Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Glide, puikiai padirbėjai wub.gif
ader, liuksiškas albumas thumbup.gif

o aš konkursinį pabaigiau thumbup.gif ryt įkelsiu ax.gif
Atsakyti
wau kiek cia sian groziu prikuret- nu saunu thumbup.gif
ader- gundai su ta raskladuske mirksiukas.gif
Glide- sakyciau, kad turksta aprasymo .. juk kai dukriukas paaugs, ji neprisimins kas buvo ... mirksiukas.gif Nu ir kaip jausmas? Kaip manai, kitas bus lengviau ax.gif As dar brestu rolleyes.gif , kazkaip sunku su ta pradzia ...
Lachese- nu pradzia turi.. drasiau ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 05, 18:17)
Lachese, ispudingas darbelis wub.gif
Papildyta:
Na, vertinkit blush2.gif
user posted image

Aha... tai veidrodeli ir i pavadinima idejai? Idomiai sugalvojai ... bigsmile.gif

taip mane siandien uzdege ta nuorodele i minialbumuka, kad spejau padaryti ir savaji. 

pradedu ir as gundytis tiems albumams, tik vat tu nuotrauku is kelioniu tiek daug, niekaip nesutilps i miniukus verysad.gif
Atsakyti
Lachese: neabejoju kad savo skrebinimu mus stulbintum, jei tik panoretum savo sirdi i tai ideti. Juk esi "prie meno" zmogus smile.gif ir tai matosi is tavo kitu darbeliu. L.l patiko autoportretas.
Glide: tikiuosi kad nesupyksi kad pakoregavau tavo skrebuka. ax.gif blush2.gif
user posted image
man ant tu embosintu sakeliu dar kazko truko. Aiskiausiai truksta trecio drugelio (cia l.l tinka ta "taisykle" neporiniam skaiciui detaliu...du drugeliai man niekaip nesiziuri ax.gif , jei neturi daugiau drugeliu tai bent dar kokia metaline gelyte ar siaip ka nors metalinio panasaus dydzio.
Tas sakeles embosintas, kai kurius kringeliu konturus issiuvineciau (tik dailiau negu man pavyko naudodama PS redagavimo programa blush2.gif ) Parinkau melyna spalva kadangi ji oranzines kontrastas, ir pagriebiau ta spava is nuotraukos (mazes akys juk melynos, ir kzks tureklas melynas fone). Nertinius irgi pasiuvinejau ta pacia spalva su banteliu...man jie prasesi "dar kazko".
Griztant prie embosintu kringeliu...man nelabai ziurisi ten kur uzsibaigia embosinimas...matosi kad nulemta plyteles dydzio tenai sustoti ax.gif Ta tuscia vieta butu thumbup.gif keliom eilutem teksto-datai ir t.t. tada atrodytu kad embosinimas butent ten turejo sustoti o ne del to kad embosinimo plyteles dydis tai nuleme ax.gif
Pavadinimas thumbup.gif labai fainai panaudojai ta "o" veidrodeli...puikus pvyz. konkursui wub.gif
ader: super mini albuma suveikei net per diena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 gegužės 2010 - 22:32
įkėliau konkusinį ir laukiu patvirtinimo 4u.gif o nekantraujančias kviečiu užsukti į mano blog'ą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 05 05, 18:03)
Mergaites, as cia ne i tema 4u.gif . Radau per google, kad kazkas cia pieset spalvotais  PRISMACOLOR piestukais. Gal zinot, ar yra ju pirkti musuose?

Aš tai neradau, kai ieškojau prieš metus gal kokius... Pirkau per ebay.
Šiaip tokie neblogi mūsuose pardavinėjami "faber castell" rinkiniai, nors prismacolor vistiek 'riebesni' už juos.
Atsakyti
Aciu, Magic. Bijau kazkokius kitokius pirkti, nes as ant metalo zadu piesti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos.
as pas jus su tokiu klausimeliu. kaip daret savo pati pirmaji sb darbeli? ar pirmiau susipirkot priemones ir tada daret, ar bandet suktis is padeties ir pacios pasidaret reikiamo popieriaus, detaliu ir kitu priedu?
Atsakyti
efauto, cia jau kaip galimybes leidzia smile.gif bet manau be pradiniu kazkokiu investiciju neiseina pradet, reikia ir popieriaus ir kliju ir juosteles kokios, bent minimaliai.
Atsakyti
Sirdingai dekui uz pastebejimus visom ir pagalba sitame ilgame kelyje lotuliukas.gif 4u.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 05, 19:28)
Matau, patobulinai pirmini varianta  thumbup.gif
Tik prie pavadinimo man dar norisi prideti "... kas pasaulyje graziausia"  bigsmile.gif

Cia ir taip savaime suprantama lotuliukas.gif

QUOTE(OJE @ 2010 05 05, 22:11)
Glide- sakyciau, kad turksta aprasymo ..  juk kai dukriukas paaugs, ji neprisimins kas buvo ...  mirksiukas.gif Nu ir kaip jausmas? Kaip manai, kitas bus?

Bus aprasymas, kaip ir scrapuke pasiule, tik dar nesugalvojau kaip ir ant ko atspausdinti. Jausmas geras, kad pagaliau pasiekiau finisa, bet dar su kitu tikrai nebus lengva, dar persilauzti reikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 23:09)
Glide: tikiuosi kad nesupyksi kad pakoregavau tavo skrebuka. 
man ant tu embosintu sakeliu dar kazko truko. Aiskiausiai truksta trecio drugelio (cia l.l tinka ta "taisykle" neporiniam skaiciui detaliu...du drugeliai man niekaip nesiziuri ax.gif , jei neturi daugiau drugeliu tai bent dar kokia metaline gelyte ar siaip ka nors metalinio panasaus dydzio.
Tas sakeles embosintas, kai kurius kringeliu konturus issiuvineciau (tik dailiau negu man pavyko naudodama PS redagavimo programa blush2.gif ) Parinkau melyna spalva kadangi ji oranzines kontrastas, ir pagriebiau ta spava is nuotraukos (mazes akys juk melynos, ir kzks tureklas melynas fone). Nertinius irgi pasiuvinejau ta pacia spalva su banteliu...man jie prasesi "dar kazko".
Griztant prie embosintu kringeliu...man nelabai ziurisi ten kur uzsibaigia embosinimas...matosi kad nulemta plyteles dydzio tenai sustoti  ax.gif Ta  tuscia vieta butu  thumbup.gif keliom eilutem teksto-datai ir t.t. tada atrodytu kad embosinimas butent ten turejo sustoti o ne del to kad embosinimo plyteles dydis tai nuleme  ax.gif
Pavadinimas thumbup.gif labai fainai panaudojai ta "o" veidrodeli...puikus pvyz. konkursui wub.gif
ader: super mini albuma suveikei net per diena bigsmile.gif

Labai gerai, laukiau argumentuotu patarimu, aciu 4u.gif
Pasiteisinsiu del dvieju detaliu. Gelytes irgi dvi wink.gif Cia slypi simboliskumas, kad ziurint i veidrodi visada yra du - zmogus, daiktas ir ju atspindziai wink.gif
Gaila kad viskas jau suklijuota nepagalvojau net kad butu galima dar embosinga pasiuvineti. O apatine juostelei dar pameginsiu kazka padaryti. Teksta irgi iterpsiu mirksiukas.gif Nes irgi tik toje vietoje maciau varianta, bet prie mano letos veiklos situo klausimu negalejau laukti, reikejo konkursui pateikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 06 gegužės 2010 - 12:13
Glide, manau atsižvelgus į patarimus ir šiek tiek pataisius, tavo LO bus tobulas. Man ir dabar patinka, tik tie dveji drugeliai iš karto krito į akis. Bet nuotrauka pasakiška wub.gif Būčiau, gal netgi didesnio formato dariusi 4u.gif
Efauto, mano pirmasis darbas buvo visiškai ne iš SB priemonių. Vietoje raštuoto popieriaus panaudojau sukarpytus dovanų maišelius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 05 06, 12:52)
sveikos.
as pas jus su tokiu klausimeliu. kaip daret savo pati pirmaji sb darbeli? ar pirmiau susipirkot priemones ir tada daret, ar bandet suktis is padeties ir pacios pasidaret reikiamo popieriaus, detaliu ir kitu priedu?

Pirma susipirkau priemoniu, minimuma, pati nieko nemeistravau... o paskui padariau darbeli mamai, nes zinojau, bet kokiu atveju ji bus pats tolerantiskiausias mano vertintojas ... smile.gif
Atsakyti