Gelytes irgi dvi Cia slypi simboliskumas, kad ziurint i veidrodi visada yra du - zmogus, daiktas ir ju atspindziai
nors ir žinau kad panaudojai simboliškumą--veidrodžio atspindžiai, viskas po du, ir t.t...., visvien nesižiūri po du Be to tie drugeliai kaip simbolis l.l silpni. Jei norėtum akcentuoti tą skaičių, reikėtų ant LO uždėti Nr.2...šiaip savaime suprantama kad atspindžiai yra po du Be to mergytės žavumas ir grožis yra centras dėmesio šiame LO, viska kitka....tik dekoracija Geriausias simboliškumas šiame LO yra veidrodžio panaudojimas "o" . Manau cia situacija kada dizainui turetu buti pirmenybe, o ne Nr. 2. Nors ir jei mergytės 2-tas gimtadienis būtų ir tai bandytum perteikt šiais drugeliais ir gėlėm, visvien netiktų po 2. Gėlės dar ne taip krenta į akį kadangi jų išdėstymas yra išstrižai, bet drugeliai tai iškart man užsifiksavo Kartais ši "neporinių elementų" taisyklė netokia svarbi. Pavyz. mano pastarajam LO su gėlių puokšte, yra 5 gėlės, bet jei vieną smulkią nuimčiau, nelabai būtų pastebima. Tad priklauso...bet kadangi drugeliai labai smulkūs ir tarp jų tarpas...iškart pastebima "kodėl po 2?" Jei sakykim šį LO bandytum priduoti spaudai, garantuotai žinau kad nepriimtų pagrinde dėl šio dizaino trūkumo.
Gaila kad viskas jau suklijuota nepagalvojau net kad butu galima dar embosinga pasiuvineti.
o kodėl neįmanoma pasiuvinėti jei viskas suklijuota. Mano visi LO siuvinėti kada viskas suklijuota. Padedi LO ant minkštos pagalvėlės, subadai per visą LO ir pasiuvinėji.
Nepyk... mano atvira nuomonė, ir lygtai prašeisi Čia man panašiai jei pasamdyčiau meistrus nudažyt man sienas, bet vieną kampą viršuj paliktų nedažytą, ir kiekvieną kartą man pažiūrėjus vis pagalvočiau: "tik tiek trūko iki tobulumo" o kiti gal net ir nepastebėtų