Glide, puikiai padirbėjai
ader, liuksiškas albumas
o aš konkursinį pabaigiau ryt įkelsiu
wau kiek cia sian groziu prikuret- nu saunu
ader- gundai su ta raskladuske
Glide- sakyciau, kad turksta aprasymo .. juk kai dukriukas paaugs, ji neprisimins kas buvo ... Nu ir kaip jausmas? Kaip manai, kitas bus lengviau As dar brestu , kazkaip sunku su ta pradzia ...
Lachese- nu pradzia turi.. drasiau ...
ader- gundai su ta raskladuske
Glide- sakyciau, kad turksta aprasymo .. juk kai dukriukas paaugs, ji neprisimins kas buvo ... Nu ir kaip jausmas? Kaip manai, kitas bus lengviau As dar brestu , kazkaip sunku su ta pradzia ...
Lachese- nu pradzia turi.. drasiau ...
QUOTE(Glidė @ 2010 05 05, 18:17)
Aha... tai veidrodeli ir i pavadinima idejai? Idomiai sugalvojai ...
taip mane siandien uzdege ta nuorodele i minialbumuka, kad spejau padaryti ir savaji.
pradedu ir as gundytis tiems albumams, tik vat tu nuotrauku is kelioniu tiek daug, niekaip nesutilps i miniukus
Lachese: neabejoju kad savo skrebinimu mus stulbintum, jei tik panoretum savo sirdi i tai ideti. Juk esi "prie meno" zmogus ir tai matosi is tavo kitu darbeliu. L.l patiko autoportretas.
Glide: tikiuosi kad nesupyksi kad pakoregavau tavo skrebuka.
man ant tu embosintu sakeliu dar kazko truko. Aiskiausiai truksta trecio drugelio (cia l.l tinka ta "taisykle" neporiniam skaiciui detaliu...du drugeliai man niekaip nesiziuri , jei neturi daugiau drugeliu tai bent dar kokia metaline gelyte ar siaip ka nors metalinio panasaus dydzio.
Tas sakeles embosintas, kai kurius kringeliu konturus issiuvineciau (tik dailiau negu man pavyko naudodama PS redagavimo programa ) Parinkau melyna spalva kadangi ji oranzines kontrastas, ir pagriebiau ta spava is nuotraukos (mazes akys juk melynos, ir kzks tureklas melynas fone). Nertinius irgi pasiuvinejau ta pacia spalva su banteliu...man jie prasesi "dar kazko".
Griztant prie embosintu kringeliu...man nelabai ziurisi ten kur uzsibaigia embosinimas...matosi kad nulemta plyteles dydzio tenai sustoti Ta tuscia vieta butu keliom eilutem teksto-datai ir t.t. tada atrodytu kad embosinimas butent ten turejo sustoti o ne del to kad embosinimo plyteles dydis tai nuleme
Pavadinimas labai fainai panaudojai ta "o" veidrodeli...puikus pvyz. konkursui
ader: super mini albuma suveikei net per diena
man ant tu embosintu sakeliu dar kazko truko. Aiskiausiai truksta trecio drugelio (cia l.l tinka ta "taisykle" neporiniam skaiciui detaliu...du drugeliai man niekaip nesiziuri , jei neturi daugiau drugeliu tai bent dar kokia metaline gelyte ar siaip ka nors metalinio panasaus dydzio.
Tas sakeles embosintas, kai kurius kringeliu konturus issiuvineciau (tik dailiau negu man pavyko naudodama PS redagavimo programa ) Parinkau melyna spalva kadangi ji oranzines kontrastas, ir pagriebiau ta spava is nuotraukos (mazes akys juk melynos, ir kzks tureklas melynas fone). Nertinius irgi pasiuvinejau ta pacia spalva su banteliu...man jie prasesi "dar kazko".
Griztant prie embosintu kringeliu...man nelabai ziurisi ten kur uzsibaigia embosinimas...matosi kad nulemta plyteles dydzio tenai sustoti Ta tuscia vieta butu keliom eilutem teksto-datai ir t.t. tada atrodytu kad embosinimas butent ten turejo sustoti o ne del to kad embosinimo plyteles dydis tai nuleme
įkėliau konkusinį ir laukiu patvirtinimo o nekantraujančias kviečiu užsukti į mano blog'ą
QUOTE(naca @ 2010 05 05, 18:03)
Mergaites, as cia ne i tema . Radau per google, kad kazkas cia pieset spalvotais PRISMACOLOR piestukais. Gal zinot, ar yra ju pirkti musuose?
Aš tai neradau, kai ieškojau prieš metus gal kokius... Pirkau per ebay.
Šiaip tokie neblogi mūsuose pardavinėjami "faber castell" rinkiniai, nors prismacolor vistiek 'riebesni' už juos.
Aciu, Magic. Bijau kazkokius kitokius pirkti, nes as ant metalo zadu piesti
sveikos.
as pas jus su tokiu klausimeliu. kaip daret savo pati pirmaji sb darbeli? ar pirmiau susipirkot priemones ir tada daret, ar bandet suktis is padeties ir pacios pasidaret reikiamo popieriaus, detaliu ir kitu priedu?
as pas jus su tokiu klausimeliu. kaip daret savo pati pirmaji sb darbeli? ar pirmiau susipirkot priemones ir tada daret, ar bandet suktis is padeties ir pacios pasidaret reikiamo popieriaus, detaliu ir kitu priedu?
efauto, cia jau kaip galimybes leidzia bet manau be pradiniu kazkokiu investiciju neiseina pradet, reikia ir popieriaus ir kliju ir juosteles kokios, bent minimaliai.
Sirdingai dekui uz pastebejimus visom ir pagalba sitame ilgame kelyje
Cia ir taip savaime suprantama
Bus aprasymas, kaip ir scrapuke pasiule, tik dar nesugalvojau kaip ir ant ko atspausdinti. Jausmas geras, kad pagaliau pasiekiau finisa, bet dar su kitu tikrai nebus lengva, dar persilauzti reikia
Papildyta:
Labai gerai, laukiau argumentuotu patarimu, aciu
Pasiteisinsiu del dvieju detaliu. Gelytes irgi dvi Cia slypi simboliskumas, kad ziurint i veidrodi visada yra du - zmogus, daiktas ir ju atspindziai
Gaila kad viskas jau suklijuota nepagalvojau net kad butu galima dar embosinga pasiuvineti. O apatine juostelei dar pameginsiu kazka padaryti. Teksta irgi iterpsiu Nes irgi tik toje vietoje maciau varianta, bet prie mano letos veiklos situo klausimu negalejau laukti, reikejo konkursui pateikti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 05, 19:28)
Matau, patobulinai pirmini varianta
Tik prie pavadinimo man dar norisi prideti "... kas pasaulyje graziausia"
Tik prie pavadinimo man dar norisi prideti "... kas pasaulyje graziausia"
Cia ir taip savaime suprantama
QUOTE(OJE @ 2010 05 05, 22:11)
Glide- sakyciau, kad turksta aprasymo .. juk kai dukriukas paaugs, ji neprisimins kas buvo ... Nu ir kaip jausmas? Kaip manai, kitas bus?
Bus aprasymas, kaip ir scrapuke pasiule, tik dar nesugalvojau kaip ir ant ko atspausdinti. Jausmas geras, kad pagaliau pasiekiau finisa, bet dar su kitu tikrai nebus lengva, dar persilauzti reikia
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 23:09)
Labai gerai, laukiau argumentuotu patarimu, aciu
Pasiteisinsiu del dvieju detaliu. Gelytes irgi dvi Cia slypi simboliskumas, kad ziurint i veidrodi visada yra du - zmogus, daiktas ir ju atspindziai
Gaila kad viskas jau suklijuota nepagalvojau net kad butu galima dar embosinga pasiuvineti. O apatine juostelei dar pameginsiu kazka padaryti. Teksta irgi iterpsiu Nes irgi tik toje vietoje maciau varianta, bet prie mano letos veiklos situo klausimu negalejau laukti, reikejo konkursui pateikti
Glide, manau atsižvelgus į patarimus ir šiek tiek pataisius, tavo LO bus tobulas. Man ir dabar patinka, tik tie dveji drugeliai iš karto krito į akis. Bet nuotrauka pasakiška Būčiau, gal netgi didesnio formato dariusi
Efauto, mano pirmasis darbas buvo visiškai ne iš SB priemonių. Vietoje raštuoto popieriaus panaudojau sukarpytus dovanų maišelius.
Efauto, mano pirmasis darbas buvo visiškai ne iš SB priemonių. Vietoje raštuoto popieriaus panaudojau sukarpytus dovanų maišelius.
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 12:52)
sveikos.
Pirma susipirkau priemoniu, minimuma, pati nieko nemeistravau... o paskui padariau darbeli mamai, nes zinojau, bet kokiu atveju ji bus pats tolerantiskiausias mano vertintojas ...