Linutuk, puikus albumas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 04 12, 20:03)
Rodausi su pora mano padarytu albumu
O is ko cia padaryta? Tai yra, kuom apdengti tie albumai? Man labai grazu
ader negaliu komercine paslaptis
Scrap8 oi ir man labai patiko , pamaciau parduotuveje ir visa metra griebiau
Miglota
Zmogiuke aptraukta lininiu audiniu
Miglota
Oje, man labai simpatiska taviske atvirute, ir ypac smagus geles ziedelis
Linutuko skrebo darbeliais jau dziaugiaus kitur , bet va albumus taip profesionaliai "aprengtus" tik dabar uzmaciau
Linutuko skrebo darbeliais jau dziaugiaus kitur , bet va albumus taip profesionaliai "aprengtus" tik dabar uzmaciau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 04 12, 21:51)
ader negaliu komercine paslaptis
Miglota
Miglota
aha - liuks, as bandau nesigundyti ant albumu, bo tada reiks juos daryti
Gyvenimas pagal mane ir gi sian albumiuka uzmaciau - itariu nebedaug liko uzsikabliuoti
Ziurbuti- dekui, aha gelyte is neto mokinaus daryti, gi geliu neturejau, prisidariau ir po to nusipirkau tokiu kokiu norejau , nors spalvu gama reiktu plesti Uzburtas ratas ... bet nuo scrapo as kaifuoju
Linutuk, na ir grožis
paruosiau konkursini. Scrapuke , ten turbut tau bus nusiusta moderuoti, nse is karto man nerodo komentaro.
Sveikutes, keli pavasariniai darbeliai
OJE, gal tu netaupyk tu nauju popieriuku, bo ikvepimas ir malonumas bent jau man didziausias yra pasiemus nauja iranki ar popieriuka. Paskui gali nublankti entuziazmas vien nuo to kad tie popieriukai guli nenaudojai. Na moraliskai pasenti nuo ilgo gulejimo
OJE, gal tu netaupyk tu nauju popieriuku, bo ikvepimas ir malonumas bent jau man didziausias yra pasiemus nauja iranki ar popieriuka. Paskui gali nublankti entuziazmas vien nuo to kad tie popieriukai guli nenaudojai. Na moraliskai pasenti nuo ilgo gulejimo
Glide- oo super, labai patiko As jau is proto einu del atviruku
Sakai , as matai tame, kad naudoju senesnius popierius- turiu kita uzslepta dalyka- tobulinu ranka, aki ir brandinu visokius triukus Su viltim, kad kai desikasiu iki nauju- o daugiau , pasizadejau nepirkti darbai bus, dvigubai geresni.
ader- saunuole, nors dar nemaciau, bet ledus pralauzei. As sian darau dar viena, ir turesiu problema kai reiks issirinkti
Sakai , as matai tame, kad naudoju senesnius popierius- turiu kita uzslepta dalyka- tobulinu ranka, aki ir brandinu visokius triukus Su viltim, kad kai desikasiu iki nauju- o daugiau , pasizadejau nepirkti darbai bus, dvigubai geresni.
ader- saunuole, nors dar nemaciau, bet ledus pralauzei. As sian darau dar viena, ir turesiu problema kai reiks issirinkti
QUOTE(Glidė @ 2010 04 13, 11:58)
Sveikutes, keli pavasariniai darbeliai
Kokie dailuciai Ypac man su boruzele patiko
tai jus netempkit gumos, o tai liksiu vienintele dalyve o is tiesu tai taip sutapo ta skrebuka jau pora savaiciu gaminau, kazkaip sutapo ir tema konkurso.
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 12:09)
tai jus netempkit gumos, o tai liksiu vienintele dalyve o is tiesu tai taip sutapo ta skrebuka jau pora savaiciu gaminau, kazkaip sutapo ir tema konkurso.
sekais tau.... ar blata turi
As tai galva lauzau... del to ir tempiasi ... Nebijok- viena, nebusi