Savaitgaliais čia ramu....
Pagaminau LO ir tinkantį konkursui Tai lendu pasirodyt, ir paklausyt pamokymų Tik labai neskriauskit, o tai kaško jautroka aš
http://picasaweb.goo...feat=directlink
QUOTE(ddia @ 2010 05 08, 14:17)
Pagaminau LO ir tinkantį konkursui Tai lendu pasirodyt, ir paklausyt pamokymų Tik labai neskriauskit, o tai kaško jautroka aš
Na koks smagus, ryskus, nuotaikingas!!! Sveikinu! pagal mane tai visiskai pavykes
Nežinau, ar turiu teisę čia pasisakyti, bet... ddia, man tavo darbelis labai , tik norisi dar kažkokios spalvos akiai, gal kokių kontrastingesnių akcentų
Ir dar, pamačiau tavo darbelį ir susijuokiau - sėdžiu prie stalo ir darau LO su tokiu pačiu gofruotu kartonu Tai bus mano pirmasis. Jei pavyks, dalyvausiu konkurse, jei nepavyks, šveisiu į šiukšliadėžę
Ir dar, pamačiau tavo darbelį ir susijuokiau - sėdžiu prie stalo ir darau LO su tokiu pačiu gofruotu kartonu Tai bus mano pirmasis. Jei pavyks, dalyvausiu konkurse, jei nepavyks, šveisiu į šiukšliadėžę
linutuke, jau paziurejau,labai grazu, idomu, vientisa
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 08, 15:41)
Na koks smagus, ryskus, nuotaikingas!!! Sveikinu! pagal mane tai visiskai pavykes
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 08, 15:53)
Nežinau, ar turiu teisę čia pasisakyti, bet... ddia, man tavo darbelis labai , tik norisi dar kažkokios spalvos akiai, gal kokių kontrastingesnių akcentų
Ačiū labai Aš labai mėgstu raudoną spalvą, tai kitą kart įsijaučiu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 16:07)
nu ramokas savaitgalis rodausi ir as , darytas truoputeli anksciau bet tik dabar nufotigrafavau
daugiau nuotrauku parase ieskokite
Labai gražu
QUOTE(ddia @ 2010 05 08, 14:17)
viskas liuks, tik pavadinimas apcioje susilieja su fonu- bet gal cia taip tu norejai
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 15:07)
nu ramokas savaitgalis rodausi ir as , darytas truoputeli anksciau bet tik dabar nufotigrafavau
bandziau bloge komentuoti- kazkaip nepavyko ..
Man tai visai nemaiso uztusavimai- jei ziureti i kontesta ir suderinamuma, viskas liuks
Efauto- tu gi turi menine gyslele- ko taip nedrasiais cia
scrap8- sveikinu su fotiku, su chaosu ir su rytoj busima motinos diena
sveikinu naujas skrabo simpatijas
vaje kaip greitai laikas bega
aciu visoms uz komentarus, siap tai sudetingas darbelis buvo, o ir laikas laaabai spaude mane , vos vos spejau pagaminti ir karsta dar atiduoti savininkei , siaip nebuvo lengva uzduotis , nes nuotraukos skirtingos ir spalvomis ir stiliais ir siaip viskuom ..., todel ir pasirinkau dvi kontrastingas ir savininkei patinkancias spalvas, kad apvienyti viska, as likau patenkinta savininke patenkinta jubiliatui patiko
aciu visoms uz komentarus, siap tai sudetingas darbelis buvo, o ir laikas laaabai spaude mane , vos vos spejau pagaminti ir karsta dar atiduoti savininkei , siaip nebuvo lengva uzduotis , nes nuotraukos skirtingos ir spalvomis ir stiliais ir siaip viskuom ..., todel ir pasirinkau dvi kontrastingas ir savininkei patinkancias spalvas, kad apvienyti viska, as likau patenkinta savininke patenkinta jubiliatui patiko
[quote=OJE,2010 05 08, 23:24]
viskas liuks, tik pavadinimas apcioje susilieja su fonu- bet gal cia taip tu norejai
Nu taip, nenorėjau, kad labai kristų į akis, ten kaip ir dislokacijos vieta
QUOTE(ddia @ 2010 05 09, 07:43)
Man vis tik atrodo, kad butu geriau ryskesnis tas uzrasas, nes dabar ji ziuretojas pamato, bet labai turi itempti akis, kad perskaitytu. Jei norejai paslepti vietove, geresnis variantas butu naudoti uzslepta tagiuka, kuri patraukus pasimato uzrasas.
---
Beje, labas rytas visoms bent jau Vilniuje labai grazi dienele nusimato
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 05 08, 15:07)
Na ir pasidarbavai Isivaizduoju, kad lengva nebuvo, kai tokia nuotrauku ivairove...