Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Justess22, koks gražutis kabikas. Nuotrauka nepakartojama wub.gif
Atsakyti
O as negaliu paziureti didesnes nuotraukos pas Justess schmoll.gif O taip norisi is arciau pamatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 12 gegužės 2010 - 13:12
Ačiū už gražius žodžius skrebukui 4u.gif

Gaila, kad ne visoms nuotrauka pasididina...ji patalpinta photobucket albume g.gif Bandau nuorodą dėt tiesiai į albumą - gal taip pamatysit: albumas
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 05 12, 06:34)

Gaila, kad ne visoms nuotrauka pasididina...ji patalpinta photobucket albume g.gif Bandau nuorodą dėt tiesiai į albumą - gal taip pamatysit: albumas

dabar matau thumbup.gif
o del rub-onu panaudojimo ant audinio juosteles tai toki patarima turiu: pirma ant juosteles uztepk plona sluoksni dekupazo matinio mediumo (as naudoju Mod Podge, PVA kliju tipo). Tada labai lengvai nusitrina rub-onai ir net nesimato ant juosteles, bei neskilines mirksiukas.gif
Ne pirma karta jau bandziau taip ir visad rezultatai thumbup.gif
Scrap8 gavau štampukus , ačiū labai

geros naujienos kad nepaklydo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 gegužės 2010 - 14:16
QUOTE(justess22 @ 2010 05 12, 14:34)

labai mielas tavo albumas, noris daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 05 12, 14:34)

Dabar kitas reikalas thumbup.gif Labai grazi dovanele mamai. Grazu ir miela smile.gif
Atsakyti
sos- nu jau trecia diena darau LO- uzsiknisau
Jei tematika sudeliojau, visas detales parinkau, ant kokio pagrindo geriau deti, paprasto,kadangi detales labai spalvotos, kad viskas isrysketu, ar galiu deti ir ant l.spalvoto, kad viskas susilietu i viena visuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 12, 20:48)
sos- nu jau trecia diena darau LO- uzsiknisau
Jei tematika sudeliojau, visas detales parinkau, ant kokio pagrindo geriau deti, paprasto,kadangi detales labai spalvotos, kad viskas isrysketu, ar galiu deti ir ant l.spalvoto, kad viskas susilietu  i viena visuma  doh.gif

Labai sunku pasakyt nepamacius, kaip tos detales atrodo bei kaip pagrindas smile.gif Bent teoriskai as buciau uz pirmaji kontrastini varianta smile.gif
Atsakyti
OJE, o jeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sveikinu tave laimėjus konkursą clap_1.gif bis.gif yahoo.gif

Dėl darbų aptarimo - ir aš noriu pasakyti, kad labai džiaugiuosi, kai mes aptarinėjam darbelius, tokių įdomių pastebėjimų, minčių gaunam viena iš kitos ir sužinom, kad mūsų idėjas buvo suprastos.

justess22, labai gražus kabikas wub.gif

Skrapuke, būtinai parodyk, ką Mariukas sumeistravo. Tai bent - ar aš tau nesakiau, kad iš jo užaugs naujas T. H.? mirksiukas.gif

P.S. Temoje apie SB priemones parašiau naujieną ax.gif Aš tą knygą gavau dovanų nuo bendradarbių... Kas norės, duosiu pavartyt. smile.gif
Atsakyti
Ir kaip ta knyga tau paciai pasirode ?
Aciu uz sveikinima.
OJE- bando lipti i aukstesne pakopa... tai be pagalbos itariu nekaip,.
Zmogiuke-man ir taip atrode, kad paprastas fonas liuks, bet man jau kuku turbut, man jis linpa prie visokio fono doh.gif
PAbandysiu nufotkinti ir arba pati fotoj pamatysiu, arba imsiu iseigine ax.gif tikrai nemaniau, kad cia taip nesvietiskai daug visko ...
Atsakyti
OJE, ddia, toje knygoje mane labiausiai (ir maloniai) nustebino jos pavadinimas: "SKREBINIMAS". Džiugu, kad šis terminas jau yra paleistas vartoti drinks_cheers.gif Turim oficialų lietuvišką SB pavadinimą.

O turinys? Manau, kad LT naujokams visai neblogas, yra idėjų, detalių patarimų kaip pasigaminti kūdikio albumą, mini albumus, atvirukus, kaip naudoti skrebinimo įrankius. Netgi yra atskira tema apie advento kalendorių - juk tai aktualu lietuvaitėms. smile.gif Pamenu, Skrepukė sakė, kad JAV tai nėra aktuali tema. Ši knyga dar ypatinga tuo, kad pristato paprastą, namudinį skrebinimą, kuomet naudojamos priemonės, rastos namie arba pagamintos namų sąlygomis. Kietas viršelis, graži, spalvinga knyga. Mums verta įsigyti bent vien dėl to, kad tai yra pirmoji lietuvišką knygą apie SB. smile.gif Aš ją gavau dovanų. blink.gif Nuo bendradarbių, kurios žino apie šį mano pomėgį ir kurioms pavyko anksčiau už mane sužvejoti šią knygą. doh.gif
Atsakyti
gal del to ir verte is prancuzu- kad kazkuom aktuolu, nes truputeli keista pasirode, kad ne kokiu amerikieciu .
Na, tikrai dziugu, bandysis susizvejoti, kadangi ne visiem kaip tau sekas mirksiukas.gif Dekui uz issamu apibudinima bigsmile.gif
Atsakyti