Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(Tutia @ 2010 05 05, 12:45)
ačiū už šiltą priėmimą  4u.gif  vakar bežiūrinėdama įvairius Scrapbooking'o darbelius, nepastebėjau, kaip užsisėdėjau iki 2 h nakties  doh.gif  biggrin.gif

turbūt pradžioj pabandysiu ader įdėtą pavyzdį:
jeigu kažkas gausis, pasirodysiu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif dar vienas skrabukes pozymis - naktineti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 05, 05:02)
lotuliukas.gif dar vienas skrabukes pozymis - naktineti mirksiukas.gif

man gerai pazystamas biggrin.gif
Kristi13: super rankine wub.gif
Atsakyti
scrapuke nusiunciau i komentarus savo konkursini smile.gif
Atsakyti
Sveikos, padariau šiaip ne taip ir aš dar vieną smile.gif Jau senokai gulėjo tos nuotraukos kaip vaikas man tvarkytis padeda, ir dar va konkursas atsirado tai ir sukurpiau smile.gif truputį netvarkingą tokį smile.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 07:00)
scrapuke nusiunciau i komentarus savo konkursini  smile.gif

jau rodo 4u.gif
ddia: thumbup.gif foną pasidarei...kada sutvarkys tau namus, atsiųsk man juos biggrin.gif
Atsakyti
Aga būtinai smile.gif atsiūsiu smile.gif
Su fonu tai tep lept biggrin.gif, nes tie popieriukai kur turiu man pastoviai netinka smile.gif
tai kol padarau nors vieną LO kokius kelis lapus pripaišau, priterlioju... bet mane tai ir vežą, kad gali daug ką naudot ir įvairiai smile.gif
Atsakyti
man kotais krizė, šiaip paganyti akis į jūsų darus visada smagu smile.gif o kad aš išdrįsčiau sudalyvauti SB konkurse, tai labai savim džiaugčiausi... bet čia vienas iš mano ateities tikslų. Mano skrebinimas kol kas yra tame lygmenyje, kur tvarkau priemones ( čia iš Irmos straipsnio, kad SB tai yra viskas, kas su tuo susiiją). Nors SB popierių pritaikiau meniniam darbui. Užduotis autoportretas, lino raižinys. Tik nuotrauka prastoka, deja..

user posted image
Atsakyti
Mergaites, as cia ne i tema 4u.gif . Radau per google, kad kazkas cia pieset spalvotais PRISMACOLOR piestukais. Gal zinot, ar yra ju pirkti musuose?
Atsakyti
Lachesė tie autoportretai labai gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Lachese, ispudingas darbelis wub.gif
Papildyta:
Na, vertinkit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
taip mane siandien uzdege ta nuorodele i minialbumuka, kad spejau padaryti ir savaji. biggrin.gif

user posted image

daugiau nuotrauku blog'e
Atsakyti
Nu mergaites pasistenget thumbup.gif Tik pasibedavojom, kad nesugalvojam/nespejam/pasuosim, ir pasipyle darbeliai vienas uz kita idomesni! Saunuoles 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 05 05, 18:17)
Na, vertinkit blush2.gif

Matau, patobulinai pirmini varianta thumbup.gif
Tik prie pavadinimo man dar norisi prideti "... kas pasaulyje graziausia" bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 19:10)
taip mane siandien uzdege ta nuorodele i minialbumuka, kad spejau padaryti ir savaji.  biggrin.gif

Kokia liuksiska ideja bigsmile.gif Jeigu ne mano pradetas-nepabaigtas mini, tai jau noreciau pulti irgi pasidaryt ka nors panasaus smile.gif
Atsakyti