Labukas,
OO geras, prisiplojau
Net blog“o dar neijungiau, maniau uzeisiu cia pasiziureti .. o cia ziuriu kazkas kazka sveikina .... nepatikejau kad mane
Aciu uz sveikinimus dziugi sauleta diena- o ir kaip tik to berniuko 8 neriu metu gimtadienis siandiena
As tikrai labai stengiuos progresuoti ir vakar pradejau savo pirmaji LO gaminti- sunkiai, oj sunkiai lipdosi .. bet gal islys i dienos sviesa
Aciu
geros dienos
Oje, ir aš prisidedu prie sveikinimų
aciu scrapuke.
oje sveikinu
oje sveikinu
OJE, sveikinu!!!! :4u
Man dziugu kaip ir jum
ta proga net kokosiniu kamuoliuiku prigaminau bloge ikeliau seilei pavarvinti
ta proga net kokosiniu kamuoliuiku prigaminau bloge ikeliau seilei pavarvinti
Sveikinu OJE
o dabar lauksiu sekančių konkursinių
Mano sūnelis mamos dienai man padarė skrebuką mokykloj, net nežinojau apie tai...nustebau, susilydžiau tiesiog ...nufotkint reikės ir pristatysiu naują kartą mažylių skrebintojų
Mano sūnelis mamos dienai man padarė skrebuką mokykloj, net nežinojau apie tai...nustebau, susilydžiau tiesiog ...nufotkint reikės ir pristatysiu naują kartą mažylių skrebintojų
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 11, 18:17)
Sveikinu OJE
wau kaip smagu- tikiu kad islydo
lauksim
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 11, 18:17)
Sveikinu OJE
Ai, kaip miela! Isivaizduoju kaip tavo sirdis apsidziauge...
Sveikos Aš naktinėtoja patapau...tai nebespėju su jumis koja kojon žengt
Sveikinu visų konkursėlių nugalėtojas
O jau skrebukų ir atvirukų grožis
Išlįsiu į dienos šviesą su nediduku kukliu darbeliu:
čia didesnė foto
Šį skrebuką-kabiką dariau savo mamai mamos dienos proga :ax Nuotrauka nelabai kokybiška, nes daryta iš skaidrės (turiu galvoje nuotrauką skrebuke). Na, ir maniškės darbelio foto nelabai kokios, nes juk paskutinę naktį prieš šventę darbavausi Perestukinas esu visiškas
Dar apie darbelį: naudojau pagrindui gofro kartoną (labai gražus, metalizuotas ). Raštuotas popierius iš K&Company popieriaus rinkinio. Gėlytės skirtos floristikai, kaspinėlis iš dovanų pakavimo sferos Užrašas "mamai" - tai rub-on nutrinami lipdukai (nemaniau, kad jie taip gerai atrodo ant audinio). Kitoje pusėje parašytas sveikinimas mamytei...tarp kitko, ji tą sveikinimą pamatė tik po savaitės Kitą kart reiks iš karto perspėt, kur pasiskaityt
Sveikinu visų konkursėlių nugalėtojas
O jau skrebukų ir atvirukų grožis
Išlįsiu į dienos šviesą su nediduku kukliu darbeliu:
čia didesnė foto
Šį skrebuką-kabiką dariau savo mamai mamos dienos proga :ax Nuotrauka nelabai kokybiška, nes daryta iš skaidrės (turiu galvoje nuotrauką skrebuke). Na, ir maniškės darbelio foto nelabai kokios, nes juk paskutinę naktį prieš šventę darbavausi Perestukinas esu visiškas
Dar apie darbelį: naudojau pagrindui gofro kartoną (labai gražus, metalizuotas ). Raštuotas popierius iš K&Company popieriaus rinkinio. Gėlytės skirtos floristikai, kaspinėlis iš dovanų pakavimo sferos Užrašas "mamai" - tai rub-on nutrinami lipdukai (nemaniau, kad jie taip gerai atrodo ant audinio). Kitoje pusėje parašytas sveikinimas mamytei...tarp kitko, ji tą sveikinimą pamatė tik po savaitės Kitą kart reiks iš karto perspėt, kur pasiskaityt
Sveikos Aš naktinėtoja patapau...tai nebespėju su jumis koja kojon žengt
Dar viena naktinetoja , bent spesi tada su manimi
šlįsiu į dienos šviesą su nediduku kukliu darbeliu:
patiko parinktos spalvos-l.l dera prie nuotraukos. O kokio dydzio sis kabikas?
(Beja man radical.ru nerodo padidintos foto...tik kzks senis su suplota nosim ir fejeverkai ) labai norejosi paziureti foto is arciau
Labas rytas,
justess, labai mielas ir toks šiltas darbelis, įsivaizduoju, kaip apsidžiaugė mama
justess, labai mielas ir toks šiltas darbelis, įsivaizduoju, kaip apsidžiaugė mama
Laba ryta
Justess22 labai gražus ir toks moteriškas darbelis, aš ir galvoju mamai kažką gimtadieniui pagamint, tai gal ir kokį kabiką
Scrap8 gavau štampukus , ačiū labai
Justess22 labai gražus ir toks moteriškas darbelis, aš ir galvoju mamai kažką gimtadieniui pagamint, tai gal ir kokį kabiką
Scrap8 gavau štampukus , ačiū labai