Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Jeee, baigiau thumbup.gif Ryt vakare ikelsiu mirksiukas.gif
Na kad jau atejau taip velai tai dar ir atviruka mamos dienos progai uzsilikusi nerodyta ikelsiu
user posted image
Atsakyti
visai netikėtai atsidūriau čia

ir aš kažka taip atsitiktinai...iki šiol negaliu išeiti iš čia biggrin.gif
O patart tai jei turėtum mini albumą baigti iki savaitgalio, bet dar esi skrebo naujokė ir nž kas kaip ir su kuo tai manau labai įsipareigoji...pradėk nuo mažesnio projekto arba duok sau daugiau laiko mirksiukas.gif
o kas yra LO?

nuo žodžio "layout": 1 ar 2 psl. skrebo darbelis
Glide matau grūdini savo rankas tuo sausu embosinimu biggrin.gif
Maladiec tos kurios atvirukus daro...gal galit patarti kaip man atrasti azartą jų kūrybai g.gif
Atsakyti
Tutia, smagu kad mus atradai, jei ir susirgsi sia liga tai nesigailesi, rezultatai tiek atnesa dziugelsio, kad net sunku apsakyti thumbup.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 03:55)
ir aš kažka taip atsitiktinai...iki šiol negaliu išeiti iš čia biggrin.gif

nuo žodžio "layout": 1 ar 2 psl. skrebo darbelis
Maladiec tos kurios atvirukus daro...gal galit patarti kaip man atrasti azartą jų kūrybai g.gif

Na man jau irgi virs metu kaip "sergu" atvirukais ax.gif
Skrepuke, tikrai kad grudinu, net treniruoju galiu pasakyti lotuliukas.gif
O zinai, tu gal net nepradek atviruku daryti, per daug gerai darai ta ka darai, ir norisi tais darbais dziugintis akis wub.gif
Atsakyti
Tutia, sveika prisijungusi 4u.gif Turbūt dauguma iš mūsų čia užklydo atsitiktinai ieškodamos kažko kitokio, įdomaus. Bent jau aš tai tikrai. biggrin.gif Visą gyvenimą rinkau visokį šlamštą tikėdamasi, kad kada nors jį kur nors panaudosiu, tik tuomet dar neįsivaizdavau kur. Ir šimtus rankdarbių rūšių esu išbandžiusi, bet nė vienam neatsidėjau visa širdimi. O kai atradau SM šią temą - supratau, kad tai ir yra būtent tai, ko tiek laiko ilgėjausi wub.gif
Linkiu, kad tave irgi užvaldytų šis hobis. Pamatysi, kaip tai nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 03:55)

Aš tai visai neseniai atradau šį malonumą. Vienas kitas paprašė padaryti. Dar vyras pareklamavo manę darbe. Įsigijau cutlebugą Deividuko gimimo proga.Tai dabar ir kepu blynukus.
Dar keli mano rezultatai:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 05 gegužės 2010 - 07:54
QUOTE(Tutia @ 2010 05 04, 22:37)
Laba,

visai netikėtai atsidūriau čia, bekurpdama mintį saviškiui gimtadienio proga padaryti mūsų atsiminimų albumėlį.. net neįsivaizdavau, kad yra toks dalykas, kaip Scrapbooking  bigsmile.gif  keliavau per temeles, žiūrinėjau, ieškojau, atradau knygrišių temelę, o poto ir šią  smile.gif  ir esu.. apakus  wub.gif  nerealiai gražu, ką jūs darote. Galbūt kada nors norėčiau to išmokti  blush2.gif  visada mane traukė kažkuom visokios smulkemybės, įdomybės, kažkokie rankų darbo dalykėliai.. nu bet ką čia pamačiau, tai NEREALU.
Iš tikrųjų net norėčiau pabandyt bent minimaliai kažką į Scrapbooking'o pusę, tik va bėda gimtadienis jau savaitgalį, manau nespėčiau  smile.gif  gal turit kažkokių visai paprastų, nesudėtingų variantų pavyzdžių? Kažkokią minimalią idėją, ką galima būtų padaryti pirmam kartui  smile.gif

peržiūrėjau priemonių gausybę, vajeeei, čia turbūt "įsitraukus" visus pinigus galima padėt  biggrin.gif hihihi.gif viskas taip gražu.

Sveikute vacation1.gif Sok i scrapbooking hamaka - uzsups ilgam!

Del minimalios idejos... pati, kaip visai ne senbuve, daryciau kazka panasaus i 1 puslapiuka is albumu, kur ir formatas nedidukas (o gal ir didesni noresi), na, kazkas kaip atvirute, tik su foto ir kazkiek pagrazinimu smile.gif turetum speti. Sekmes! Smagaus gimtadienio!
Atsakyti
http://scrapmania.moy.su/forum/6-543-1

cia toks paprastutis albumukas garmoske.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 11:41)

Bet koks gražutis wub.gif . Ir kaip paprasta tokį pasidaryti
Atsakyti
man irgi patiko, toks minimukas, greitukas
Atsakyti
Kristi, labai grazi tasyte wub.gif
Ader, tikrai gera ideja, reiks panaudoti thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif vakar bežiūrinėdama įvairius Scrapbooking'o darbelius, nepastebėjau, kaip užsisėdėjau iki 2 h nakties doh.gif biggrin.gif

turbūt pradžioj pabandysiu ader įdėtą pavyzdį:
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 10:41)

jeigu kažkas gausis, pasirodysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kristi, koks rankinukas thumbup.gif
Tutia, būtinai pasirodyk 4u.gif
Atsakyti