Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Gelytes irgi dvi  Cia slypi simboliskumas, kad ziurint i veidrodi visada yra du - zmogus, daiktas ir ju atspindziai

nors ir žinau kad panaudojai simboliškumą--veidrodžio atspindžiai, viskas po du, ir t.t...., visvien nesižiūri po du ax.gif blush2.gif Be to tie drugeliai kaip simbolis l.l silpni. Jei norėtum akcentuoti tą skaičių, reikėtų ant LO uždėti Nr.2...šiaip savaime suprantama kad atspindžiai yra po du ax.gif Be to mergytės žavumas ir grožis yra centras dėmesio šiame LO, viska kitka....tik dekoracija smile.gif Geriausias simboliškumas šiame LO yra veidrodžio panaudojimas "o" thumbup.gif . Manau cia situacija kada dizainui turetu buti pirmenybe, o ne Nr. 2. Nors ir jei mergytės 2-tas gimtadienis būtų ir tai bandytum perteikt šiais drugeliais ir gėlėm, visvien netiktų po 2. Gėlės dar ne taip krenta į akį kadangi jų išdėstymas yra išstrižai, bet drugeliai tai iškart man užsifiksavo ax.gif Kartais ši "neporinių elementų" taisyklė netokia svarbi. Pavyz. mano pastarajam LO su gėlių puokšte, yra 5 gėlės, bet jei vieną smulkią nuimčiau, nelabai būtų pastebima. Tad priklauso...bet kadangi drugeliai labai smulkūs ir tarp jų tarpas...iškart pastebima "kodėl po 2?" Jei sakykim šį LO bandytum priduoti spaudai, garantuotai žinau kad nepriimtų pagrinde dėl šio dizaino trūkumo. blush2.gif
Gaila kad viskas jau suklijuota nepagalvojau net kad butu galima dar embosinga pasiuvineti.

o kodėl neįmanoma pasiuvinėti jei viskas suklijuota. g.gif Mano visi LO siuvinėti kada viskas suklijuota. Padedi LO ant minkštos pagalvėlės, subadai per visą LO ir pasiuvinėji.
Nepyk... friends.gif mano atvira nuomonė, ir lygtai prašeisi 4u.gif Čia man panašiai jei pasamdyčiau meistrus nudažyt man sienas, bet vieną kampą viršuj paliktų nedažytą, ir kiekvieną kartą man pažiūrėjus vis pagalvočiau: "tik tiek trūko iki tobulumo" ax.gif o kiti gal net ir nepastebėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 gegužės 2010 - 13:51
Gerai gerai Skrepuke, nesustok, tik taip mokysimes ir tobulesim mirksiukas.gif Itikinai, pridesiu dar viena drugeli blush2.gif
O siuvineti kiaurai nenoriu, nes popierius dvipusis, ir kita puse pakankamai grazi, tikiuosi panaudoti dar vienam skrebukui, gi jei deti i albuma variantas taip daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 06, 15:35)
nes popierius dvipusis, ir kita puse pakankamai grazi, tikiuosi panaudoti dar vienam skrebukui, gi jei deti i albuma variantas taip daryti? g.gif

va čia tai sugalvojai. thumbup.gif man niekada tokia mintis į galvą nešovė, nors turbūt ir šansų taip daryti nėra - kai pasiuvinėju, ar bradsų pridedu tai kitoje pusėje bardakas.

Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 06, 07:35)
Gerai gerai Skrepuke, nesustok, tik taip mokysimes ir tobulesim mirksiukas.gif  Itikinai, pridesiu dar viena drugeli blush2.gif
O siuvineti kiaurai nenoriu, nes popierius dvipusis, ir kita puse pakankamai grazi, tikiuosi panaudoti dar vienam skrebukui, gi jei deti i albuma variantas taip daryti? g.gif

Be galo esu dekinga kad moki priimti konstruktyvia kritika ir neisizeidi 4u.gif
***Matai kur suvalkietiskumas islenda biggrin.gif Prisipazinsiu kad as niekad nesaugojau lapo blogos puses grazu rasta....man tai tiesiog buna neimanoma jei nori panaudoti brads'u ar taip ka pritvirtinti, pasiuvineti, siuvimo masina siuti....as issiujuosus skrebinu ir mintys mane supa koks vaizdas LO pavirsiuj, o blogoj pusej betvarke gali buti biggrin.gif lotuliukas.gif
Bet pasirodo kad tokiu budu yra imanoma kad panaudoti grazu rasta kitoj pusej thumbup.gif

Papildoma:
matau aasta vienodai galvoja biggrin.gif
Smagu cia...ismoksti apie zmoniu skirtingus skrebinimo stilius, darbo eiga, taupymo polinkius...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 gegužės 2010 - 14:57
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 06, 15:55)
Be galo esu dekinga kad moki priimti konstruktyvia kritika ir neisizeidi
***Matai kur suvalkietiskumas islenda  Prisipazinsiu kad as niekad nesaugojau lapo blogos puses grazu rasta....man tai tiesiog buna neimanoma jei nori panaudoti brads'u ar taip ka pritvirtinti, pasiuvineti, siuvimo masina siuti....as issiujuosus skrebinu ir mintys mane supa koks vaizdas LO pavirsiuj, o blogoj pusej betvarke gali buti ::
Bet pasirodo kad tokiu budu yra imanoma kad panaudoti grazu rasta kitoj pusej

Papildoma:
matau aasta vienodai galvoja 
Smagu cia...ismoksti apie zmoniu skirtingus skrebinimo stilius, darbo eiga, taupymo polinkius...smile.gif

kai esu tokia dar zalia, tai duociau nuotraukas kazkam kitam suskrebinti, dar savimi toje vietoje nepasitikiu blush2.gif man per didelis plotas, dar neislipu is atviruku remu lotuliukas.gif
O taupumas ne is suvaikitieskumo, as zemaite biggrin.gif Tai jei yra galimybe, ko nesutaupyti? blush2.gif Paskui kai reiks butent to popieriaus antro neturesiu. Kaip ir dabar, is didelio pasirinkimo tik sitas tiko lotuliukas.gif
O antra puse saugoti atvirukai ismoke lotuliukas.gif negali daryti per visus sluoksnius wink.gif bet su situo LO taip jau isejo kad papuole tinkamas divpusis popierius, o visos detales, tvirtinamos ant kitu polieriaus sluoksniu, tai antra puse pasiseke net nesistengiant issaugoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 06, 16:10)
O antra puse saugoti atvirukai ismoke lotuliukas.gif  negali daryti per visus sluoksnius wink.gif bet su situo LO taip jau isejo kad papuole tinkamas divpusis popierius, o visos detales, tvirtinamos ant kitu polieriaus sluoksniu, tai antra puse pasiseke net nesistengiant issaugoti  ax.gif

Aš atvirukuose dengiu popierių keliais sluoksniais (kelis skirtingus), tada ant viršutinio viską galima siuvinėt/badyt/klijuot/vert ir pan, o užklijavus ant pagrindo to nebesimato smile.gif.

Va vienas mano senas, matosi popieriaus sluoksniai, matosi brads'ai, o kita pusė švari graži smile.gif
user posted image

Dar fragmentas kitas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 06 gegužės 2010 - 15:36
As dar pagalvojau apie panaudojima to pacio lapo kur skrebukai ant abieju pusiu....o ka daryt jei veliau nuspresi pasikabinti/ireminti darbeli? o jei norint padovanoti seneliams...tai tada abu LO reikia atiduoti? O jei abiejuose pusese LO is skirtingu laikotarpiu, ir nors skrebini ne pagal chronologija, veliau albumus nusprendi perdelioti kad LO butu chronologija? ...kaip tada juos isskirti? O jei koks konkursas ar spauda uzprasytu LO...abu juk nesiusi?
Vz...man per daug (-) taip skrebinti, ir jei l.l grazus popierius, as esu isitikinus kad bus dar grazesniu arba ta pati isigysiu jei l.l prireiks. Bet manau visvien thumbup.gif patarimas kitom kaip sutaupyt popieriu 4u.gif
Atsakyti
Mercredi -labai dailus atvirukai 4u.gif

As, manau, kad kiekvienas renkasi, kas kam priimtina.
As turejau tik 4 lapus su abiem pusem, daugiau nenoriu... bet panaudojau ir gi abi pusias biggrin.gif bet jie kabinami, tai matosi is abieju pusiu ax.gif
Glide- kaip as tave suprantu, as tame paciame kelyje mirksiukas.gif atvirukai mieliau biggrin.gif, bet noris issukio, noris judeti- bet dar sunkiai ax.gif Jauciu, jei kas lieptu padaryti-eiciau ir daryciau lotuliukas.gif o dabar pastoviai nusimuilinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 06, 17:26)
As dar pagalvojau apie panaudojima to pacio lapo kur skrebukai ant abieju pusiu....o ka daryt jei veliau nuspresi pasikabinti/ireminti darbeli? o jei norint padovanoti seneliams...tai tada abu LO reikia atiduoti? O jei abiejuose pusese LO is skirtingu laikotarpiu, ir nors skrebini ne pagal chronologija, veliau albumus nusprendi perdelioti kad LO butu chronologija? ...kaip tada juos isskirti? O jei koks konkursas ar spauda uzprasytu LO...abu juk nesiusi?
Vz...man per daug (-) taip skrebinti, ir jei l.l grazus popierius, as esu isitikinus kad bus dar grazesniu arba ta pati isigysiu jei l.l prireiks. Bet manau visvien  thumbup.gif patarimas kitom kaip sutaupyt popieriu 4u.gif

suprantu, kuri tame turi patirties ir suprantu tas, kurios tik pradeda ir kolkas i viska ziuri kitaip. As, pastebejau, tik viena dalyka, kad viskam subrestama,o be to skrabas moko apgalvoti kiekviena detale lotuliukas.gif
Atsakyti
Mercred dailus tavo darbeliai thumbup.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 06, 17:26)
Vz...man per daug (-) taip skrebinti, ir jei l.l grazus popierius, as esu isitikinus kad bus dar grazesniu arba ta pati isigysiu jei l.l prireiks. Bet manau visvien  thumbup.gif patarimas kitom kaip sutaupyt popieriu 4u.gif

Matai, tu patyrusi o as ne lotuliukas.gif dar neatradusi minusu biggrin.gif Gerai kad pasidalinai, dabar dar pagalvosiu ar verta naudoti abi puses thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 06, 12:07)
efauto, cia jau kaip galimybes leidzia  smile.gif bet manau be pradiniu kazkokiu investiciju neiseina pradet, reikia ir popieriaus ir kliju ir juosteles kokios, bent minimaliai.

QUOTE(aasta @ 2010 05 06, 12:44)
Efauto, mano pirmasis darbas buvo visiškai ne iš SB priemonių. Vietoje raštuoto popieriaus panaudojau sukarpytus dovanų maišelius.  biggrin.gif

QUOTE(Leja1 @ 2010 05 06, 12:55)
Pirma susipirkau priemoniu, minimuma, pati nieko nemeistravau... o paskui padariau darbeli mamai, nes zinojau, bet kokiu atveju ji bus pats tolerantiskiausias mano vertintojas ... smile.gif

labai dekoju uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
parodysiu savo atviruka smile.gif
user posted image
cia vietoj grazaus sb popieriuko naudojau, kava dazyta, popieriu. krasciukus tepliojau su aliejiniais dazais vietoj rasaliuko stampams. neturiu stampu, tai remelio ornamentus piesiau ranka. didziausia ornamenta piesiau ranka, su vitrazo dazais, todel jis iskilus, taip pats tuos sviesius ornamentus padariau trafareto pagalba(pati piesiau ir kirpau is popieriaus) visa tai vietoj embossinimo. tai galvoju, cia sb ar nelabai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 06 gegužės 2010 - 17:23
Ačiū už pagyrimus, aš bijau net lįst į eterį temos, seniai nieko nescrebinus jau ax.gif Vasara ateina, daugiau laiko, tikiuos, atsiras, tada jau atsiimsiu biggrin.gif
O temą seku ir galiu pasakyt, kad tiek screbukai, tiek atvirukai labai dailučiai, o ir produktyvumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2010 05 06, 18:37)
Ačiū už pagyrimus, aš bijau net lįst į eterį temos, seniai nieko nescrebinus jau  ax.gif Vasara ateina, daugiau laiko, tikiuos, atsiras, tada jau atsiimsiu biggrin.gif
O temą seku ir galiu pasakyt, kad tiek screbukai, tiek atvirukai labai dailučiai, o ir produktyvumas  thumbup.gif

lysk- iki vasaros juk reikia pasipraktikuoti bigsmile.gif
efauto- jei tau tai grazu, tai ir kurk ... juk visokiu rusiu kurybos yra mirksiukas.gif Man grazu.... Tu jei gerai isiziuretum i darbus kur daromi LO, bent man pasirode idomus tie kurie padaromi, visos tos pirktos detales- akcentai ir kad greiciau darbas gautusi.
As viena atviruka darau ilgai- nes kol iskerpu viska, bet.. nesigailiu- nes man tai duoda patirties.
Kaip kad scrapuke8- kazkada sake, yra zmoniu kurie gali susipirkti priemones ir nieko nesugebeti su jom padaryti...
Sakyciau drasiai ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti