Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Man rodos, jos žvejojo Maximoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 12, 12:48)
sos- nu jau trecia diena darau LO- uzsiknisau
Jei tematika sudeliojau, visas detales parinkau, ant kokio pagrindo geriau deti, paprasto,kadangi detales labai spalvotos, kad viskas isrysketu, ar galiu deti ir ant l.spalvoto, kad viskas susilietu  i viena visuma  doh.gif

Kur vaizdinė medžiaga aaa? rolleyes.gif Kategoriškai neįmanoma atsakyti "tiks" ar "netiks" kadangi l.l.l nuo daug ko priklauso: spalvų, raštuoto popieriaus rašto, margumo, spalvingumo, detalių dydžio bei spalvų...vž, sumesk viską maždaug, nupaveiksluok, o tada galėsiu ką patarti mirksiukas.gif

šiaip, bendrai tariant, tai jei dėlioji margas/l. spalvotas detales ant raštuoto ir/ar l. spalvoto pagrindo, patariama kad tas detales/nuotraukas 'įrėmintum' (t.y uždėtum ant vienspalvio paspartuko). Tokiu būdu atšoka detalės nuo margo/spalvoto pagrindo. Vėl bendrai tariant, susiliejimas detalių su pagrindu yra nepageidautinas, nebent..tai į temą siekti tokį susiliejimo efektą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 13, 07:01)
Kur vaizdinė medžiaga aaa? rolleyes.gif Kategoriškai neįmanoma atsakyti "tiks" ar "netiks" kadangi l.l.l nuo daug ko priklauso: spalvų, raštuoto popieriaus rašto, margumo, spalvingumo, detalių dydžio bei spalvų...vž, sumesk viską maždaug, nupaveiksluok, o tada galėsiu ką patarti mirksiukas.gif

šiaip, bendrai tariant, tai jei dėlioji margas/l. spalvotas detales ant raštuoto ir/ar l. spalvoto pagrindo, patariama kad tas detales/nuotraukas 'įrėmintum' (t.y uždėtum ant vienspalvio paspartuko). Tokiu būdu atšoka detalės nuo margo/spalvoto pagrindo. Vėl bendrai tariant, susiliejimas detalių su pagrindu yra nepageidautinas, nebent..tai į temą siekti tokį susiliejimo efektą.  mirksiukas.gif

Uf-f-f... na kaip idomu rezultata bus pasiziureti!!!! O jeigu dar ir su komentarais.... labai lauksiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 13, 07:01)

šiaip, bendrai tariant, tai jei dėlioji margas/l. spalvotas detales ant raštuoto ir/ar l. spalvoto pagrindo, patariama kad tas detales/nuotraukas 'įrėmintum' (t.y uždėtum ant vienspalvio paspartuko). Tokiu būdu atšoka detalės nuo margo/spalvoto pagrindo. Vėl bendrai tariant, susiliejimas detalių su pagrindu yra nepageidautinas, nebent..tai į temą siekti tokį susiliejimo efektą.  mirksiukas.gif

labukas,
aciu.
Vaizdine medziaga guli, kolkas noriu everesto virsune imti viena, su maza teorine jusu pagalba .
as sita viska suprantu, bet man visame kazkas nelimpa, nors tu ka ...
Piezasciu randu kelias- manau kad to stiliaus kuri nori isgauti- yra arba man nepasiekiamas arba ne mano ax.gif
antra, spavlotas tas popierius bais i tema, bet ne tas stilius.. tai del to jis cia mane vilioja savo graziu rastuotumu, spalvu gama, ruda, balta ir gili raudona, tematika vaiko gimtadienis.Kaip man atrodo nuotrauka vistiek issoka is to viso margumo. Kolkas man tik kyla vienas noras, viska mesti..ir duoti sau laiko, dar pibresti, konkusas dar tik prasidejo bigsmile.gif Arba daryti atvirute lotuliukas.gif
Itariu, kas perskaitys dabar, pamanys, o siaube tas skrabas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 13 gegužės 2010 - 10:48
Oje, gal padaryk pertraukėlę. Kai kitą kartą prisėsi prie Lo, pamatysi viską kitu kampu 4u.gif
Atsakyti
OJE,
pritariu, bandyk pertraukele pasidaryti, bet panagrinek ir kitus darbelius per ta laika - uzves gal ant minties kokios...
Atsakyti
kolkas noriu everesto virsune imti viena, su maza teorine jusu pagalba .

tai tu imkis tos virsunes viena...isklausysi ivairiu nuomoniu, patarimu, o po to atsirinksi kas tau tinka ir dabaigsi viena. Cia analogiska su eskizu panaudojimu...tau pateikia pagrinda/pamatus, o tu finala realizuoji viena 4u.gif
Pertraukele aisku irgi gerai, kaip sakoma "pamatyti nauju kampu", bet jei vis atmesi vardan to kad daryti atvirukus tai gali but kad tampysi guma ir delsi pradzia LO skrebinimo. Geriausias budas ismokti ne teoriju isklausymas o patirtis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 13, 15:22)
tai tu imkis tos virsunes viena...isklausysi ivairiu nuomoniu, patarimu, o po to atsirinksi kas tau tinka ir dabaigsi viena. Cia analogiska su eskizu panaudojimu...tau pateikia pagrinda/pamatus, o tu finala realizuoji viena 4u.gif
Pertraukele aisku irgi gerai, kaip sakoma "pamatyti nauju kampu", bet jei vis atmesi vardan to kad daryti atvirukus tai gali but kad tampysi guma ir delsi pradzia LO skrebinimo. Geriausias budas ismokti ne teoriju isklausymas o patirtis mirksiukas.gif  4u.gif

bigsmile.gif na, jei jau noriu everesto virsunes, matyt gumos tampymo nedarysiu,tiesiog tegul paguli ramybeje lotuliukas.gif gal biskeli idejos prasivalys, ir bus aiskiau.
Dekui uz patarima.
Atsakyti
tiesiog tegul paguli ramybeje

tik nepalik "amzina atilsy ramybeje" lotuliukas.gif
Atsakyti
scrapuke, ikeliau konkursini i komentarus, laukiu moderavimo 4u.gif
Atsakyti
tai jei niekas nesiims as atidarysiu nauja tema, ikelsiu Glide tavo prasyma smile.gif
Atsakyti
padariau konkursinį clap.gif
Atsakyti