Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Šiandien man toks išsiblaškymo, pamišimo jausmas bis.gif yahoo.gif įpusėjau nauju skrebuku, sekasi įgyvendinti tai ką matau vaizduotėj....noriu dabar prisėsti ir paskrebinti, bet....iš bibliotekos pasiėmiau labai naudingą įdomią knygą...negaliu padėt, ir dar... UPS kurjeris man tik atnešė labai lauktą siuntinuką kuriame tupi naujas foto aparatas bigsmile.gif ...nžn nuo kokio galo griebtis

efauto: nesvarbu kokiom priemonėm (ar be jų net) pasiekiamas galutinis rezultatas, svarbu kad jis pasiekiamas taip kaip tu pageidauji mirksiukas.gif

Dėmesio Skelbimas: Kadangi keleta iš Jūsų turite SB galerijas SIStv forume, pranešu kad nuo Gegužės 15. SIStv užsidaro po 3 metų įkūrimo. Savininkė atsisveikina ir parašė pranešimą kad per tuos 3 metus ji susipažino su nuostabiom asmenybėm, bet dėja jos prioritetai nusmuko, ir šeima gaudavo tik likučius jos dėmesio....visapusiška skreblige susirgo verysad.gif Reikia sudaryti kokią grupę "Scrapaholic Anonymous"--12 žingsnių programą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 gegužės 2010 - 21:21
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 18:22)
didziausia ornamenta piesiau ranka, su vitrazo dazais, todel jis iskilus,

Oho, koks efektas, nezinojau, buciau tikrai pagalvojusi, kad tai embosingas! Dailiai piesti moki!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 18:22)
labai dekoju uz atsakymus 4u.gif  4u.gif
parodysiu savo atviruka smile.gif

Oho, Efauto, nuostabias rankas turi wub.gif thumbup.gif tokie darbai dar orginalesni thumbup.gif
O zinai, paskaysiu tau tai, ka man kazkada pasake, Skebukingas yra su nuotrauka, o atvirutes nors ir naudoja tas pacias priemones, jos lieka atvirutem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 06, 19:42)
efauto- jei tau tai grazu, tai ir kurk ... Sakyciau drasiai ir pirmyn  mirksiukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 06, 21:07)
efauto: nesvarbu kokiom priemonėm (ar be jų net) pasiekiamas galutinis rezultatas, svarbu kad jis pasiekiamas taip kaip tu pageidauji mirksiukas.gif

QUOTE(Glidė @ 2010 05 06, 21:53)
Oho, Efauto, nuostabias rankas turi wub.gif  thumbup.gif tokie darbai dar orginalesni thumbup.gif
O zinai, paskaysiu tau tai, ka man kazkada pasake, Skebukingas yra su nuotrauka, o atvirutes nors ir naudoja tas pacias priemones, jos lieka atvirutem ax.gif

dekoju uz palaikyma 4u.gif 4u.gif tai buvo mano eksperimentas, dariau dvi atvirutes ir ziurejau, gausis man kas nors ar ne, pribrendau jau sb, ar dar ne rolleyes.gif nes kai paziuriu i jusu darbelius wub.gif tai atrodo(speju, kaip ir daugumai), kad man taip niekad nepavyks ax.gif
na, pati rezultatu esu patenkinta, o dar jus taip graziai pakalbejot, tai tikrai nesustosiu 4u.gif 4u.gif Glide, aisku del to, kas atvirute, o kas sb 4u.gif

QUOTE(Leja1 @ 2010 05 06, 21:27)
Oho, koks efektas, nezinojau, buciau tikrai pagalvojusi, kad tai embosingas! Dailiai piesti moki!!! thumbup.gif

ačiū uz tokias pagyras blush2.gif 4u.gif 4u.gif

bet noriu dar ir kita atvirute parodyti
user posted image
tik tos demeles gyvai nesimato po apatine gelyte cia irgi mano ranka viskas kirpta smile.gif tik ta rausva gelele is sb popieriaus iskirpta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Vat draugė priprašė padaryti krikštynoms atvirutė, mat ji eina į svečius smile.gif Ieškojau ieškojau ir štai ko priieškojau smile.gif user posted imageČia suknelė kaip supratote atvirutė, o arkliukas, tai vokelis pinigams smile.gif

Aš vis pasižiūriu darbelius, skaitau ir studuojuoju pastabas, bet kai dabar antras lelius papildė mūsų šeimą rimtesniems darbams sunkiai sekasi skirti laiko, bet jau nuotraukos kraunu ir mintis dėlioju smile.gif Na bet ir medžiagas perkuosi, kad nebūtų tik pirkimas reikia ir pasirodyti smile.gif

Efauto smile.gif labai gražios atvirutės, man kai nieko neturėjau niekas ir nesidarė o dabar turiu truputi medžiagyčių, bet naudoju pagrinde paprastas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 06 gegužės 2010 - 23:23
ačiū, Shrekiuke smile.gif man tavo arkliukas labai mielas :4u ir suknele puosni wink.gif
Atsakyti
Ačiū. Gyvai ryškiau atrodo, očia blankoka ir atrodo, kad trūksta kažko. Na reikia mokytis pateikt darbą ir fotografuot.
Atsakyti
Labai miela ir vaikiska! smile.gif

Shrekiuke, na ir bahurelio spartumas uzaugti! ziuriu (i tavo parasiuka) 7 cm per men.! O gal taip ir turi buti, primirsau, matyt jau biggrin.gif O skrebinciau anais laikais, tai gal ir kitaip butu!
Atsakyti
Shrekiuke, kokie mieli ir derantys tarpusavyje - ir vokelis ir atvirutė 4u.gif
Scrap8, tau nusimato labai turiningas savaitgalis 4u.gif biggrin.gif Tik spėk suktis - ir scrapint, ir skaityt, ir dar fotografuot. 4u.gif
Atsakyti
Leja1 jo paaugo baisulingai, tiek svoriu tiek ūgiu. Ištrikųjų paaugo 10cm, bet mes nutarėm su gydytoja, kad blogai ligoninėj pamatavo, nes tiek negali būt smile.gif nes kai pridėjo metrą galvojau priepuolis ištiks smile.gif Dukriukas buvo priaugusi tik 4cm smile.gif Nu vienu žodžiu vaikai skirtingi..

Ačiū merginoms už gražius žodžius smile.gif Man patinka, kad tas arkliukas supasi, tai kažkaip fainiai taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 07 gegužės 2010 - 20:45
shrekiuke:
o arkliukas, tai vokelis pinigams

Jei nepyksi turiu prie ko prikibti ax.gif Man atrodo kad per daug i toki tilptu lotuliukas.gif juokauju...faini abudu. Siaip atviruku as negaminu bet gavau ranku gamybos nuo keleta SM merginu ir juos pasilieku, pasigroziu wub.gif
efauto: thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 07, 23:16)
efauto: thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif labai laukiau tavo nuomones apie sia atvirute blush2.gif
Atsakyti