Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 12, 18:40)
drinks_cheers.gif
Mes vaziavome su Tez tour, ir likom labai patenkinti.
Isivaizduokit pakeliui i Kaira is Hurgados, sugedo autobusas. Pe 1 val, buvo iskviestas kitas autobusas ir mes saugiai nuvaziavome toliau. Isivaizduokit kuo galejo baigtis toks nutikimas, jei butume  vaziave su vietiniais doh.gif

Kaži kuom baigtusi, taip pat autobuso keitimu cool.gif Važiavom iš vietines agentūros pirkę ekskursiją, pakeliui į Kayra sugedom, pakeitė kitu, sutrumpino stustojimų ir shopingo laiką ir nuo grafiko nenukrypom cool.gif Negalima purvą pilti ant visų firmų, jeigu turit konkrečių blogų pavyzdžių rašykit jų pavadinimus ir žinosim iš ko nepirkti ekskursijų cool.gif Aš per sunkiai uždirbu pinigus, kad permokėt lietuvaičiams cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 20 balandžio 2010 - 16:21
QUOTE(Jofky @ 2010 04 20, 18:21)
Kaži kuom baigtusi, taip pat autobuso keitimu  cool.gif  Važiavom iš vietines agentūros pirkę ekskursiją, pakeliui į Kayra sugedom, pakeitė kitu, sutrumpino stustojimų ir shopingo laiką ir nuo grafiko nenukrypom  cool.gif Negalima purvą pilti ant visų firmų, jeigu turit konkrečių blogų pavyzdžių rašykit jų pavadinimus ir žinosim iš ko nepirkti ekskursijų  cool.gif  Aš per sunkiai uždirbu pinigus, kad permokėt lietuvaičiams  cool.gif

Dziaugiuosi uz jus, kad viskas slandziai baigesi 4u.gif
O pinigu, manau niekas veltui negauna mirksiukas.gif . O skirtumai tikrai net labai dideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguriukas1: 20 balandžio 2010 - 16:34

! 
Diskusijoms apie kelionių su vaikais nepatogumus vieta čia
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...43946&st=40
Ten rasite ir savo žinutes.
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 20, 16:32)
Dziaugiuosi uz jus, kad viskas slandziai baigesi 4u.gif
O pinigu, manau niekas veltui negauna mirksiukas.gif . O skirtumai tikrai net labai dideli.

Buvau tris kartus Egipte. I daug kelioniu vaziavau su vietiniais. Likau tikrai patenkinta. thumbup.gif Daug pigiau, o viskas tas pats, kaip su musu agenturom. Visada ka zadejo, ta parode, niekad nevelavo paimt is viesbucio. Buvau ir Hurgadoj, ir Sarme. Ir i Izraeli vaziavom su vietiniais. Jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 04 20, 22:11)
Buvau tris kartus Egipte. I daug kelioniu vaziavau su vietiniais. Likau tikrai patenkinta. thumbup.gif Daug pigiau, o viskas tas pats, kaip su musu agenturom. Visada ka zadejo, ta parode, niekad nevelavo paimt is viesbucio. Buvau ir Hurgadoj, ir Sarme. Ir i Izraeli vaziavom su vietiniais. Jokio skirtumo.

cia kaip pataikysi
siaip daugiau blogu atsiliepimu,nei geru
man neteko su jais vaziuot,bet as nerizikuoju,kad neduok die...sugadinciau atostogas.
as manau,jei vaziuoji i egipta,tai ne tusciom rankom,dar krizes nelabai liecia,siaip kaip ir ne visi sau gali leist tukstancius paklot.todel,jei moku,tai 10 zaliiu jau cia ar cia,gi nesutaupysiu,bet rami busiu.vistik didesnis garantas yra vaziuot su agentura
Atsakyti
Siaip idomu pasidare, tarkim vaziuodami i Kaira is Hurgados su vietiniai kiek mokate? Koks gi tasstulbinantis skirtumas. Nes mes i Kaira is Hurgados vaziuodami su Tez Tour mokejom 60 doleriu. Ar labai zenklus tas skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 21, 07:40)
Siaip idomu pasidare, tarkim vaziuodami i Kaira is Hurgados su vietiniai kiek mokate?  Koks gi tasstulbinantis skirtumas. Nes mes i Kaira is Hurgados vaziuodami su Tez Tour mokejom 60 doleriu.  Ar labai zenklus tas skirtumas?

na koki 10zaliu gal,as net nesidomejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 04 21, 07:40)
Siaip idomu pasidare, tarkim vaziuodami i Kaira is Hurgados su vietiniai kiek mokate?  Koks gi tasstulbinantis skirtumas. Nes mes i Kaira is Hurgados vaziuodami su Tez Tour mokejom 60 doleriu.  Ar labai zenklus tas skirtumas?

Na, pavyzdžiui, į Izraelį su vietiniais mokėjo 110 dolerių (su Tezais nuo 185 dolerių), į Kairą 50 dolerių (su Tezais nuo 85 dolerių).
Kainas surašiau iš Šarm El Šeicho.
Atsakyti
Įdomu, kodėl niekas nekalba apie Tabą? Ar buvot kas nors? Kokį viešbutį rekomenduotumėt? Ar verta ten vykti? g.gif
Atsakyti
Taboje buvo mano bendradarbės, pati nebuvau, bet galiu pasakyti ax.gif

Geriausias viešbutis Taboje laikomas Intercontinental. Bet taip nutiko, kad kelionių agentūra paskutinę dieną prieš išvykimą joms pakeitė i Marioto viešbutį. Tai tas Mariotas sakė, kad aplinka jo jaukesne nei Intecontinentalio, bet truputeli prastesnis, nors gyvent galima smile.gif
šiaip, ten nėra jokio miestelio netoli, kaip kad Hurgadoj, kur būtų galima vakare pavaikščiot, o tik nedidelė aikštė su nedaug parduotuvyčių.
Praktškai vakare nelabai kur ir nueisi

O verta ten važiuot tiems, kas nori ramiai pailsėt ir nuvykti į Jeruzalę arba Petrą
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 04 21, 09:19)
Įdomu, kodėl niekas nekalba apie Tabą? Ar buvot kas nors? Kokį viešbutį rekomenduotumėt? Ar verta ten vykti?  g.gif

Pagal TripAdvisor, Sofitel geriausiaus atsiliepimus turi. Kaip tik ryuosiames vaziuoti 05 05, jei ugnikalnis nebepokstaus, zinoma.

Paskaityk visa sia tema, ten yra postu apie Taba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buryte @ 2010 04 21, 10:52)
Taboje buvo mano bendradarbės, pati nebuvau, bet galiu pasakyti ax.gif

Geriausias viešbutis Taboje laikomas Intercontinental.

nesenai pazistama buvo siame viesbutyje,kazkaip neliko suzaveta nei Taba nei siuo viesbuciu,nors Egipte ne karta ir ne 2 yra buvusi ax.gif
Atsakyti