koks linksmas a Lua konkursinis! Ir ta "zuikio" dviguba prasme cia super panaudota
Pastebejau, jau ne karta naudojate urbanistinio stiliaus popieriu. Labai gerai dera su isdykeliu ir judriu maziuku nuotraukomis.
sveikutės, pasimečiau,kur jūsų konkursai vyksta duokit nuorodėlę, AČIŪ
Lachese Mano pagrindiniam dienorašty http://irmaperedne.blogspot.com/
konkursinius archyvuoju po "Labels" kategorija--> Random Inspiration Challenges
ar žadi sudalyvauti ar tik sekėja ...ku ku...kur jųs visos, nejuk tik a Lua sudalyvaus
konkursinius archyvuoju po "Labels" kategorija--> Random Inspiration Challenges
ar žadi sudalyvauti ar tik sekėja ...ku ku...kur jųs visos, nejuk tik a Lua sudalyvaus
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 03, 22:03)
Leja1: ypatingus skrebukus gali įrėminti į tokius pakilusius "Shadow boxes" 12x12 colių (30cm)...tada nesusiplos ir (+) kad namuose sienas puoš....čia nuoroda
P.S. Shadow boxes man rodos IKEA irgi turi
Aciu tau! nelabai atkreipdavau demesi i tokius dalykus, na, bet gi viskam savo laikas...
a Lua
taip pat dekui uz toki paaiskinima apie detale-sakele su jos prisegimu, tokiam stiliui, is tikro, geriau nesugalvosi...jo, kaip viskas po trupineli susirenka i visuma... O pavadinimas tai tiesiai i konkurso temos desimtuka!!!
scrapuke, jei pratestum termina tai gal as sumeistrauciau, bet sia tema man tiesa sakant sunkiai sekasi mastyt, nebent koia mazyte detale galeciau pritaikyt prie turimu nuotrauku esmes.
Man tai visiškas štilis su naujuoju konkursu. Turbūt pasuosiu
o kada konkurso terminas? truputį buvau užsiėmusi kitais darbeliais, tai LO gulėjo nuošaly ai, bet gal iki 10 d dar ką spėsiu pagaminti, labai jau prizas vilioja
oi blin, o as galvojau, kad iki geguzes 4, jei iki 10 tai gal ir as dar spesiu
Terminas: Geguzes 10 (spesite--juk beveik savaite liko
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 04, 11:46)
Terminas: Geguzes 10 (spesite--juk beveik savaite liko
na reikai ka nors staigia mastyt
QUOTE(ader @ 2010 05 04, 06:50)
na reikai ka nors staigia mastyt
dar noriu priminti (nors jau minejau) kad "Isradingu pavadinimu" konkursas ne tik suzaidimais su zodziais ar dviprasmisku pavadinimu (kaip a Lua darbelis), bet taip pat isradingas medziagu panaudojimas pavadinimui. Tipiskas pavadinimas butu jei naudotumeti alfabeta is to pacio komplekto, o isradingas jei pvyz. panaudotumete sagas, vinukus ar karoliukus padaryti iniciala, esu macius kad panaudota netgi visa eile 'staples' segtuku padaryti iniciala. Galbut pavadinima sulipdysite is audinio ar popieriaus skiauteliu..galbut net makaronu