Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 04, 14:46)
Terminas: Geguzes 10 (spesite--juk beveik savaite liko wink.gif

konkursui prisidaviau ax.gif laukiu uztivrtinimo bigsmile.gif
O man sitam konkursui, vel melejonas ideju doh.gif
Aciu tau Irma,kad sitaip isluksteni is manes nora kurybai mirksiukas.gif
Atsakyti
OJE, pirmiausia tai sveikinu su laimejimu , thumbup.gif smagus ir taiklus tavo pasveikinimas.
knisausi tarp nuotrauku, ir.... opa sove mintis, paprasta, bet i tema. tikiuosi spesiu dar siandien pagamint jei seimynyksciai paliks valandele ramybej. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 04, 16:25)
OJE, pirmiausia tai sveikinu su laimejimu ,  thumbup.gif smagus ir taiklus tavo pasveikinimas.
knisausi tarp nuotrauku, ir.... opa sove mintis, paprasta, bet i tema. tikiuosi spesiu dar siandien pagamint jei seimynyksciai paliks valandele ramybej.  biggrin.gif

Aciu.O cia visoms taip buna- laimi ir dar ilgai negali patiketi bigsmile.gif
O ir dviguba laime apturejau, nes vakar kompas neuzkrove, tik sian pamaciau koki grozi sukure tongue.gif Labai jau lauksiu ax.gif
O va, as ir atkasiau savo visas ismetimui skirtas fotkes.Nzn ar cia dekoti scrabui ar ne doh.gif Pabandziau prisesti prie LO- nu nekas rolleyes.gif nelimpa rankos nors tu ka ... doh.gif
Atsakyti
Hm hm, o jei as savo iskankinta deciau i konkursini, nesupyktumet? blush2.gif g.gif
Tiesiog pavadinimas deliojasi i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodyk rodyk - pradzia gi turi buti, konkursai labiausiai istempia mirksiukas.gif
Atsakyti
DAr neturiu ka rodyti, dar procese lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir pradėjau konkursinį thumbup.gif tik nelabai žinau ar į temą blush2.gif jei aš iš pakuotės išsikirpsiu pavadinimą - skaitysis? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 04, 11:35)
Hm hm, o jei as savo iskankinta deciau i konkursini, nesupyktumet? blush2.gif  g.gif
Tiesiog pavadinimas deliojasi i tema lotuliukas.gif

jei tau bus stimulas kuo greičiau šį nukankintą LO damušti, tai įkelk net kuo greičiau wink.gif
aš ir pradėjau konkursinį  tik nelabai žinau ar į temą  jei aš iš pakuotės išsikirpsiu pavadinimą - skaitysis? 

thumbup.gif pagaliau konkursiniai išlenda, kaip amerikiečiai sako iš 'woodwork'--medienos biggrin.gif
Tiks kodėl ne? juk netipiška iškirpti iš pakuotės thumbup.gif
Šiaip, bandykit nors "maždaug" pataikyti į temą...bandau visom suteikti drąsos sudalyvauti (ir ypač naujokėm). Dar taip nebuvo kad aš atšaukčiau bent vieną pretenduojantį į konkursinius smile.gif ir nenumatau kad tai pasikeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

visai netikėtai atsidūriau čia, bekurpdama mintį saviškiui gimtadienio proga padaryti mūsų atsiminimų albumėlį.. net neįsivaizdavau, kad yra toks dalykas, kaip Scrapbooking bigsmile.gif keliavau per temeles, žiūrinėjau, ieškojau, atradau knygrišių temelę, o poto ir šią smile.gif ir esu.. apakus wub.gif nerealiai gražu, ką jūs darote. Galbūt kada nors norėčiau to išmokti blush2.gif visada mane traukė kažkuom visokios smulkemybės, įdomybės, kažkokie rankų darbo dalykėliai.. nu bet ką čia pamačiau, tai NEREALU.
Iš tikrųjų net norėčiau pabandyt bent minimaliai kažką į Scrapbooking'o pusę, tik va bėda gimtadienis jau savaitgalį, manau nespėčiau smile.gif gal turit kažkokių visai paprastų, nesudėtingų variantų pavyzdžių? Kažkokią minimalią idėją, ką galima būtų padaryti pirmam kartui smile.gif

peržiūrėjau priemonių gausybę, vajeeei, čia turbūt "įsitraukus" visus pinigus galima padėt biggrin.gif hihihi.gif viskas taip gražu.
Atsakyti
gal kiek ir ne į temą, bet gal kas pasakytų, kaip padaromas toks albumėlis http://silje-scrapp....mmerferien.html ? žiūriu žiūriu visais kampais ir neišmąstau, kaip ten kur lenkta ir perrišta g.gif
Atsakyti
tutia- sveika pasiklydus, pazadam kad nepabegsi lotuliukas.gif
Man kadangi neatidaro, negaliu komentuoti. O be to as pati dar nesu nei vieno LO padarius ax.gif i savo albuma.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 04, 22:03)
tutia- sveika pasiklydus, pazadam kad nepabegsi  lotuliukas.gif
Man kadangi neatidaro, negaliu komentuoti. O be to as pati dar nesu nei vieno LO padarius  ax.gif i savo albuma.

o kas yra LO? blush2.gif kaip darbelis kažkoks? smile.gif
Atsakyti