Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

nu va as jau ne viena konkurse busiu . thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, prasau, kokiu keliu geriausia kelt LO i neta, paveiksluot gulincius, stovincius, ar skanuotus ? (jei yra daug blizganciu detaliu ) ax.gif
Atsakyti
as fotografuoju pakabinta ant sienos, tai turbut cia kaip stovintis bus. fotografuoju be blykstes, tai neatsispindi blizguciai jokie. galima gal ir skanuoti, nebandziau, bet gal tada sunkiau yra parodyt 3 D detales, nes jos prisiploja.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 14, 07:44)
Sakykit, prasau, kokiu keliu geriausia kelt LO i neta, paveiksluot gulincius, stovincius, ar skanuotus ? (jei yra daug blizganciu detaliu ) ax.gif

LO kurie turi l.l daug 3D detaliu as laikinai priklijuoju su lipniais taskiukais prie baltos lentos/kartono ir fotkinu pastacius. O jei nori akcentuoti detales, blizgucius tai patariama turieti dar antra apsvietima- kokia lempa is sono. Tokiu budu ir blizguciai labiau blizga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 gegužės 2010 - 15:34
Glide, kokia naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus.
I Everesta sian ilipau ax.gif bandau kazkaip parodyti jums jo virsune ir sulaukti komentaru bigsmile.gif
Atsakyti
Oje, ar as cia nesugebu pamatyti, ar tu neidejai nuotraukos savo everesto
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 05 14, 22:07)
Oje, ar as cia nesugebu pamatyti, ar tu neidejai nuotraukos savo everesto

dar nenufotkinau ax.gif ieskojau info kaip istiesint horizonta, fotografijos
Ir kiek pixeliu geriausia kelt ? ar visokio dydzio priimama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 14 gegužės 2010 - 21:35
QUOTE(OJE @ 2010 05 14, 22:27)
dar nenufotkinau  ax.gif ieskojau info kaip istiesint horizonta, fotografijos
Ir kiek pixeliu geriausia kelt ? ar visokio dydzio priimama  ax.gif

Rodausi ax.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
OJE:
tikiuosi nepyksi kad aš užsiėmiau redaguoti pagal mano akį...
user posted image
user posted image
*Pirmiausia pasveikinsiu su pirmu skrebuku 4u.gif Visumoj thumbup.gif net nesitikėjau tokio..kiek detalių, kiek įvairumo wub.gif Nžn ar pastebėjai dabartinę tendenciją kad ant visų šventiškų skrebukų pridėta tų vėliavėlių garliandų...aš kaip tik šią idėją užsirašiau sūnelių gimtadienio skrebukam, tad tikrai matysi šiais vėliavėlias ateity mirksiukas.gif

O dėl konstruktyvios kritikos...
Man labiausia kliuvo tų vėliavėliu mastelis...per smulkios jos, ir dar be to ta garlianda visiškai neprisijungia prie apatinės lapo dalies. Viršuj būtina raudona spalva kad subalansuotų apačios gausiai panaudotą raudoną spalvą su viršum. Labai tiktų jei iš raudono audinio/popieriaus skiautelių prisiūtum dar antrą garliandą vėliavėlių, maždaug tokio dydžio kaip aš {kreivai blush2.gif } nupiešiau su Photoshopu smile.gif kurio dar nesugebu valdyti blush2.gif

Nors iš vaikiuko nuotraukos galima atspėti kad 1-gimtadienis, norisi matyti Nr1 kad nereikėtų žiūrėti, tyrinėti, o iš karto į akis šoktų kad tai 1-gimtadienis

O apačia...tai šiaip prištampavau šį tą, bet nebūtina žolės, galbūt net labiau tiktų kelios eilutės žydrų juostelių (tokių kaip panaudojai kompozicioj po foto). Be nieko taip kaip originaliam...man atrodo lyg viskas ore...kžkp be fundamento man atrodo ax.gif

Tik tiek pakolkas...įdomu būtų išgirsti ir kitų skrebukių nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2010 - 03:57
OJE:
P.S. pamirsau darasyti kad Nr1 veliavele turi svarbia dizaino paskirti--tai lyg rodykle kuri veda zvilgsni link nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2010 - 05:37
OJE, nu gi labai smagus darbelis thumbup.gif , iš peties padirbėjai ir tema atskleista labai gerai 4u.gif
Tik pakoreguotas jis atrodo labiau išbaigtas (taškai ant "i" sudėlioti) wub.gif

Atsakyti