Šiandien man toks išsiblaškymo, pamišimo jausmas įpusėjau nauju skrebuku, sekasi įgyvendinti tai ką matau vaizduotėj....noriu dabar prisėsti ir paskrebinti, bet....iš bibliotekos pasiėmiau labai naudingą įdomią knygą...negaliu padėt, ir dar... UPS kurjeris man tik atnešė labai lauktą siuntinuką kuriame tupi naujas foto aparatas ...nžn nuo kokio galo griebtis
efauto: nesvarbu kokiom priemonėm (ar be jų net) pasiekiamas galutinis rezultatas, svarbu kad jis pasiekiamas taip kaip tu pageidauji
Dėmesio Skelbimas: Kadangi keleta iš Jūsų turite SB galerijas SIStv forume, pranešu kad nuo Gegužės 15. SIStv užsidaro po 3 metų įkūrimo. Savininkė atsisveikina ir parašė pranešimą kad per tuos 3 metus ji susipažino su nuostabiom asmenybėm, bet dėja jos prioritetai nusmuko, ir šeima gaudavo tik likučius jos dėmesio....visapusiška skreblige susirgo Reikia sudaryti kokią grupę "Scrapaholic Anonymous"--12 žingsnių programą...
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 18:22)
didziausia ornamenta piesiau ranka, su vitrazo dazais, todel jis iskilus,
Oho, koks efektas, nezinojau, buciau tikrai pagalvojusi, kad tai embosingas! Dailiai piesti moki!!!
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 18:22)
Oho, Efauto, nuostabias rankas turi tokie darbai dar orginalesni
O zinai, paskaysiu tau tai, ka man kazkada pasake, Skebukingas yra su nuotrauka, o atvirutes nors ir naudoja tas pacias priemones, jos lieka atvirutem
QUOTE(OJE @ 2010 05 06, 19:42)
efauto- jei tau tai grazu, tai ir kurk ... Sakyciau drasiai ir pirmyn
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 06, 21:07)
efauto: nesvarbu kokiom priemonėm (ar be jų net) pasiekiamas galutinis rezultatas, svarbu kad jis pasiekiamas taip kaip tu pageidauji
QUOTE(Glidė @ 2010 05 06, 21:53)
Oho, Efauto, nuostabias rankas turi tokie darbai dar orginalesni
O zinai, paskaysiu tau tai, ka man kazkada pasake, Skebukingas yra su nuotrauka, o atvirutes nors ir naudoja tas pacias priemones, jos lieka atvirutem
dekoju uz palaikyma tai buvo mano eksperimentas, dariau dvi atvirutes ir ziurejau, gausis man kas nors ar ne, pribrendau jau sb, ar dar ne nes kai paziuriu i jusu darbelius tai atrodo(speju, kaip ir daugumai), kad man taip niekad nepavyks
na, pati rezultatu esu patenkinta, o dar jus taip graziai pakalbejot, tai tikrai nesustosiu Glide, aisku del to, kas atvirute, o kas sb
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 06, 21:27)
Oho, koks efektas, nezinojau, buciau tikrai pagalvojusi, kad tai embosingas! Dailiai piesti moki!!!
ačiū uz tokias pagyras
bet noriu dar ir kita atvirute parodyti
tik tos demeles gyvai nesimato po apatine gelyte cia irgi mano ranka viskas kirpta tik ta rausva gelele is sb popieriaus iskirpta
Sveikutes Vat draugė priprašė padaryti krikštynoms atvirutė, mat ji eina į svečius Ieškojau ieškojau ir štai ko priieškojau Čia suknelė kaip supratote atvirutė, o arkliukas, tai vokelis pinigams
Aš vis pasižiūriu darbelius, skaitau ir studuojuoju pastabas, bet kai dabar antras lelius papildė mūsų šeimą rimtesniems darbams sunkiai sekasi skirti laiko, bet jau nuotraukos kraunu ir mintis dėlioju Na bet ir medžiagas perkuosi, kad nebūtų tik pirkimas reikia ir pasirodyti
Efauto labai gražios atvirutės, man kai nieko neturėjau niekas ir nesidarė o dabar turiu truputi medžiagyčių, bet naudoju pagrinde paprastas
Aš vis pasižiūriu darbelius, skaitau ir studuojuoju pastabas, bet kai dabar antras lelius papildė mūsų šeimą rimtesniems darbams sunkiai sekasi skirti laiko, bet jau nuotraukos kraunu ir mintis dėlioju Na bet ir medžiagas perkuosi, kad nebūtų tik pirkimas reikia ir pasirodyti
Efauto labai gražios atvirutės, man kai nieko neturėjau niekas ir nesidarė o dabar turiu truputi medžiagyčių, bet naudoju pagrinde paprastas
ačiū, Shrekiuke man tavo arkliukas labai mielas :4u ir suknele puosni
Ačiū. Gyvai ryškiau atrodo, očia blankoka ir atrodo, kad trūksta kažko. Na reikia mokytis pateikt darbą ir fotografuot.
Labai miela ir vaikiska!
Shrekiuke, na ir bahurelio spartumas uzaugti! ziuriu (i tavo parasiuka) 7 cm per men.! O gal taip ir turi buti, primirsau, matyt jau O skrebinciau anais laikais, tai gal ir kitaip butu!
Shrekiuke, na ir bahurelio spartumas uzaugti! ziuriu (i tavo parasiuka) 7 cm per men.! O gal taip ir turi buti, primirsau, matyt jau O skrebinciau anais laikais, tai gal ir kitaip butu!
Shrekiuke, kokie mieli ir derantys tarpusavyje - ir vokelis ir atvirutė
Scrap8, tau nusimato labai turiningas savaitgalis Tik spėk suktis - ir scrapint, ir skaityt, ir dar fotografuot.
Scrap8, tau nusimato labai turiningas savaitgalis Tik spėk suktis - ir scrapint, ir skaityt, ir dar fotografuot.
Leja1 jo paaugo baisulingai, tiek svoriu tiek ūgiu. Ištrikųjų paaugo 10cm, bet mes nutarėm su gydytoja, kad blogai ligoninėj pamatavo, nes tiek negali būt nes kai pridėjo metrą galvojau priepuolis ištiks Dukriukas buvo priaugusi tik 4cm Nu vienu žodžiu vaikai skirtingi..
Ačiū merginoms už gražius žodžius Man patinka, kad tas arkliukas supasi, tai kažkaip fainiai taip atrodo
Ačiū merginoms už gražius žodžius Man patinka, kad tas arkliukas supasi, tai kažkaip fainiai taip atrodo
shrekiuke:
Jei nepyksi turiu prie ko prikibti Man atrodo kad per daug i toki tilptu juokauju...faini abudu. Siaip atviruku as negaminu bet gavau ranku gamybos nuo keleta SM merginu ir juos pasilieku, pasigroziu
efauto: taip ir toliau
o arkliukas, tai vokelis pinigams
Jei nepyksi turiu prie ko prikibti Man atrodo kad per daug i toki tilptu juokauju...faini abudu. Siaip atviruku as negaminu bet gavau ranku gamybos nuo keleta SM merginu ir juos pasilieku, pasigroziu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 07, 23:16)
ačiū labai laukiau tavo nuomones apie sia atvirute