Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Savaitgaliais čia ramu.... smile.gif
Pagaminau LO ir tinkantį konkursui smile.gif Tai lendu pasirodyt, ir paklausyt pamokymų smile.gif Tik labai neskriauskit, o tai kaško jautroka aš tongue.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 05 08, 14:17)
Pagaminau LO ir tinkantį konkursui smile.gif Tai lendu pasirodyt, ir paklausyt pamokymų smile.gif Tik labai neskriauskit, o tai kaško jautroka aš tongue.gif

Na koks smagus, ryskus, nuotaikingas!!! wub.gif Sveikinu! pagal mane tai visiskai pavykes smile.gif
Atsakyti
Nežinau, ar turiu teisę čia pasisakyti, bet... ddia, man tavo darbelis labai wub.gif , tik norisi dar kažkokios spalvos akiai, gal kokių kontrastingesnių akcentų ax.gif
Ir dar, pamačiau tavo darbelį ir susijuokiau - sėdžiu prie stalo ir darau LO su tokiu pačiu gofruotu kartonu biggrin.gif Tai bus mano pirmasis. Jei pavyks, dalyvausiu konkurse, jei nepavyks, šveisiu į šiukšliadėžę blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 08 gegužės 2010 - 13:53
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 08, 11:53)

islindai biggrin.gif laukiu paziuret kas gavosi
Atsakyti
nu ramokas savaitgalis rodausi ir as smile.gif, darytas truoputeli anksciau bet tik dabar nufotigrafavau smile.gif

user posted image

daugiau nuotrauku parase ieskokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 08, 15:06)
islindai  biggrin.gif laukiu paziuret kas gavosi

lotuliukas.gif

Atsakyti
linutuke, jau paziurejau,labai grazu, idomu, vientisa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 08, 15:41)
Na koks smagus, ryskus, nuotaikingas!!!  wub.gif  Sveikinu! pagal mane tai visiskai pavykes  smile.gif

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 08, 15:53)
Nežinau, ar turiu teisę čia pasisakyti, bet... ddia, man tavo darbelis labai  wub.gif , tik norisi dar kažkokios spalvos akiai, gal kokių kontrastingesnių akcentų  ax.gif
    Ir dar, pamačiau tavo darbelį ir susijuokiau - sėdžiu prie stalo ir darau LO su tokiu pačiu gofruotu kartonu  biggrin.gif  Tai bus mano pirmasis. Jei pavyks, dalyvausiu konkurse, jei nepavyks, šveisiu į šiukšliadėžę  blink.gif

Ačiū labai 4u.gif Aš labai mėgstu raudoną spalvą, tai kitą kart įsijaučiu tongue.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 16:07)
nu ramokas savaitgalis rodausi ir as smile.gif, darytas truoputeli anksciau bet tik dabar nufotigrafavau smile.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 05 08, 14:17)

viskas liuks, tik pavadinimas apcioje susilieja su fonu- bet gal cia taip tu norejai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 15:07)

bandziau bloge komentuoti- kazkaip nepavyko ..
Man tai visai nemaiso uztusavimai- jei ziureti i kontesta ir suderinamuma, viskas liuks mirksiukas.gif
Efauto- tu gi turi menine gyslele- ko taip nedrasiais cia mirksiukas.gif
scrap8- sveikinu su fotiku, su chaosu ir su rytoj busima motinos diena bigsmile.gif 4u.gif
sveikinu naujas skrabo simpatijas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 08 gegužės 2010 - 21:25
vaje kaip greitai laikas bega doh.gif
aciu visoms uz komentarus, siap tai sudetingas darbelis buvo, o ir laikas laaabai spaude mane smile.gif, vos vos spejau pagaminti ir karsta dar atiduoti savininkei smile.gif, siaip nebuvo lengva uzduotis doh.gif , nes nuotraukos skirtingos ir spalvomis ir stiliais ir siaip viskuom smile.gif ..., todel ir pasirinkau dvi kontrastingas ir savininkei patinkancias spalvas, kad apvienyti viska, as likau patenkinta blush2.gif savininke patenkinta ax.gif jubiliatui patiko smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=OJE,2010 05 08, 23:24]
viskas liuks, tik pavadinimas apcioje susilieja su fonu- bet gal cia taip tu norejai ax.gif

Nu taip, nenorėjau, kad labai kristų į akis, ten kaip ir dislokacijos vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2010 05 09, 07:43)
Nu taip, nenorėjau, kad labai kristų į akis, ten kaip ir dislokacijos vieta smile.gif

Man vis tik atrodo, kad butu geriau ryskesnis tas uzrasas, nes dabar ji ziuretojas pamato, bet labai turi itempti akis, kad perskaitytu. Jei norejai paslepti vietove, geresnis variantas butu naudoti uzslepta tagiuka, kuri patraukus pasimato uzrasas.

---
Beje, labas rytas visoms smile.gif bent jau Vilniuje labai grazi dienele nusimato thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 15:07)

Na ir pasidarbavai thumbup.gif Isivaizduoju, kad lengva nebuvo, kai tokia nuotrauku ivairove...
Atsakyti