Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(jurgaars @ 2010 05 09, 20:15)

superiniai pakvietimai, labai originalus ir asmeniski. thumbup.gif labai patiko.

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 09, 20:30)

sveikinu, puiki pradzia. maniau, kad krikstynas skrebinsi, o tu man jau ir papracinti pradejai mirksiukas.gif saunuole.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
jurgaars - koookie gražūs pakvietimai wub.gif Ar negaila bus juos išsiūst? ax.gif
Neandartaliete -gražus, žaismingas skrebukas smile.gif
Atsakyti
jurgaars: wow bigsmile.gif nerealu kaip gražu...ypač ta suknytė...jau grožis wub.gif negi pati darei? O gražiausia detalė man tai mergytės žandukai biggrin.gif wub.gif
Neandartaliete: viskas sutvarkyta ir įkelta 4u.gif Jei nepavyksta įkelti tai bandykite palikti Anonimiškai, tik aišku, pasirašykite kad žinočiau nuo ko. Patikrinau, pas mane nėra nustatyta kad reikia prisiregistruoti kad komentuoti, nžn kodėl tau tai išmetė g.gif
*** Nusprendžiau pakolkas nuimti moderavimą kad palengvinti visiem, ir nebūtų abejonių ar pavyko ar ne rašyti komentarą. Bus matyt kaip ten bus toliau.

Konkursas Nr 2: Dar mažiau parą turiu palaukti iki nugalėtojos rinkimo.... abejoju, bet galbūt dar atsiras kokia paklydėlė kuri iki paskutinės val. darbavosi biggrin.gif
Visų konkurso dalyvių darbelius aptarsiu ir įvertinsiu komentaruose kada išrinksim nugalėtoją 4u.gif
po trumpos pertraukos pristatau savo naują skrebuką, a lia pavyz. sekančiam konkursui...
čia
user posted image

user posted image
Pavadinimas: You Enjoy Life/ Tu Mėgaujiesi Gyvenimu
Sekantis Konkursas: čia
Taisykles cituoju iš šio konkurso komentaro-vertimo į lietuvių k.:
Štai, dar net nepaskelbus Konkurso Nr.2 nugalėtojos, Jum pristatau 3-čią konkursą kurio tema...

Karoliukai ant skrebukų
-------------------
Panaudokite bent kokius karoliukus ant savo skrebukų. Mano pavyz. aš pademonstravau kad karoliukai netgi tinka ir berniukų temos skrebukam.

Visos žalios žolės yra embosintos (fenu+žaliais milteliais). Dvi pienės yra štampuotos LT garsiais laukinių žolių štampukais smile.gif Pagrindinė pienė yra išsiuvinėta perliniais karoliukais. Tokiu būdu ji labiau atšoka nuo lapo paviršiaus ir suteikia 3D efektą. Pienės apačią prapjoviau peiliuku ir pakišau po ja nuotrauką.

Terminas: Gegužės 24 (24 val mano laiku...t.y. (-) 7 val. nuo LT laiko)

Būtent šiame skelbime komentaruose įkelkite nuorodą į ten kur galėtume pasižiūrėti į Jūsų darbelį.
Priziukas: Guminių, lipnių, nemontuotų štampukų rinkinukas Inque Boutique gamybos, Nr.50467 Wish List.
Lauksiu Jūsų darbelių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 gegužės 2010 - 07:55
Labas, mergicos, matau, kad darbuojates rankoves atsiraitojusios. Gerai, gerai, smagu i jusu grazuolius darbelius akis paganyt. Man siuo metu uzejas knygu skaitymo periodas, tad rankos jokiam rankdarbiui nekyla. Tikiuosi, greit praeis. wink.gif

Apziurejau konkursinius - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinu Efauto, brendancia i si liuna. Ir ka galiu pasakyti, nereikia daug tu priemoniu, teisingai sako merginos, svarbu noras. O kadangi tu ir dekupazini labai nuostabiai, tai daug ka is dekupazo priemoniu gali panaudoti ir skrebui wink.gif

Sveikinu Neandartaliete su pirmu skrebuku. Labai gerai sugalvojai panaudot pavadinimo uzrasymui kompo klaviatura thumbup.gif

Jurgaars, tikrai ispudingi kvietimai. wub.gif Bet tai galiu tik isivaizduot, kiek darbelio buvo prie kiekvieno. doh.gif

Scrap8, dar vienas toks grazus-nuostabus-mielas skrebukas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 10 gegužės 2010 - 09:41
Scrap8, labai šiltas ir toks sakyčiau vasariškas skrebukas... nuostabu wub.gif
taip pasižiūri ir supranti kaip man dar toooooooli iki taves ir tokių grožių smile.gif
Atsakyti
scrap8- labai liuks thumbup.gif dekui uz nauja tema.
ddia- iki kazko ir nereikia buti, rasi save ir tavo darbai bus grazus kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu taip, bet kad save tokiam lygyje pasiekti, suvoki, kad dar labai toli smile.gif
Atsakyti
Scrap8, koks grožis wub.gif Pienės nuostabios wub.gif
Jurgaars, na tavo ir darbo įdėta į kvietimų gamybą 4u.gif Suknelė nuostabi wub.gif
Neandartaliete, l.l.patiko tavo darbas. Puikiai sugalvojai su klaviatūra 4u.gif 4u.gif
Linutuke, didelį darbą nuveikei. 4u.gif 4u.gif Puikus albumas. Aš turbūt neprisiversčiau svetimas nuotraukas scrapinti 4u.gif
Ddia, tavasis darbas labai žaismingas, spalvos tokios linksmos, bet žodis Zakopanė tikrai kažkaip pasimeta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu visom uz pagyrimus. 4u.gif darbo tikrai buvo daug, bet kazkaip buvau uzsivedus.
net vyras tylejo, kai beveik visa menesi musu kavos staliuka buvo nukrautas popieriukais, piestukais, peiliukais. dirbau kai mazaja miegot nakciai paguldydavau.

pakvietimus jau isdalinom, ir kazkaip sau nepasilikau. o man sako, tai kaip krikstynu albumas bus be pakvietimo jame. tai jauciu teks daryt dar viena ax.gif

suknyte tai pati dariau. ideja kilo del to kad pati tuo metu galvojau kaip turi atrodyt mergaites suknyte krikstynoms, nes tos pacios medziagos ir krikstynu suknelei naudojamos. del to ir nesirodziau su darbu nes mazajai suknele siuvau. blush2.gif

apziurejau visu konkursinius darbelius wub.gif tokie grazus, kad uzsimaniau vel kazka karpyt, klijuot, paisyt.
tai jauciu praejus krikstynoms ir as gal pribresiu kokiam konkursiniui.
Atsakyti
QUOTE(jurgaars @ 2010 05 10, 14:55)

pakvietimus jau isdalinom, ir kazkaip sau nepasilikau. o man sako, tai kaip krikstynu albumas bus be pakvietimo jame. tai jauciu teks daryt dar viena  ax.gif

del to ir nesirodziau su darbu  nes  mazajai suknele siuvau.  blush2.gif 

Būtinai padaryk ir sau kvietimą, įdėsi į albumą. Juk tai neatsiejama šios dienos dalis, kada nors apžiūrėjusi apsidžiaugsi 4u.gif

Man labai patiko, kad atkartojai pačios siūtą suknelę, net iš tų pačių medžiagų. Fantastiška. autentiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 05 10, 13:49)
Nu taip, bet kad save tokiam lygyje pasiekti, suvoki, kad dar labai toli smile.gif

norint nueiti kelia- reikia juo eiti zingsnis po zingznio mirksiukas.gif O ir saves neturetum su kazkuom lyginti, tik pasimokyti is patarimu ir gal is kitu dabu kylanciu ideju mirksiukas.gif Svarbiausia rasti savo stiliu ..
Man anksciau buvo daug kas grazu, kai ziurejau i viska per padidinimo stikla- sian jau matau kas tikrai man pradeda lipti, o kas jau nebe taip ... ax.gif
Svarbiausia neimk i galva kas kaip daro... Pasieksi ir tu savo, turek tik vizija 4u.gif
aasta- butinai pakvietima sukurpk dar viena- kaip be tokio grozio ax.gif albume.
Atsakyti
scrapuke, labai fainas LO, patiko visos detales. O gal gali parasyt pavadinima to pienes stampuko smile.gif
Atsakyti