Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Labukas,
OO geras, prisiplojau bigsmile.gif
Net blog“o dar neijungiau, maniau uzeisiu cia pasiziureti .. o cia ziuriu kazkas kazka sveikina .... nepatikejau kad mane nail.gif
Aciu uz sveikinimus dziugi sauleta diena- o ir kaip tik to berniuko 8 neriu metu gimtadienis siandiena clap.gif aciuks.gif
As tikrai labai stengiuos progresuoti ax.gif ir vakar pradejau savo pirmaji LO gaminti- sunkiai, oj sunkiai lipdosi .. bet gal islys i dienos sviesa ax.gif
Aciu
geros dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oje, ir aš prisidedu prie sveikinimų clap.gif
Atsakyti
aciu scrapuke.
oje sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
OJE, sveikinu!!!! :4u
Atsakyti
Man dziugu kaip ir jum mirksiukas.gif
ta proga net kokosiniu kamuoliuiku prigaminau mirksiukas.gif bloge ikeliau seilei pavarvinti
Atsakyti
Sveikinu OJE 4u.gif
o dabar lauksiu sekančių konkursinių smile.gif
Mano sūnelis mamos dienai man padarė skrebuką mokykloj, net nežinojau apie tai...nustebau, susilydžiau tiesiog wub.gif bigsmile.gif ...nufotkint reikės ir pristatysiu naują kartą mažylių skrebintojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 11, 18:17)
Sveikinu OJE 4u.gif
Mano sūnelis mamos dienai man padarė skrebuką mokykloj, net nežinojau apie tai...nustebau, susilydžiau tiesiog  wub.gif bigsmile.gif ...nufotkint reikės ir pristatysiu naują kartą mažylių skrebintojų biggrin.gif

wau kaip smagu- tikiu kad islydo wub.gif
lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 11, 18:17)
Sveikinu OJE 4u.gif
Mano sūnelis mamos dienai man padarė skrebuką mokykloj, net nežinojau apie tai...nustebau, susilydžiau tiesiog  wub.gif bigsmile.gif ...nufotkint reikės ir pristatysiu naują kartą mažylių skrebintojų biggrin.gif

Ai, kaip miela! smile.gif Isivaizduoju kaip tavo sirdis apsidziauge... heart.gif angel.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš naktinėtoja patapau...tai nebespėju su jumis koja kojon žengt doh.gif

Sveikinu visų konkursėlių nugalėtojas 4u.gif

O jau skrebukų ir atvirukų grožis wub.gif thumbup.gif

Išlįsiu į dienos šviesą su nediduku kukliu darbeliu:

user posted image
čia didesnė foto

Šį skrebuką-kabiką dariau savo mamai mamos dienos proga :ax Nuotrauka nelabai kokybiška, nes daryta iš skaidrės (turiu galvoje nuotrauką skrebuke). Na, ir maniškės darbelio foto nelabai kokios, nes juk paskutinę naktį prieš šventę darbavausi blush2.gif Perestukinas esu visiškas lotuliukas.gif

Dar apie darbelį: naudojau pagrindui gofro kartoną (labai gražus, metalizuotas wub.gif ). Raštuotas popierius iš K&Company popieriaus rinkinio. Gėlytės skirtos floristikai, kaspinėlis iš dovanų pakavimo sferos ax.gif Užrašas "mamai" - tai rub-on nutrinami lipdukai (nemaniau, kad jie taip gerai atrodo ant audinio). Kitoje pusėje parašytas sveikinimas mamytei...tarp kitko, ji tą sveikinimą pamatė tik po savaitės rolleyes.gif Kitą kart reiks iš karto perspėt, kur pasiskaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos  Aš naktinėtoja patapau...tai nebespėju su jumis koja kojon žengt 

Dar viena naktinetoja friends.gif , bent spesi tada su manimi biggrin.gif
šlįsiu į dienos šviesą su nediduku kukliu darbeliu:

thumbup.gif patiko parinktos spalvos-l.l dera prie nuotraukos. O kokio dydzio sis kabikas?
(Beja man radical.ru nerodo padidintos foto...tik kzks senis su suplota nosim ir fejeverkai biggrin.gif ) labai norejosi paziureti foto is arciau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

justess, labai mielas ir toks šiltas darbelis, įsivaizduoju, kaip apsidžiaugė mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 12 gegužės 2010 - 07:05
Laba ryta smile.gif
Justess22 labai gražus ir toks moteriškas darbelis, aš ir galvoju mamai kažką gimtadieniui pagamint, tai gal ir kokį kabiką smile.gif

Scrap8 gavau štampukus clap.gif, ačiū labai smile.gif
Atsakyti