cia si karta kazkaip sutapo, nes ilgai laukiau tu stampuku ir kai tik gausiu zadejau is kart panaudot, tai va ir panaudojau.
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 12:46)
cia si karta kazkaip sutapo, nes ilgai laukiau tu stampuku ir kai tik gausiu zadejau is kart panaudot, tai va ir panaudojau.
Ader, fantastinis tavo konkursinis, labai labai patiko
AS ir prisidesiu, pazadu
Kurpiu savo bloga, bet taip sunkiai sekasi Anksciau susisnekedavau su technika, dabar kazkaip sunkiai sekasi
ai gi Glide, tavo boruze mane suzavejo, ir kur tu ja gavai? cia lipdukas ar kirpai is kazkokio popieriuko. Ta gelyciu popieriuka is rinkinio as irgi turiu, nu jau toks pavasariskas.
Ader
Nu tu pavarai Super konkursinis Taip sau tyliai tyliai perskaiciau ta "Little birdie told me..." kad leliukas nepabustu Tie taskuciai ant melyno pagrindo - lyg zvaigzdetas dangus
O dabar pasakykit, ar yra koks nors budas "apsukti" stampukus? Man visada, pamacius paukstukus, liguistai norisi atsukti snapeliais i fotke... Pati neperseniausiai gavau paukstelio stampuka, ir bandziau pazaisti su juo, o jis ziuri juk tik i viena pusele ir man sakes Turbut turiu ieskot paukstelio, ziurincio i priesinga puse...
Nu tu pavarai Super konkursinis Taip sau tyliai tyliai perskaiciau ta "Little birdie told me..." kad leliukas nepabustu Tie taskuciai ant melyno pagrindo - lyg zvaigzdetas dangus
O dabar pasakykit, ar yra koks nors budas "apsukti" stampukus? Man visada, pamacius paukstukus, liguistai norisi atsukti snapeliais i fotke... Pati neperseniausiai gavau paukstelio stampuka, ir bandziau pazaisti su juo, o jis ziuri juk tik i viena pusele ir man sakes Turbut turiu ieskot paukstelio, ziurincio i priesinga puse...
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 13:04)
ai gi Glide, tavo boruze mane suzavejo, ir kur tu ja gavai? cia lipdukas ar kirpai is kazkokio popieriuko. Ta gelyciu popieriuka is rinkinio as irgi turiu, nu jau toks pavasariskas.
Pati boruze meistravau Tas popieriukas is "a kid like me"? NEs nebesusigaudau jau kas kokiai kolekcijai is visu popieriu priklauso LAbai nedaug popieriuku man is tos kolekcijos patiko, kiti tokie nelabai Tai net nezinau kur reiks pritaikyti.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 13, 13:20)
Ader
Sakyciau spausdinti ant kokio permatomo popieriaus, kitaip nelabai ka israsi
zmogiuke, jei tau spvabus tik konturas tai gali stampuot ant gerosios puses o paskui iskirpti, tada ziures i gera puse, sparnelius nupiesti galima. o siaip tai jo, reiketu turet kelis variantus i skirtingas puses ziurincius.
Glide, jo jo tas rinkinukas kid like me. Man tai visai nieko ten popieriukai, zaismingi, is kai kuriu galima tiesiog detales iskirpti ir panaudoti.
Glide, jo jo tas rinkinukas kid like me. Man tai visai nieko ten popieriukai, zaismingi, is kai kuriu galima tiesiog detales iskirpti ir panaudoti.
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 13:29)
Tai buna taip, is pradziu nepatinka, o paskui stebiesi kai panaudoji kad visai gerai ziurisi
QUOTE(Glidė @ 2010 04 13, 13:02)
Ader, fantastinis tavo konkursinis, labai labai patiko
AS ir prisidesiu, pazadu
Kurpiu savo bloga, bet taip sunkiai sekasi Anksciau susisnekedavau su technika, dabar kazkaip sunkiai sekasi
AS ir prisidesiu, pazadu
man kaip tycia- neuzkrauna
Nori matyt kad savo demusciau ir nepakeisciau
As ir su blog“u- nekaip.. kazka padariau ir uzstrigo
Ader, puikus darbas
O aš tiesiog prieš akis jau buvau susidėliojusi sąvąjį darbą, beliko tik nuotraukas pasidaryti. Kai priėjau iki to - nors užmuškit - niekur nerandu, kur išsisaugojau jas. Per kelis kompus peržiūrėjau, cd patikrinau - niekur nėra. Sesuo juokiasi, kad gal aš tas nuotraukas susapnavau ir jos apskritai neegzistuoja Reikės bandyti kažkaip iš naujo galvą laužyti, kitų nuotraukų ieškoti.
O aš tiesiog prieš akis jau buvau susidėliojusi sąvąjį darbą, beliko tik nuotraukas pasidaryti. Kai priėjau iki to - nors užmuškit - niekur nerandu, kur išsisaugojau jas. Per kelis kompus peržiūrėjau, cd patikrinau - niekur nėra. Sesuo juokiasi, kad gal aš tas nuotraukas susapnavau ir jos apskritai neegzistuoja Reikės bandyti kažkaip iš naujo galvą laužyti, kitų nuotraukų ieškoti.
o tu kompe ivesk kad rosytu visus images, tai gal atrasi kur pasislepusios.
aciu uz komplimenta
aciu uz komplimenta
ader, ačiū už patarimą, bandysiu ir taip ieškoti
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 10:17)
paruosiau konkursini.
...ramus, mielas... perteikia foto nuotaika...
Aciukas uz ideja apie medzio stampavima (kazkuo neisideda komentaras bloge )