Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

visiskai suprantamas dalykas, kur cia visur suspeti, odar buri mokiniu mokyti 

nesupatoginai mane blush2.gif ax.gif ...ne tam as cia esu kad kitus "mokyti" lotuliukas.gif rolleyes.gif ...man SM tai lyg maza seima tapo...butent cia man bendravimas nuosirdus, ir malonu buti gathering.gif group.gif
Turiu dilema - noriu pieva stampuoti, bet personazas nuotraukoje - vyras... pastampavau, pridejau. Nu nezinau, lyg ir nelabai ta pieva salia vyriskio   MB nesti parodyt is viso bijau, nes atims stampukus uz toki vyriskosios gimines negerbima  
Dar prisiminiau Scrapukes LO savo vyriskiui ir jo draudima naudot gelytes... et, reikes galvot kazka kito konkursiniui 

o kodel vyram netinka pieva g.gif viesiem tinka geliu pieva. Tik priklauso nuo geleto darbelio saldumo...
va pavyz. cia Norveges Ingvild skrebukas vyrui..tooks saldus kad pamacius biggrin.gif pagalvojant kad jei MB toki buciau pagaminus tai su manimi nekalbetu nzn kiek men., ir reikalautu kad staigiai pasalinciau is galerijos. Betgi jos vyriskis atrodo kitokio "stiliaus"..ilgu plauku...man atrodo ji ji perlauze savo romantiskam stiliui biggrin.gif Vz, priklauso nuo vyro, bet maniskiui tokiu niekad negaleciau daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 balandžio 2010 - 22:21
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 13, 23:18)
va pavyz. cia Norveges Ingvild skrebukas vyrui..tooks saldus

na, kazkokia foto g.gif ... i moteri ir panasus cia hihihi.gif

aj, dar... kas zinote kaip angliskai SAULES ZUIKUTIS (mergaitei)? ...aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 13 balandžio 2010 - 22:42
kaip angliskai SAULES ZUIKUTIS (mergaitei)? ...aciu

Sun Bunny (nesvarbu mergaitei ar berniukui mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 13, 23:18)
nesupatoginai mane  blush2.gif  ax.gif ...ne tam as cia esu kad kitus "mokyti" lotuliukas.gif  rolleyes.gif ...man SM tai lyg maza seima tapo...butent cia man bendravimas nuosirdus, ir malonu buti gathering.gif  group.gif

o kodel vyram netinka pieva g.gif  viesiem tinka geliu pieva. Tik priklauso nuo geleto darbelio saldumo...
va pavyz. cia Norveges Ingvild skrebukas vyrui..tooks saldus kad pamacius  biggrin.gif pagalvojant kad jei MB toki buciau pagaminus tai su manimi nekalbetu nzn kiek men., ir reikalautu kad staigiai pasalinciau is galerijos. Betgi jos vyriskis atrodo kitokio "stiliaus"..ilgu plauku...man atrodo ji ji perlauze savo romantiskam stiliui biggrin.gif  Vz, priklauso nuo vyro, bet maniskiui tokiu niekad negaleciau daryti smile.gif

galeciau tada prideti... ir tam esi mirksiukas.gif Zio kiek zioplinejanciu ant teisingo kelio palydejai arba dar lydi... bigsmile.gif
O tam vyriokui visai tinka. Zmogiuke- paklausk ar jis pries- pieva bigsmile.gif
Atsakyti
Pieva tai ta is Wild Things
O nuotraukoje tetis pjauna zole...
Teoriskai kaip ir viskas normaliai, bet praktiskai nesiziuri.
O kas del to Norvegu vyriskio, tai man deja vyram tokie puslapiai schmoll.gif
Dar karta paziurejau. Suprasciau TB, jeigu prasytu toki puslapi pasalinti is galerijos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 14 balandžio 2010 - 07:44
man tas darbas irgi nieko bendra neturi su vyriškumu schmoll.gif
Atsakyti
Ader, tavo konkursinis thumbup.gif
Glide, boružėlė fantastiška ... ir spalvos ... toks grynai pavasariškas atvirukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sanrita, aciu uz komplimenta 4u.gif
Atsakyti
Mano šviežiausias čia
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 14, 00:41)
Pieva tai ta is Wild Things
O nuotraukoje tetis pjauna zole...
Teoriskai kaip ir viskas normaliai, bet praktiskai nesiziuri.
O kas del to Norvegu vyriskio, tai man deja vyram tokie puslapiai  schmoll.gif
Dar karta paziurejau. Suprasciau TB, jeigu prasytu toki puslapi pasalinti is galerijos  hihihi.gif

*Kaip sakai teoriskai tai tikrai tiktu tokia stampuota pieva, vyras zole pjauna, o praktiskai irgi rodos turetu tikti g.gif
merginos..." Dizaino pagrindai/teorija" pauosta, bet turiu keliu klausimu bei pasitikslinimu...sis tas nesivercia i lietuviu k., bet dabar vaikai man neleidzia tad neuzilgo....
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 14, 14:27)
merginos..." Dizaino pagrindai/teorija" pauosta, bet turiu keliu klausimu bei pasitikslinimu...sis tas nesivercia i lietuviu k., bet dabar vaikai man neleidzia tad neuzilgo....

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2010 04 14, 14:17)
Mano šviežiausias

Dar siryt ziurejau, ar neturi kokios naujos "sviezienos", truputeli per anksti ieskojau bigsmile.gif
Labai dailus darbelis, man patiko wub.gif
Ir toks svarus bei tvarkingas, man labai gerai dera su nuotraukose matoma sutvarkyta aplinka.
Atsakyti
sanrita, cia dvigubas? daug nuotrauku labai smagiu , ir pas tave medis lotuliukas.gif fainas labai, man spalvos labai grazios ir dera.

scrapuke, kaip greitai. jau kaip laukiu paskaityt, reik dazu printeriui uzpirkt, atsispausdinsiu. smile.gif
Atsakyti