Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Labu,
dekui uz ivertinima, uz komentarus.

Norejau padaryti tai, kas butu sunkiau, nei paprastai darant. Man labai norejos kuo maziau ideti, nes prikraut as su tuom problemos neturiu lotuliukas.gif Galeciau ji lipdyt ir lipdyt. Vienetas buvo issiuvinetas baliono formoj, bet man netiko kazkodel(gal del to kad ne raudonas) Tad tam pasitarnavo vienintele zvake, kuri manau ta reiksme suteikia.
Man butu idomu suzinoti, ka gali butu pasalinti, kad jis gautusi kuo minimalistinis ir vieningas. Vienintele ideja kuri buvo, norejau to lapo pagrindo nupurksto, bet kadangi ne viena sugadinau, tai siame jau nebedariau- kazkaip rizikingas tas reikalas su popierium ir dazais.
Dar vienas klausimas, ar butu tikes margas margas pagrindas, prie tokio margumo ?
p.s pastebejau tendencija, sventimas su velevelem, nuo ten viskas ir pradejo lipdytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 15 gegužės 2010 - 10:28
OJE sauniai pasidarbavai thumbup.gif . Man labai patinka toks dizainas skrebuko.
klausi apie marguma, tai man atrodo viskas imanoma. Ant margo pagrindo gaunasi labai tokie minimalus darbeliai, nes nereikia daug detaliu. As kadangi neturiu didelio pasirinkimo detaliu namuose, tai daznai gelbsciuosi margu popierium. Be to nuotrauka visada galima isryskint vienspalviu pagrindu, o papuosti vienspalvem detalem.
Atsakyti
user posted image
g.gif Kazkokia nesamone darosi su Photobucket'u, kalbos eina forume kad kazkokie virusiukai ten....jau kelinta diena nepasikrauna nuotraukos ir ju redaguoti tenai neimanoma (ar jus virsuj senesniam poste su konst. kritika matote abi foto ar tik viena? g.gif ...man nepakrauna verysad.gif tad laikinai imetu i flickr...
Man butu idomu suzinoti, ka gali butu pasalinti, kad jis gautusi kuo minimalistinis ir vieningas.

nieko mirksiukas.gif kadangi jei nori laikytis minimalistinio stiliaus reiketu visai kitokio LO negu sis: labiau tvarkingo "color block" stiliaus. Sio LO sarmas slypi tame kad viskas taip smagiai priparstyta, nesimetriskai ir ne lygiai pametyta 4u.gif
Dar vienas klausimas, ar butu tikes margas margas pagrindas, prie tokio margumo ?

ir vel tas pats atasakymas ax.gif nzn be vaizdines medziagos...priklauso nuo popieriaus rasto, t.y. margumo, spalvos...ir daug kitu variantu. Kategoriskai neimanoma patarti nematant to kito varianto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2010 - 12:42
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 15, 13:35)

g.gif Kazkokia nesamone darosi su Photobucket'u, kalbos eina forume kad kazkokie virusiukai ten....jau kelinta diena nepasikrauna nuotraukos ir ju redaguoti tenai neimanoma (ar jus virsuj senesniam poste su konst. kritika  matote abi foto ar tik viena? g.gif ...man nepakrauna verysad.gif tad laikinai imetu i flickr...

nieko mirksiukas.gif kadangi jei nori laikytis minimalistinio stiliaus reiketu visai kitokio LO negu sis: labiau tvarkingo "color block" stiliaus. Sio LO sarmas slypi tame kad viskas taip smagiai priparstyta, nesimetriskai ir ne lygiai pametyta 4u.gif

ir vel tas pats atasakymas ax.gif nzn be vaizdines medziagos...priklauso nuo popieriaus rasto, t.y. margumo, spalvos...ir daug kitu variantu. Kategoriskai neimanoma patarti nematant to kito varianto ax.gif  4u.gif

Man rodo abi, o kadangi mano daznai neuzkrauna- nors tavo visada atidarydavo... tai nzn ka pakomentuoti.
Pakomentuok daugiau apie ta color block- tvarkinga stiliu.
Sito mano netvarkingo LO, panasi pakraipa, juk yra ? Kaip vadinasi ?
Gerai ta spalvota popieriu paliekam ramybej bigsmile.gif
Vakar padariau dar viena LO- ir kai pabaigiau, kazkodel buvo tokios mintys... kad su atvirukais kazkaip fainiau. Antra, ar daugeliui is jusu - kuryba, lemia ta mintis- kad kokia bus kitu nuomone ir kaip tai atrodys kitiems ? Ar tai jums nekelia kazkokio vidinio diskonforto ? Streso ? Gal net daugelis del to, atsisakete sios minties ir jei kuriate, tai nerodote kitiems ?

Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 15, 13:33)
OJE sauniai pasidarbavai  thumbup.gif . Man labai patinka toks dizainas skrebuko.
klausi apie marguma, tai man atrodo viskas imanoma. Ant margo pagrindo gaunasi labai tokie minimalus darbeliai, nes nereikia daug detaliu. As kadangi neturiu didelio pasirinkimo detaliu namuose, tai daznai gelbsciuosi margu popierium. Be to nuotrauka visada galima isryskint vienspalviu pagrindu, o papuosti vienspalvem detalem.

Dekui, na ir as neturiu tiek kiek noretusi lotuliukas.gif ir dazniausiai uzknisa viska paciai gamintis. Bet va, norejos issuki sau padaryti ax.gif ir rizikuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
ikeliau i bloga viena toki tiap liap. ax.gif neber kada zaist su photbuketais tai cia nespeju idet. norintys uzeikit. smile.gif
Atsakyti
Man is ryto nerode nei vienos nuotraukos, db abi matau.
oje, grazus darbas, tik veliaveles tikrai galetu buti didesnes 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti