Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 05 10, 01:41)
vietos visada atsiras  lotuliukas.gif

zinau cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2010 05 10, 09:41)
Sveikinu Efauto, brendancia i si liuna. Ir ka galiu pasakyti, nereikia daug tu priemoniu, teisingai sako merginos, svarbu noras. O kadangi tu ir dekupazini labai nuostabiai, tai daug ka is dekupazo priemoniu gali panaudoti ir skrebui wink.gif

ačiū uz sveikinima ir uz grazus zodelius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ader: tie štampukai yra Gel-a-tins firmos "Wild Things" čia
user posted image
yra didelių ir mažesnių tokių pačių mirksiukas.gif
Ačiū visom už liaupses, kiek čia kiek ir mano bloge 4u.gif
***einu dar apžiūrėt ir pakomentuot konkursinius 4u.gif...va, pakomentavau komentaruose čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 gegužės 2010 - 21:21
Skrap8, nu tavo darbai, tai iš manęs kalbos dovaną visada atima, lieka vienos emocijos. Visada gėriuosi ir žaviuosi jais. Ypatingai du paskutinieji, kurie su vaikais - tiek meilės į juos įdėta, kad jie net spinduliuoja wub.gif . Tai, ką tu darai, man kaip Everestas, į kurį norisi pačiai kad ir neįlipti, bet kiek įmanoma aukščiau užsikeberioti.

Ačiū merginos visoms už tiek daug gražių žodelių apie mano LO aciuks.gif Labai džiaugiuosi, kad jums patiko, nes tiesą sakant baugoka buvo pirmą blyną taip iš karto į konkursą siųsti. Bet atrodo neprisvilo. Dabar nekantrauju perskaityti tik Skrapukės nuomonę ir pastabas, tai vis dirsčioju į jos blogą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 10, 14:20)
Skrap8, nu tavo darbai, tai iš manęs kalbos dovaną visada atima, lieka vienos emocijos. Visada gėriuosi ir žaviuosi jais. Ypatingai du paskutinieji, kurie su vaikais - tiek meilės į juos įdėta, kad jie net spinduliuoja  wub.gif . Tai, ką tu darai, man kaip Everestas, į kurį norisi pačiai kad ir neįlipti, bet kiek įmanoma aukščiau užsikeberioti.
Ačiū merginos visoms už tiek daug gražių žodelių apie mano LO  aciuks.gif Labai džiaugiuosi, kad jums patiko, nes tiesą sakant baugoka buvo pirmą blyną taip iš karto į konkursą siųsti. Bet atrodo neprisvilo. Dabar nekantrauju perskaityti tik Skrapukės nuomonę ir pastabas, tai vis dirsčioju į jos blogą  mirksiukas.gif

blush2.gif Jei mane įkelsi ant Everesto tai nusirisiu ir galvą susitrenksiu...dar neduok D. užmiršiu SB "Taisykles" lotuliukas.gif kokia iš manęs bus nauda tada biggrin.gif
...bet visgi nuoširdžiai ačiū už gražius žodžius. Mane taip įkvėpia kūrybai, dalinimuosi su SB bendramintėm...nereali mūsų SB šeimynėlė čia wub.gif group.gif
Konkursinius aptarinėjau komentaruose. Man l.l. patiko tavasis. Genialu ką sugalvojai su klaviatūra bigsmile.gif ...nesitiki kad tai SB pradžia...kad aš nuo tokių būčiau pradėjus skrebinti...pavydžiu 4u.gif
Atsakyti
Nenusimato daugiau praeito konkurso dalyvių tad kompiuteris parinko nugalėtoją...
Skelbiu Konkurso Nr. 2 "Išradingi Pavadinimai" nugalėtoją....čia
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 gegužės 2010 - 22:28
4u.gif Noriu padekoti merginoms uz klausimus-atsakymus Irmos bloge 4u.gif

...daug kur sutinku taip pat 3-ju spalvu nuotraukas, kazka vidumi jauciau, bet nesuvokdavau del ko... g.gif ...dabar supratau ka reiskia toks spalvu "zaidimas". Kaip gerai, kad galima aptarti viska!
Atsakyti
Sveikinu konkurso nugaletoja!!! smile.gif Tegul konkursai ikvepia tave naujiems darbeliams wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 10, 23:34)
Kaip gerai, kad galima aptarti viska!

drinks_cheers.gif man irgi labai patinka panagrineti, ka reiskia viena ar kita detale, kompozicija ar nuotrauka thumbup.gif

-----
O daugiau - labanakt visoms wink.gif Nepeledziaukit wink.gif (ypac viena persona, tai ypac liecia wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 10 gegužės 2010 - 22:40
Skrapuke, ačiū, jau taaaip apsidžiaugiau perskaičiusi tavo nuomone, kad kaip iš tos dainos pasijutau devintam dangui blush2.gif

OJE, sveikinu nugalėjus konkurse clap_1.gif Dideliausio tau kūrybinio polėkio ir lakios fantazijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 10 gegužės 2010 - 22:48
Skrap8 dėkui už komentarą rolleyes.gif
OJE dideliausi sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Sveikinu sveikinu OJE thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Neandartaliete - tikrai nepatikeciau kad pirmas skrepukas, super, labai gerai detales apgalvojau, o jau isradingumas pavadinimo wub.gif

Skapuke naujas darbelis ir konkursas wub.gif
Atsakyti
OJE, sveikinu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
OJE 4u.gif
kuribingu priziniu stampavimu! sunglasses2.gif
Atsakyti