Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 05 08, 21:24)
Efauto- tu gi turi menine gyslele- ko taip nedrasiais cia  mirksiukas.gif

nzn smile.gif man cia dar nauji, nelabai tyrineti dalykai, tai noriu sukaupti didesne dali teoriniu ziniu, kad darant sb "nenueiciau i pievas" ax.gif ir aisku dar truksta kai kuriu priemoniu doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif dar vis atsiranda naujų konkursinių

ddia: drinks_cheers.gif su išsakyta nuomone dėl pavadinimo. Nematau prasmės kad jis būtų kamufliažinis ph34r.gif , o jei paslaptis tai reikia paslėpti--turėtų arba normaliai akys matyti arba visai ne...man buvo l.l sunku įžiūrėti ax.gif Nuotraukos man labai wub.gif , o visa kita ką galėčiau pakomentuoti tai l.l subjektyvu tad neverta mirksiukas.gif
noriu sukaupti didesne dali teoriniu ziniu, kad darant sb "nenueiciau i pievas"

vien tik iš teorinių žinių neišmoksi skrebinti ax.gif ...niekas neatstos patirtį, praktiką, ir žaidimą su SB priemonėm, bei kelių darbelių sugadinimą ar nukrypimą nuo originalaus plano....tai geriausios pamokos 4u.gif
Iki šiol, aš skaitau save kad dar tik mokausi SB smile.gif Nemanau kad pasieksiu finalą ir "išmoksiu". Juk nuolatinai atsiranda naujų produktų, technikos galimybių, stilių, ir t.t
Scrapbooking'as juk pats kelias {procesas}, o ne kelionės tikslas...bent man mirksiukas.gif
Aš džiaugiuosi nauju fotiku ir pradėjau mėgautis miegu...vakar prisėdau skrebinti, ir nors būčiau padarius per 1 val. nebuvo jokio ūpo skrebinti g.gif gal kaip amerikiečiai sako: praradau savo "mojo"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 gegužės 2010 - 18:20
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 09, 18:18)
vien tik iš teorinių žinių neišmoksi skrebinti ax.gif ...niekas neatstos patirtį, praktiką, ir žaidimą su SB priemonėm, bei kelių darbelių sugadinimą ar nukrypimą nuo originalaus plano....tai geriausios pamokos 4u.gif
Iki šiol, aš skaitau save kad dar tik mokausi SB smile.gif Nemanau kad pasieksiu finalą ir "išmoksiu". Juk nuolatinai atsiranda naujų produktų, technikos galimybių, stilių,  ir t.t
Scrapbooking'as juk pats kelias {procesas}, o ne kelionės tikslas...bent man mirksiukas.gif

visiskai sutinku del to, kad bedarant ismokstama 4u.gif ir dar labiau sutinku ir zinau, kad kelias yra didiziulis malonumas 4u.gif 4u.gif man pradeda atrodyti, kad gal as cia sau ieskau priezasciu neilipti i dar viena malonuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 05 09, 19:39)
visiskai sutinku del to, kad bedarant ismokstama 4u.gif ir dar labiau sutinku ir zinau, kad kelias yra didiziulis malonumas 4u.gif  4u.gif man pradeda atrodyti, kad gal as cia sau ieskau priezasciu neilipti i dar viena malonuma lotuliukas.gif

bigsmile.gif va, cia tu visai teisi.
As bandziau nuo dekupazo- tada man buvo kalbys servtelem, dieve kiek ju turiu doh.gif bet, va neuzkibo, ir serveteles nebedomina..nes skrebinime tiek visko idomaus, kad tikrai gali virsti nekontroliuojama liga doh.gif
scrap8- kad organizmas galetu kurti, jis turi pailseti, ir jei tai leidziam, tada kuryba vel vyksta.Taip, kad nepergyvent del muzos mirksiukas.gif
Atsakyti
laba visoms

nu islendu as i dienos sviesa ax.gif "prisijungiau " 20 temoj ir taip uzsidirbau, kad jus net nauja tema prisnekejot doh.gif blush2.gif
kaip jus viska spejat blink.gif vaikai, darbai, o dar geras oras.....

kepiau krikštynoms pakvietimus tongue.gif prisipazistu šablonas kvietimo nuziuretas.

rodausi su pirmu blynu, tiksliau 1asis pakvietimas, kuri dariau kazko uzstrigo pusiaukeleje. tada po savaites pamastymu pradejau daryti kita ir isivaziavau. pagal antraji ir gaminau visus kvietimus. viska kirpau ir ispjaustinejau rankiniu budu, tai kvietimai visi ne identiski tongue.gif ranka tai ne aparats koks, buna virpa rolleyes.gif ir priemones tai gaminau is ka turejau tuo metu, nes siuntinukai buvo pakeliui.

na stai kaip atrodo pakvietimas

user posted image

tada is vidaus

user posted image

ir iskleistas

user posted image

dabar mintyse delioju koks turetu but krikstynu albumiukas.
galvoju kad albuma krikstynu darysiu kai jau nuotraukas turesiu, tada deliosis fonas ir nuotaika pacio albumo.

Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 09, 22:07)
bigsmile.gif va, cia tu visai teisi.
As bandziau nuo dekupazo- tada man buvo kalbys servtelem, dieve kiek ju turiu  doh.gif bet, va neuzkibo, ir serveteles nebedomina..nes skrebinime tiek visko idomaus, kad tikrai gali virsti nekontroliuojama liga  doh.gif
scrap8- kad organizmas galetu kurti, jis turi pailseti, ir jei tai leidziam, tada kuryba vel vyksta.Taip, kad nepergyvent del muzos  mirksiukas.gif

nu va, as biski bijau, kad ir mane uzkabins, o tada jau daiktam vietos nebus lotuliukas.gif o del serveteliu, tai ziurint kokiu ir po kiek uz vnt noretum, as tikriausiai galeciau priglausti bigsmile.gif
Papildyta:
kaip grazu, jurgaars!!!
Atsakyti
Pabaigiau šiandien savo pirmąjį skrebuką ax.gif

http://s003.radikal....ad68bfd915c.jpg

Norėjau sudalyvauti konkurse, taip skubėjau, bet dabar va kokia problema iškilo - rašiau į komentarus Irmos bloge, bet neleidžia įkelti, nes aš pasirodo neprisiregistravusi doh.gif O kaip tą padaryti nežinau blush2.gif

Gal pagelbėtumėte kuri nors smile.gif
Atsakyti
jurgaars,
kokia tu saunuole!!! good.gif

Neandartaliete,
neturetu iskilti nesklandumu...blogiausiu atveju Scrap8 ikels uz tave, ji jau dare taip ne karta smile.gif

gerai kad spejai ir l. i tema viskuo ten prikurei!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 09 gegužės 2010 - 22:40
Ačiū, Leja, tikiuosi, kad taip ir bus. O kaip su aprašymu tada?

Atsakyti
Scrapuke, labai prašau įkelti ir mano darbelį į konkursą (pati taip ir nesugebėjau susitvarkyti su šia užduotim blush2.gif ).

O čia aprašymas:
Čia pirmas mano gyvenime skrebukas pavadinimu „SMAGUMĖLIS!“, bet tikiuosi (netgi esu tikra), kad nepaskutinis.
Trumpai apie jį. Mano didysis, kaip tikriausiai ir visi jo amžiaus vaikai svaigsta dėl kompiuterinių žaidimų. 1 val. per dieną jam leidžiama žaisti vaikiškus žaidimus. Kaip tik neseniai buvau "pripaparacinusi" jo žaidžiančio nuotraukų, su visais "wau", "yes", "go, go, go" ir pan. emocijų išraiškom. Ir toptelėjo mintis konkursui panaudoti būtent šitas nuotraukas. Rezultatą matote smile.gif Naudojau skrebo popierių a-la džinsinio audinio, po nuotraukom iš gofruoto kartono iškiptas tiksliai pagal natūrą pelės kilimėlis,ant klaviatūros raides dariau sukarpiusi raudoną popierių, gavosi raudoni klavišai, ant jų klijavau sidabro spalvos (tipo metalinės)lipdukus-raideles. Džinsinį popierių "sulopiau" metalizuotais siūlais. Raidės GO metalinės, buvęs pakabukas nuo mano rankinės. Į „džinsinę kišenę“ įkišau tagiuką metaliniu kanteliu-rėmeliu su aprašymu. Beje, lopai - tai sukarpyti sūnaus marškinėliai, kuriais vilki nuotraukose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 09 gegužės 2010 - 23:31
Kai as pirma karta skelbiau ten darba, aprasyma su nuoroda, tai pasirode, kad irgi viskas dingo, biggrin.gif , bet, angliskai uzmaciau pranesyma , kad bus paskelbta po moderatorio patikrinimo... taip ir buvo...

O jei ka, palik cia, juk nuotraukos nuoroda cia irgi ikelei, arba i AZ Scrapukei smile.gif V.z., as cia tokia ir zinove prie tu PC doh.gif sekmadienis, gaila, mazai pagalbininku...

nu va, jau ir ikelei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 09 gegužės 2010 - 23:32
QUOTE(efauto @ 2010 05 09, 23:18)
nu va,  as biski bijau, kad ir mane uzkabins, o tada jau daiktam vietos nebus lotuliukas.gif o del serveteliu, tai ziurint kokiu ir po kiek uz vnt noretum, as tikriausiai galeciau priglausti bigsmile.gif
Papildyta:
kaip grazu, jurgaars!!!

vietos visada atsiras lotuliukas.gif
Servetkos mano labai gerai naudojasi ant stalo bigsmile.gif kitos sedi spintelej- nu gi reik turet- nu cia kaip sako, o jei reikes kada biggrin.gif
Jurgaars-nuu super, suvokiu kiek cia darbo doh.gif nu bet labai dailus ir dar tokie iskilmingi thumbup.gif
Neandartaliete- koks ilgas nikas ax.gif labai labai ciki, as ir taip noreciau mirksiukas.gif
O del patvirtinimo- manau nepergyvenk, nepasimes .. ryt isgirsi atgarsius mirksiukas.gif
Atsakyti