Jeee, baigiau Ryt vakare ikelsiu
Na kad jau atejau taip velai tai dar ir atviruka mamos dienos progai uzsilikusi nerodyta ikelsiu
visai netikėtai atsidūriau čia
ir aš kažka taip atsitiktinai...iki šiol negaliu išeiti iš čia
O patart tai jei turėtum mini albumą baigti iki savaitgalio, bet dar esi skrebo naujokė ir nž kas kaip ir su kuo tai manau labai įsipareigoji...pradėk nuo mažesnio projekto arba duok sau daugiau laiko
o kas yra LO?
nuo žodžio "layout": 1 ar 2 psl. skrebo darbelis
Glide matau grūdini savo rankas tuo sausu embosinimu
Maladiec tos kurios atvirukus daro...gal galit patarti kaip man atrasti azartą jų kūrybai
Tutia, smagu kad mus atradai, jei ir susirgsi sia liga tai nesigailesi, rezultatai tiek atnesa dziugelsio, kad net sunku apsakyti
Na man jau irgi virs metu kaip "sergu" atvirukais
Skrepuke, tikrai kad grudinu, net treniruoju galiu pasakyti
O zinai, tu gal net nepradek atviruku daryti, per daug gerai darai ta ka darai, ir norisi tais darbais dziugintis akis
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 03:55)
ir aš kažka taip atsitiktinai...iki šiol negaliu išeiti iš čia
Maladiec tos kurios atvirukus daro...gal galit patarti kaip man atrasti azartą jų kūrybai
Na man jau irgi virs metu kaip "sergu" atvirukais
Skrepuke, tikrai kad grudinu, net treniruoju galiu pasakyti
O zinai, tu gal net nepradek atviruku daryti, per daug gerai darai ta ka darai, ir norisi tais darbais dziugintis akis
Tutia, sveika prisijungusi Turbūt dauguma iš mūsų čia užklydo atsitiktinai ieškodamos kažko kitokio, įdomaus. Bent jau aš tai tikrai. Visą gyvenimą rinkau visokį šlamštą tikėdamasi, kad kada nors jį kur nors panaudosiu, tik tuomet dar neįsivaizdavau kur. Ir šimtus rankdarbių rūšių esu išbandžiusi, bet nė vienam neatsidėjau visa širdimi. O kai atradau SM šią temą - supratau, kad tai ir yra būtent tai, ko tiek laiko ilgėjausi
Linkiu, kad tave irgi užvaldytų šis hobis. Pamatysi, kaip tai nuostabu
Linkiu, kad tave irgi užvaldytų šis hobis. Pamatysi, kaip tai nuostabu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 05, 03:55)
Aš tai visai neseniai atradau šį malonumą. Vienas kitas paprašė padaryti. Dar vyras pareklamavo manę darbe. Įsigijau cutlebugą Deividuko gimimo proga.Tai dabar ir kepu blynukus.
Dar keli mano rezultatai:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 05 04, 22:37)
Laba,
visai netikėtai atsidūriau čia, bekurpdama mintį saviškiui gimtadienio proga padaryti mūsų atsiminimų albumėlį.. net neįsivaizdavau, kad yra toks dalykas, kaip Scrapbooking keliavau per temeles, žiūrinėjau, ieškojau, atradau knygrišių temelę, o poto ir šią ir esu.. apakus nerealiai gražu, ką jūs darote. Galbūt kada nors norėčiau to išmokti visada mane traukė kažkuom visokios smulkemybės, įdomybės, kažkokie rankų darbo dalykėliai.. nu bet ką čia pamačiau, tai NEREALU.
Iš tikrųjų net norėčiau pabandyt bent minimaliai kažką į Scrapbooking'o pusę, tik va bėda gimtadienis jau savaitgalį, manau nespėčiau gal turit kažkokių visai paprastų, nesudėtingų variantų pavyzdžių? Kažkokią minimalią idėją, ką galima būtų padaryti pirmam kartui
peržiūrėjau priemonių gausybę, vajeeei, čia turbūt "įsitraukus" visus pinigus galima padėt viskas taip gražu.
visai netikėtai atsidūriau čia, bekurpdama mintį saviškiui gimtadienio proga padaryti mūsų atsiminimų albumėlį.. net neįsivaizdavau, kad yra toks dalykas, kaip Scrapbooking keliavau per temeles, žiūrinėjau, ieškojau, atradau knygrišių temelę, o poto ir šią ir esu.. apakus nerealiai gražu, ką jūs darote. Galbūt kada nors norėčiau to išmokti visada mane traukė kažkuom visokios smulkemybės, įdomybės, kažkokie rankų darbo dalykėliai.. nu bet ką čia pamačiau, tai NEREALU.
Iš tikrųjų net norėčiau pabandyt bent minimaliai kažką į Scrapbooking'o pusę, tik va bėda gimtadienis jau savaitgalį, manau nespėčiau gal turit kažkokių visai paprastų, nesudėtingų variantų pavyzdžių? Kažkokią minimalią idėją, ką galima būtų padaryti pirmam kartui
peržiūrėjau priemonių gausybę, vajeeei, čia turbūt "įsitraukus" visus pinigus galima padėt viskas taip gražu.
Sveikute Sok i scrapbooking hamaka - uzsups ilgam!
Del minimalios idejos... pati, kaip visai ne senbuve, daryciau kazka panasaus i 1 puslapiuka is albumu, kur ir formatas nedidukas (o gal ir didesni noresi), na, kazkas kaip atvirute, tik su foto ir kazkiek pagrazinimu turetum speti. Sekmes! Smagaus gimtadienio!
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 11:41)
Bet koks gražutis . Ir kaip paprasta tokį pasidaryti
man irgi patiko, toks minimukas, greitukas
Kristi, labai grazi tasyte
Ader, tikrai gera ideja, reiks panaudoti
Ader, tikrai gera ideja, reiks panaudoti
ačiū už šiltą priėmimą vakar bežiūrinėdama įvairius Scrapbooking'o darbelius, nepastebėjau, kaip užsisėdėjau iki 2 h nakties
turbūt pradžioj pabandysiu ader įdėtą pavyzdį:
jeigu kažkas gausis, pasirodysiu
turbūt pradžioj pabandysiu ader įdėtą pavyzdį:
QUOTE(ader @ 2010 05 05, 10:41)
jeigu kažkas gausis, pasirodysiu
Kristi, koks rankinukas
Tutia, būtinai pasirodyk
Tutia, būtinai pasirodyk