Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 14, 22:11)
cia gaunasi kaip anekdotas biggrin.gif patiko man...jei dar nebus jokiu kitu pasiulymu tai panaudosiu si mirksiukas.gif

Dar gal tiktu skambejimui: Murrrrkiantis iš malonumo (tas murrrr lyg tikrai girdisi murkimas).

Papildyta:
QUOTE(ddia @ 2010 04 14, 22:18)
Aš tai suprantu, kad žmonių kurie scrabina ir viešina savo foto daugybe. Tik pvz aš turėjau ligonį vaikiną, kuris iki šiol sugeba atkasti info apie mane....

Na, pas tave ryskiai sudetingesne situacija - turi konkrecia priezasti, ko vengti smile.gif Man nepasitaike tokiu atveju. Bet tada yra variantas pasidaryti ne viesa galerija, o su slaptazodziu, kuri duotum toms skrebukems, kuriomis jau galetum pasitiketi (na, nezinau, kokiais budais identifikuotum, kad cia tarp musu nera tavo uzsimaskavusio gerbejo)
Atsakyti
biggrin.gif Na jo reiktų dar rimtai patikrinti ... smile.gif Aš pasidariusi atsargi labai, nes anksčiau labai pasitikėjau žmonėmis ir stipriai nudegiau sad.gif
Atsakyti
ass viesinu, man darbai su uztusuotais veidais nesiziuri schmoll.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 14, 21:11)
bet tas zodis ephemera  juk yra anglu k. ar nera tokio vieno lygavercio zodzio..."vienkartiniai sunaudojami daiktai" tai rodos lyg sakinys cia biggrin.gif ...vat reikia kreiptis i lietuviu k. komisija kad ivestu efemera i lietuviu zodyna biggrin.gif

trumpalaikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 04 14, 22:18)
Aš tai suprantu, kad žmonių kurie scrabina ir viešina savo foto daugybe. Tik pvz aš turėjau ligonį vaikiną, kuris iki šiol sugeba atkasti info apie mane.... Tai iš tos temos nenorėčiau, kad pavyktu jam rasti prienamų mano šeimos foto. O dėl vaikiškų, nuotraukų, tai tas vaikelis toks trapus man, ir nesvarbu jam 1 m ar 10 smile.gif tai ir galvoju ar mane čia ale paranoja kankina, ar gal dar kam kyla tokių minčių. ir nesinori su visais dalintis gražiomis savo šeimos akimirkomis.
Papildyta:
O pasidalinti ką pirdirbai oi kaip norisi biggrin.gif tik va ir galvoju gal užtušuoti veidus, bet tada ir atrodys biggrin.gif doh.gif

man yra paranoja- del to neviesinu- ypac vaiku ... ir suprantu tuos zmones kurie daugiau maziau sukasi viesosiose istaigose. O hobis yra hobis.
Klijuok karikaturas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 04 14, 14:18)
Aš tai suprantu, kad žmonių kurie scrabina ir viešina savo foto daugybe. Tik pvz aš turėjau ligonį vaikiną, kuris iki šiol sugeba atkasti info apie mane.... Tai iš tos temos nenorėčiau, kad pavyktu jam rasti prienamų mano šeimos foto. O dėl vaikiškų, nuotraukų, tai tas vaikelis toks trapus man, ir nesvarbu jam 1 m ar 10 smile.gif tai ir galvoju ar mane čia ale paranoja kankina, ar gal dar kam kyla tokių minčių. ir nesinori su visais dalintis gražiomis savo šeimos akimirkomis.
Papildyta:
O pasidalinti ką pirdirbai oi kaip norisi biggrin.gif tik va ir galvoju gal užtušuoti veidus, bet tada ir atrodys biggrin.gif doh.gif

sprendimas visai nesudėtingas smile.gif prisiregistruok flickr.com ir įkeldama darbelius pažymėk "private". Savo pačios nuožiūra dalink slaptažodį tik tom kurios esa aktyvios skrebukės dalyvės. Mes čia esame lyg maža šeimynėlė, ir vieną kitą l. gerai pažystame iš nuotraukų bei skrebukų, ...daugel merginų netgi realiai susitinka. Tokiu būdu bus lengva atrinkti kas prisistato slaptažodžio tik pažiopsoti, o kas nuoširdžiai domisi skrebu.
Man retušuoti veidai irgi nelabai žiūrisi, ax.gif bet suprantu kad kiekvienas savo reikalavimus stato.
nesinori su visais dalintis gražiomis savo šeimos akimirkomis

tai dalinkis tik tom akimirkom kuriomis bus jauku ir nebaisu pasidalinti 4u.gif
Man atvirkščiai, dalintis gražiom akimirkom su kitais, tai man jos dar gražiasnės tampa kad pasidalinu ir kitiem pasakau: "Va ką gyvenime vertinu" smile.gif
Atsakyti
Prisidaviau konkursui ax.gif lauksiu patvirtinimo.
Siaip is pradziu, neikirtau apie ka ir net nemaniau kad sugebesiu sudalyvauti. Bet mintys zyzles nedave ramybes ir pasineriau i kuryba. Pasineriau su tokiu dziaugsmu, kad negaliu nepadekoti Irma tau uz suteikta galimybe. Nu labai patiko tas paper-piecing stilius.
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 14, 17:11)
Prisidaviau konkursui ax.gif lauksiu patvirtinimo.
Siaip is pradziu, neikirtau apie ka ir net nemaniau kad sugebesiu sudalyvauti. Bet mintys zyzles nedave ramybes ir pasineriau i kuryba. Pasineriau su tokiu dziaugsmu, kad negaliu nepadekoti Irma tau uz suteikta galimybe. Nu labai patiko tas paper-piecing stilius.
  aciuks.gif

jau patvirtinau--rodo jau mirksiukas.gif
ne tuscios liaupses cia, bet rimtai...tai vienas is man mieliausiu atviruku wub.gif : l.l patiko spalvinimas ir spalvu gama...visos detales thumbup.gif pritaikytos...retai kada as toki entuziazma pagaunu girti atvirukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 14, 22:11)
Is pradziu daug kam nesmagu viesinti nuotraukas interneto platybese, [speju todel dazniausiai pradedama skrebinti nuo atviruku], bet kuo ilgiau uzsiimsi skrebu tai pastebesi kad esi tiktai viena is simtais tukstanciu zmoniu pasaulyje, kurie uzsiima skrebu ir drasiai viesina savo/seimos nuotraukas.

Labas rytas, Skrepuke atsakysiu kad sitoj vietoj klysti ax.gif
PRadejau su atrvirukais net nezinodama kas tas skrebas lotuliukas.gif
Vakar kaip tycia, pasidejau savo mazosios nuotrauka ant zemes, pasiskleidziau lapus, aplikacijas, foniukus, na praktiskai viska ka turiu, mazaja i pagalba pasikvieciau ir nieko, nu niekaip nesidelioja doh.gif Taip beviltiskai pasijutau, net ir schema turiu susiradusi kuria noreciau sitam skrebukui panaudoti ir nieko nesigavo sad.gif
Per daug is saves reikalauju unsure.gif

Prisiduodu is cia, susikuriau ir as namucius, dar nesutvarkyti iki galo, bet be savaitgalio neprieisiu blush2.gif
http://meadowofthesky.blogspot.com/

OJE!!! Fantastiskas atvirukas!!! wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, o gal tiesiog palikti ephemera? uždėsi žvaigždutę, o apačioje teksto paaiškinsi kas tai yra. 4u.gif
OJE, kokia atvirutė wub.gif
Glide, sveikinu susikūrus namučius 4u.gif
Ddia, ne tiek daug aš esu padariusi darbų, lyginant su kitomis, vos kelis. Bet dėl veidų viešinimo, tai niekada net nepagalvojau juos užtušuoti. Man čia gera ir jauku. Norisi dalintis su jumis tuo, ką sukuri. Kaip sakant, vienai šeimai pristatau savo kitą šeimą tongue.gif Bet tavo situacija be abejo, visai kitokia. 4u.gif Daryk taip, kaip tu jaustumeisi saugi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 15, 03:17)
jau patvirtinau--rodo jau mirksiukas.gif
ne tuscios liaupses cia, bet rimtai...tai vienas is man mieliausiu atviruku  wub.gif : l.l patiko spalvinimas ir spalvu gama...visos detales thumbup.gif pritaikytos...retai kada as toki entuziazma pagaunu girti atvirukus biggrin.gif

O geras, blush2.gif Dekui merginos uz ivertinima.
Dekui Irmai uz scrapinimo pagrindus- vadinas teisingai gilinaus, rinkau spalva pagal palete ir aplamai bandziau viska suristi kartu. Nzn, bet toks jausmas kad atradau tai, ka reikejo atrasti ax.gif nors atradau jus visai neseniai.

Glide-sveikinimai su naujais namais, man vel neuzkrauna doh.gif
Glide- ar cia ta fainule nuotrauka, kur kazkada rodei, vis nesuskrapini ? Tai dek i atvirute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 15, 10:23)
O geras,  blush2.gif Dekui merginos uz ivertinima.
Dekui Irmai uz scrapinimo pagrindus- vadinas teisingai gilinaus, rinkau spalva pagal palete ir aplamai bandziau viska suristi kartu. Nzn, bet toks jausmas kad atradau tai, ka reikejo atrasti  ax.gif  nors atradau jus visai neseniai.

Glide-sveikinimai su naujais namais, man vel neuzkrauna  doh.gif
Glide- ar cia ta fainule nuotrauka, kur kazkada rodei, vis nesuskrapini ? Tai dek i atvirute  mirksiukas.gif

Kas cia tau su tais blogais darosi? g.gif
Aha, as cia su ta pacia nuotrauka kankinuosi doh.gif Kol nesusideliosiu kaip man patinka tol nieko nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 04 15, 11:28)
Kas cia tau su tais blogais darosi? g.gif
Aha, as cia su ta pacia nuotrauka kankinuosi doh.gif  Kol nesusideliosiu kaip man patinka tol nieko nebus lotuliukas.gif

letas netas pas mane kartais...
na, viskam reikia isnesioti, kad gimtu bigsmile.gif bet kai jau bus, bus idealei mirksiukas.gif
Atsakyti