jurgaars: wow
nerealu kaip gražu...ypač ta suknytė...jau grožis
negi pati darei? O gražiausia detalė man tai mergytės žandukai
Neandartaliete: viskas sutvarkyta ir įkelta
Jei nepavyksta įkelti tai bandykite palikti Anonimiškai, tik aišku, pasirašykite kad žinočiau nuo ko. Patikrinau, pas mane nėra nustatyta kad reikia prisiregistruoti kad komentuoti, nžn kodėl tau tai išmetė
*** Nusprendžiau pakolkas nuimti moderavimą kad palengvinti visiem, ir nebūtų abejonių ar pavyko ar ne rašyti komentarą. Bus matyt kaip ten bus toliau.
Konkursas Nr 2: Dar mažiau parą turiu palaukti iki nugalėtojos rinkimo.... abejoju, bet galbūt dar atsiras kokia paklydėlė kuri iki paskutinės val. darbavosi
Visų konkurso dalyvių darbelius aptarsiu ir įvertinsiu komentaruose kada išrinksim nugalėtoją
po trumpos pertraukos pristatau savo naują skrebuką, a lia pavyz. sekančiam konkursui...
čiaPavadinimas:
You Enjoy Life/ Tu Mėgaujiesi Gyvenimu
Sekantis Konkursas: čiaTaisykles cituoju iš šio konkurso komentaro-vertimo į lietuvių k.:
Štai, dar net nepaskelbus Konkurso Nr.2 nugalėtojos, Jum pristatau 3-čią konkursą kurio tema...
Karoliukai ant skrebukų
-------------------
Panaudokite bent kokius karoliukus ant savo skrebukų. Mano pavyz. aš pademonstravau kad karoliukai netgi tinka ir berniukų temos skrebukam.
Visos žalios žolės yra embosintos (fenu+žaliais milteliais). Dvi pienės yra štampuotos LT garsiais laukinių žolių štampukais Pagrindinė pienė yra išsiuvinėta perliniais karoliukais. Tokiu būdu ji labiau atšoka nuo lapo paviršiaus ir suteikia 3D efektą. Pienės apačią prapjoviau peiliuku ir pakišau po ja nuotrauką.
Terminas: Gegužės 24 (24 val mano laiku...t.y. (-) 7 val. nuo LT laiko)
Būtent šiame skelbime komentaruose įkelkite nuorodą į ten kur galėtume pasižiūrėti į Jūsų darbelį.
Priziukas: Guminių, lipnių, nemontuotų štampukų rinkinukas Inque Boutique gamybos, Nr.50467 Wish List.
Lauksiu Jūsų darbelių