su spalvom tai susitvarkysiu
...panasiai ir as galvojau...
bet tas zodis
ephemera juk yra anglu k. ar nera tokio vieno lygavercio zodzio..."vienkartiniai sunaudojami daiktai" tai rodos lyg sakinys cia
...vat reikia kreiptis i lietuviu k. komisija kad ivestu
efemera i lietuviu zodyna
Radau toki pavyzdi: Klausia: Kiek laiko? (=valandu) Atsako: Kiek pagavo, tiek ir laiko (nuo zodzio laikyti).
cia gaunasi kaip anekdotas
patiko man...jei dar nebus jokiu kitu pasiulymu tai panaudosiu si
Scrap8 is tavo blogo ader konkursinio bent man, neatidaro,kaip kitom ? O nera kokio kito budo, kad visi jau galetu matyti ta konkursini ? Nes uzejus i tavo bloga, reikia keliauti per kitus blogus kad pamatyti visu darbus ax.gif
Turi omeny paspaudi ader darbelio adresa ir neatidaro? Tada copy+paste nuoroda i narsykle ir turetu atidaryti
O keliavimas i kitu blogus man malonumas...kartais aptinku man nematytu darbeliu...tame ir ideja kad apsilankytumete ir kitu svetainese, bei pakomentuotume kitu darbelius
. Man zymiai lengviau rengti konkursus kada visos pacios savo darbelius ikelia
, ir didelis (+) nereikia slepti iki termino, o iskarto pasidziaugti galima.
Papildyta:
QUOTE(ddia @ 2010 04 14, 13:58)
Labas vakaras, man pasidarė įdomu ar jūs nebijot savo ir savo artimųjų nuotraukų viešinti? Ar nepyksta vyrai? :? Aš va ir norėčiau daugiau pasirodyt ką nuveikiu, kad patarimų kokių susilaukt, bet man atrodo labai intymu tos foto, ir negali reguliuoti kas sm skaito.
Kadangi esu is tu kurios l.l daug ka viesina pasisakysiu sia tema...
Bendrai tariant, mes "nebijom"...nuo policijos nei saugumo nesislapstom
(tik juokauju
). Del keliu skrebuku MB buvo nepatenkintas kad parodziau
, bet paburnojo ir jam praejo
Esu atsargi ir pastabi "kas matosi" nuotraukoj. Jeigu matosi namo adresas, ar vaiko mokykla,...tokia info kur padetu mus atsekti gyvenamoj vietoj,
arba jei vaikiukas apnuogintas, tai istrinu foto redagavimo programa. Neviesinu kitu vaiku nuotrauku be ju tevu sutikimo.
Jei visvien nesmagu, tai gali istrinti veidus kad neatpazintu. Is pradziu daug kam nesmagu viesinti nuotraukas interneto platybese, [speju todel dazniausiai pradedama skrebinti nuo atviruku], bet kuo ilgiau uzsiimsi skrebu tai pastebesi kad esi tiktai viena is simtais tukstanciu zmoniu pasaulyje, kurie uzsiima skrebu ir drasiai viesina savo/seimos nuotraukas.