Glide: man su boruze
OJE:
naudoju senesnius popierius- turiu kita uzslepta dalyka- tobulinu ranka, aki ir brandinu visokius triukus Su viltim, kad kai desikasiu iki nauju- o daugiau , pasizadejau nepirkti darbai bus, dvigubai geresni.
prajuokinai nerealiai...bandyk save įtikinti kad "niekad daugiau nieko naujo nepirksiu"...bet jei rimtai susirgsi skreblige, tai nesusilaikysi nepirkus.
Šiaip, amerikietes turi netgi savo bendraminčių temą SB forume: "Skrebiname laikantis biudžeto"...t.y. už X- Nr. skrebukų, sau duoda mokestį, sakykim 10-20 baksų už 5 skrebukus. LT gal lengviau susilaikyti nieko nepirkus, o JAV tai SB parduotuvės ant kiekvieno kampo, ir dar kiek reklamuojama naujos prekės bei įvairios akcijos forumuose .
Vakar aš nesusilaikiau pamačiau forume kad atsirado visa lavina Tim Holtz grunge board rinkinukų vienoj akcijų parduotuvėj (šiaip už 20 dol., o nukainuota už 4 ir 7 dol. ..greit tenai prisistačiau
su išsakyta nuomone kad įkvėpimas skrebinimui ir mane pagauna tik naujom priemonėm. Ir tai, mėgstu dažnai maišyti senos gamybos priemones su visiškai naujom--tokiu būdu ir skrebukai būna unikalūs.
OJE, tikrai patariu nelaukti kada "išmoksi skrebinti" kad sau leisti naudoti naujas priemones. Turi džiaugtis skrebu ir priemonėm dabar. Vien tik tas pasakymas "turiu naudoti senas priemones pirma" skamba lyg esate priversta, nors nenorite, bet "turite" taip daryti. Skrebinimas turi būti sinonimiška su "noriu, man dega kaip noriu, esu įkvėpta"...man labai panašu į tas moteriškes kurios skūndžiasi kad "turi skrebinti ankstesnes nuotraukas pirma, kad pasivyti dabartines"...nemažai tokių pažystu kurios metė skrebą kadangi nepasivyjo. Mūzos neprievartausi juk jei esi įkvėpta panaudoti naujas priemones dabar, taip ir padaryk...ir skrebukas tada sau paciai bus daug mielesnis
aasta: tikiuosi atrasi dingusias nuotraukas