nu va as jau ne viena konkurse busiu .
Sakykit, prasau, kokiu keliu geriausia kelt LO i neta, paveiksluot gulincius, stovincius, ar skanuotus ? (jei yra daug blizganciu detaliu )
as fotografuoju pakabinta ant sienos, tai turbut cia kaip stovintis bus. fotografuoju be blykstes, tai neatsispindi blizguciai jokie. galima gal ir skanuoti, nebandziau, bet gal tada sunkiau yra parodyt 3 D detales, nes jos prisiploja.
QUOTE(OJE @ 2010 05 14, 07:44)
Sakykit, prasau, kokiu keliu geriausia kelt LO i neta, paveiksluot gulincius, stovincius, ar skanuotus ? (jei yra daug blizganciu detaliu )
LO kurie turi l.l daug 3D detaliu as laikinai priklijuoju su lipniais taskiukais prie baltos lentos/kartono ir fotkinu pastacius. O jei nori akcentuoti detales, blizgucius tai patariama turieti dar antra apsvietima- kokia lempa is sono. Tokiu budu ir blizguciai labiau blizga
Glide, kokia naujiena
Aciu uz atsakymus.
I Everesta sian ilipau bandau kazkaip parodyti jums jo virsune ir sulaukti komentaru
I Everesta sian ilipau bandau kazkaip parodyti jums jo virsune ir sulaukti komentaru
Oje, ar as cia nesugebu pamatyti, ar tu neidejai nuotraukos savo everesto
QUOTE(aasta @ 2010 05 14, 22:07)
Oje, ar as cia nesugebu pamatyti, ar tu neidejai nuotraukos savo everesto
dar nenufotkinau ieskojau info kaip istiesint horizonta, fotografijos
Ir kiek pixeliu geriausia kelt ? ar visokio dydzio priimama
QUOTE(OJE @ 2010 05 14, 22:27)
dar nenufotkinau ieskojau info kaip istiesint horizonta, fotografijos
Rodausi
http://picasaweb.goo...feat=directlink
OJE:
tikiuosi nepyksi kad aš užsiėmiau redaguoti pagal mano akį...
*Pirmiausia pasveikinsiu su pirmu skrebuku Visumoj net nesitikėjau tokio..kiek detalių, kiek įvairumo Nžn ar pastebėjai dabartinę tendenciją kad ant visų šventiškų skrebukų pridėta tų vėliavėlių garliandų...aš kaip tik šią idėją užsirašiau sūnelių gimtadienio skrebukam, tad tikrai matysi šiais vėliavėlias ateity
O dėl konstruktyvios kritikos...
Man labiausia kliuvo tų vėliavėliu mastelis...per smulkios jos, ir dar be to ta garlianda visiškai neprisijungia prie apatinės lapo dalies. Viršuj būtina raudona spalva kad subalansuotų apačios gausiai panaudotą raudoną spalvą su viršum. Labai tiktų jei iš raudono audinio/popieriaus skiautelių prisiūtum dar antrą garliandą vėliavėlių, maždaug tokio dydžio kaip aš {kreivai } nupiešiau su Photoshopu kurio dar nesugebu valdyti
Nors iš vaikiuko nuotraukos galima atspėti kad 1-gimtadienis, norisi matyti Nr1 kad nereikėtų žiūrėti, tyrinėti, o iš karto į akis šoktų kad tai 1-gimtadienis
O apačia...tai šiaip prištampavau šį tą, bet nebūtina žolės, galbūt net labiau tiktų kelios eilutės žydrų juostelių (tokių kaip panaudojai kompozicioj po foto). Be nieko taip kaip originaliam...man atrodo lyg viskas ore...kžkp be fundamento man atrodo
Tik tiek pakolkas...įdomu būtų išgirsti ir kitų skrebukių nuomonę
tikiuosi nepyksi kad aš užsiėmiau redaguoti pagal mano akį...
*Pirmiausia pasveikinsiu su pirmu skrebuku Visumoj net nesitikėjau tokio..kiek detalių, kiek įvairumo Nžn ar pastebėjai dabartinę tendenciją kad ant visų šventiškų skrebukų pridėta tų vėliavėlių garliandų...aš kaip tik šią idėją užsirašiau sūnelių gimtadienio skrebukam, tad tikrai matysi šiais vėliavėlias ateity
O dėl konstruktyvios kritikos...
Man labiausia kliuvo tų vėliavėliu mastelis...per smulkios jos, ir dar be to ta garlianda visiškai neprisijungia prie apatinės lapo dalies. Viršuj būtina raudona spalva kad subalansuotų apačios gausiai panaudotą raudoną spalvą su viršum. Labai tiktų jei iš raudono audinio/popieriaus skiautelių prisiūtum dar antrą garliandą vėliavėlių, maždaug tokio dydžio kaip aš {kreivai } nupiešiau su Photoshopu kurio dar nesugebu valdyti
Nors iš vaikiuko nuotraukos galima atspėti kad 1-gimtadienis, norisi matyti Nr1 kad nereikėtų žiūrėti, tyrinėti, o iš karto į akis šoktų kad tai 1-gimtadienis
O apačia...tai šiaip prištampavau šį tą, bet nebūtina žolės, galbūt net labiau tiktų kelios eilutės žydrų juostelių (tokių kaip panaudojai kompozicioj po foto). Be nieko taip kaip originaliam...man atrodo lyg viskas ore...kžkp be fundamento man atrodo
Tik tiek pakolkas...įdomu būtų išgirsti ir kitų skrebukių nuomonę
OJE:
P.S. pamirsau darasyti kad Nr1 veliavele turi svarbia dizaino paskirti--tai lyg rodykle kuri veda zvilgsni link nuotraukos
P.S. pamirsau darasyti kad Nr1 veliavele turi svarbia dizaino paskirti--tai lyg rodykle kuri veda zvilgsni link nuotraukos
OJE, nu gi labai smagus darbelis , iš peties padirbėjai ir tema atskleista labai gerai
Tik pakoreguotas jis atrodo labiau išbaigtas (taškai ant "i" sudėlioti)
Tik pakoreguotas jis atrodo labiau išbaigtas (taškai ant "i" sudėlioti)