visiskai suprantamas dalykas, kur cia visur suspeti, odar buri mokiniu mokyti
nesupatoginai mane ...ne tam as cia esu kad kitus "mokyti" ...man SM tai lyg maza seima tapo...butent cia man bendravimas nuosirdus, ir malonu buti
Turiu dilema - noriu pieva stampuoti, bet personazas nuotraukoje - vyras... pastampavau, pridejau. Nu nezinau, lyg ir nelabai ta pieva salia vyriskio MB nesti parodyt is viso bijau, nes atims stampukus uz toki vyriskosios gimines negerbima
Dar prisiminiau Scrapukes LO savo vyriskiui ir jo draudima naudot gelytes... et, reikes galvot kazka kito konkursiniui
Dar prisiminiau Scrapukes LO savo vyriskiui ir jo draudima naudot gelytes... et, reikes galvot kazka kito konkursiniui
o kodel vyram netinka pieva viesiem tinka geliu pieva. Tik priklauso nuo geleto darbelio saldumo...
va pavyz. cia Norveges Ingvild skrebukas vyrui..tooks saldus kad pamacius pagalvojant kad jei MB toki buciau pagaminus tai su manimi nekalbetu nzn kiek men., ir reikalautu kad staigiai pasalinciau is galerijos. Betgi jos vyriskis atrodo kitokio "stiliaus"..ilgu plauku...man atrodo ji ji perlauze savo romantiskam stiliui Vz, priklauso nuo vyro, bet maniskiui tokiu niekad negaleciau daryti