturalu,kad jis turi buti geras viesbutis,bet lygino su kitais tai maziau patiko 4u.gif Idomiai ten su uzkandziais pasakojo,kad yra pusryciai,pietus,vakariene,o uzkandziai tuose tarpuose tik ledai ir pyragaicia....nera bedos,bet kas su vaikais vyksta supranta,kad tai nera labai patogu ax.gif
Klaipediete Delphin Resort Deluxe buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
palinekit sekmes rytoj iskrendam i sharm el sheika,lb bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2010 04 21, 23:00)
palinekit sekmes rytoj iskrendam i sharm el sheika,lb bijau smile.gif

Sėkmės! Ir nieko nebijokit, viskas bus gerai. Tikrai. Parašykit įspūdžius, kai gryšit.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 04 21, 09:10)
na koki 10zaliu gal,as net nesidomejau lotuliukas.gif

Teztour psl. rašo Kairas 65 usd, o Novature radau štai koias kainas
Kairas

Kaina:
Suaugusiam – apie 90, -USD
Vaikui (2-12m.) – apie 50, -USD

sakyčiau daugoka 90 usd, kai su vietiniais uz 50 usd gali tą patį pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marilka @ 2010 04 20, 10:29)
Sveikos keliauninkės

Ką tik įsigijau kelionę į Egiptą,  Panorama Bungalow Hurgada 4* AI viešbutį. Dviems asmenims su draudimu bei vizom 3200  ax.gif . Iš to didelio noro išvažiuoti, galvoju ar nepermokėjom g.gif . Gal yra buvusių šiam viešbutį, kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

buvau lygiai pries menesi. mokejome 1600 asmeniui be vizos.
patiko, normalus tas viesbutis, atitinkantis kaina. maitinimas superinis, maistas skanus, ivairus, gausus. viesbutis nera didelis. mums is pradziu nepatiko kambarys. dave kazkokia ola doh.gif (pirmame aukste prie baseino, balkonas palei taka,medziai taip viska uzgozia, kad jautiesi kaip urve:) ) tai mes pasikeitem i kita, antrame aukste, pagrindiniame korpuse. daugiau viskas ten gerai, isskyrus tragiska animacija blink.gif jei kas domina konkreciai, klauskit, mielai papasakosiu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONRO: 22 balandžio 2010 - 12:20
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kam bus idomu is pirmu lupu, kaip sakant tongue.gif Keliavom i Hurgada 04,10 su Novaturu. 04,17 turejom isskristi namo, bet kaip zinot, buvo uzdarytos oro erdves blush2.gif tai va, novaturas sudreino su viesbuciu kainas ir susimokeje pasilikom tam paciam viesbuty ir kambary. kas nenorejo, ar neturejo pinigu, gavo pasiulyma issikelti i 2* viesbuti tik su pusryciais, aisku buvo visokiu nuomoniu, bet galu gale visi liko tam paciam viesbutyje. Kai pranese, kad 19d. bus lektuvas 22 val. tai mums leido buti iki 18 val. su tom paciom salygom, t.y AI (nors pagal taisykles issikraustyti is viesbuciu reikia iki 12 val.) Pirma karta taip ziauriai bijojau skristi blush2.gif na, bet dekui dievui jau namie thumbup.gif ir kol kas tikrai niekur neskrisciau, nes tas vulkanas neprognozuojamas. dabar kai grizom, aisku visai nieko buvo prasitesti atostogas, bet ten buvo jau ir panika apemusi, nes pvz, estus paliko dar iki 04.22 verysad.gif Tai tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2010 04 22, 13:21)
Sveikos mamytes  4u.gif  Gal kam bus idomu is pirmu lupu, kaip sakant  tongue.gif  Keliavom i Hurgada 04,10 su Novaturu. 04,17 turejom isskristi namo, bet kaip zinot, buvo uzdarytos oro erdves  blush2.gif tai va, novaturas sudreino su viesbuciu kainas ir susimokeje pasilikom tam paciam viesbuty ir kambary. kas nenorejo, ar neturejo pinigu, gavo pasiulyma issikelti i 2* viesbuti tik su pusryciais, aisku buvo visokiu nuomoniu, bet galu gale visi liko tam paciam viesbutyje. Kai pranese, kad 19d. bus lektuvas 22 val. tai mums leido buti iki 18 val. su tom paciom salygom, t.y AI (nors pagal taisykles issikraustyti is viesbuciu reikia iki 12 val.) Pirma karta taip ziauriai bijojau skristi  blush2.gif  na, bet dekui dievui jau namie  thumbup.gif  ir kol kas tikrai niekur neskrisciau, nes tas vulkanas neprognozuojamas. dabar kai grizom, aisku visai nieko buvo prasitesti atostogas, bet ten buvo jau ir panika apemusi, nes pvz, estus paliko dar iki 04.22  verysad.gif Tai tiek.  4u.gif

O svarbiausio kiek reikėjo prisimokėt tai neparašėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 04 22, 13:29)
O svarbiausio kiek reikėjo prisimokėt tai neparašėt  ax.gif

smile.gif man tai labai normaliai 42 dol. uz para 1 zm.(su AI) nu gi net Palangoj tokiu kainu nerasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 04 22, 13:19)
buvau lygiai pries menesi. mokejome 1600 asmeniui be vizos.
patiko, normalus tas viesbutis, atitinkantis kaina. maitinimas superinis, maistas skanus, ivairus, gausus. viesbutis nera didelis. mums is pradziu nepatiko kambarys. dave kazkokia ola  doh.gif  (pirmame aukste prie baseino, balkonas palei taka,medziai taip viska uzgozia, kad jautiesi kaip urve:) ) tai mes pasikeitem i kita, antrame aukste, pagrindiniame korpuse. daugiau viskas ten gerai, isskyrus tragiska animacija  blink.gif jei kas domina konkreciai, klauskit, mielai papasakosiu smile.gif.

Tureciau pora klausimeliu:)

Del apgyvendinimo: mes isigijome standartini kambari, bet paziurejus is nuotrauku visai suzavejo bungalow namukai (kaip jie ten atrodo ar rekomenduotumet). Manau jei paciam viesbuty sumoketume kokia 10$ gal leistu apsigyventi?
Kaip su pramogomis vakare, kadangi maciau kad diskotekose reikia moketi, ar labai brangu?
Ar yra uz viesbucio teritorijos kur pasivaikscioti? Ar buvote Hurgados centre ar El gunos miestelyje. Gal yra patarimu kaip nuvykti?
Kur buvote ekskursijose, ka rekomenduotumet, i Kaira tai butinai planuojam nuvykti. Ar yra paciam viesbuti kas siulo ekskursijas, ar geriau is Teztour, kokios kainos?

Uzverciau Jus klausimais, kadangi i Egipta apskritai skrisime pirma karta (zinoma jei vulkanas nesukvailios blink.gif ) , tikiuosi neapsunkinau ax.gif . Labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marilka: 22 balandžio 2010 - 13:46
QUOTE(Marilka @ 2010 04 22, 14:45)
Del apgyvendinimo: mes isigijome standartini kambari, bet paziurejus is nuotrauku visai suzavejo bungalow namukai (kaip jie ten atrodo ar rekomenduotumet). Manau jei paciam viesbuty sumoketume kokia 10$ gal leistu apsigyventi?
Kaip su pramogomis vakare, kadangi maciau kad diskotekose reikia moketi, ar labai brangu?
Ar yra uz viesbucio teritorijos kur pasivaikscioti? Ar buvote Hurgados centre ar El gunos miestelyje. Gal yra patarimu kaip nuvykti?
Kur buvote ekskursijose, ka rekomenduotumet, i Kaira tai butinai planuojam nuvykti. Ar yra paciam viesbuti kas siulo ekskursijas, ar geriau is Teztour, kokios kainos?

mes irgi buvom standartini isigije, bet pirmas variantas nepatiko, pasikeitem i geresni kambariuka, o tie bungalow graziai atrodo, jie isdestyti palei taka link juros ir yra su vaizu i jura, kaip atrodo viduje nezinau, nes iejimai i juos is atskiro tako, ryt pabandysiu ikelt foto su bendru vaizdu jei nepamirsiu. nemanau, kad gausit ji uz 10 doleriu, aisku galit pasiklaust, gal ir pavyks.
vakarines pramogos kaip ir minejau ten tragiskos (kurias ruosia patys animatoriai), tik vaikam labai linksma, man animatoriai ziauriai nepatiko schmoll.gif , diskotekoje leidzia tik sunkia klubine muzika. kelis vakarus per savaite (gal tris), buna normalesne programa , su kviestiniais sveciais :pirmadieni tarkim pilvo sokis, gal du vakarai per savaite mokami (kaina apie 6 dolerius zmogui lyg ir). tarkim diskoteka visa nakti su putu sou, ar vakaras prie juros su fakyrais, jogais, nacionaliniais sokiais ir pan.,tai va kai programas rodo ne patys animatoriai, o sveciai, tai nieko.
uz teritorijos tai tikrai nera kur eiti, nes salia tik keli viesbuciai, statybos ir dykuma biggrin.gif . reikia vaziuoti iki Hurgados (taxi labai operatyviai tai padaro, siulau pasimegauti ju vairavimo ipatumais lotuliukas.gif ) buvau ir Hurgadoje ir El Gunoje. hurgadoje siulau nuvykti iki prieplaukos Marina, ten grazus vaizdeliai., El guna rinkomes kaip ekskursija i jura. pradzioje valtele aprodo El gouna, po to nuplukdo i jachta, iki vakaro praleidome juroje, man patiko. dar vaziavome i Luksora ir rinkomes motosafari thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , pastarasis ziauriai patiko. ir Luksoras patiko. pernai buvau Kaire, tai nera ne ka lyginti, Luksore zymiai idomiau. mes vaziavome su tezais, uz tris ekskursijas sumokejom 180 doleriu zmogui. viesbucio teritorijoje ekskursijas siulo ir vietiniai, ju postas pakeliui link baseino, tikrai pamatysit, nes patys kalbina biggrin.gif , bet mes nebesidomejom ju pasiulymais, nes jau buvom ir tezu nusipirke. tik zinau, kad tarkim tez tour kelione i jura kur rinkomes apie 50 doleriu, jie mazdaug uz 30 siulo.
as asmeniskai rekomenduoju motosafari, mes ten toki popietini rinkomes "dykumu saule" lyg ir vadinasi, gide rekomendavo, tai man laaabai patiko.
Atsakyti