Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 05 03, 09:02)

imautes - cia tie maiseliai  ax.gif

taip
Atsakyti
Merginos, kiek nuostabių darbų prikepėt wub.gif
Atsakyti
remini, kiek drugių..... biggrin.gif Labai tinka vestuviniam atvirukui, tokio dar nesu mačiusi... wub.gif

Leja1, koks jaukus ir tvarkingas SB kampelis... Aš savuosius LO'liukus dedu į SB albumus.
Atsakyti
remini: wub.gif atvirukas...man davei ideja naujam skrebukui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 05 03, 10:29)

Koks smagus atvirukas! Labai liuks ideja - juk isimylejus tikrai drugeliai pilve (o tuo paciu, ir sirdy) skraido thumbup.gif

---
Si savaitgali, mamos dienos proga, leidom sode. Tai naudojausi proga, kad yra naturalios sviesos, ir laksciau su fotiku lotuliukas.gif Gal bent pora rasis tinkamu ateities skrebukams hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 03, 03:03)

Turiu  kita  klausima- kur padarytus LO- kurie labai dekoruoti- dedate ?

Viską kišu į įmautes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 03, 17:42)
Si savaitgali, mamos dienos proga, leidom sode. Tai naudojausi proga, kad yra naturalios sviesos, ir laksciau su fotiku  lotuliukas.gif Gal bent pora rasis tinkamu ateities skrebukams  hihihi.gif

Manau, turėtų rastis. mirksiukas.gif Mes praeitą sekmadienį pas gimines sodyboj leidom - tai bent vienas kadras jau yra atspausdintas dideliame formate. Skrebinsiu.

Aš konkursinį padariau. Nu bet nufotografuotas atrodo ne taip kaip gyvas. unsure.gif Įmečiau į Skrapukės blogą (komentarus), tik nžn, ar sėkmingai...
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 05 03, 20:29)
Manau, turėtų rastis.  mirksiukas.gif  Mes praeitą sekmadienį pas gimines sodyboj leidom - tai bent vienas kadras jau yra atspausdintas dideliame formate. Skrebinsiu.

Aš konkursinį padariau. Nu bet nufotografuotas atrodo ne taip kaip gyvas.  unsure.gif  Įmečiau į Skrapukės blogą (komentarus), tik nžn, ar sėkmingai...

Dar nera schmoll.gif reikia palaukt smile.gif
Kaip geda prisipazint, bet as si karta turbut nesudalyvausiu blush2.gif Nes galvoje ne minteles! Dar laiko truputi yra, gal sumastysiu ka nors, bet taip tuscia jau seniai nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 03, 12:57)
Dar nera  schmoll.gif reikia palaukt smile.gif
Kaip geda prisipazint, bet as si karta turbut nesudalyvausiu  blush2.gif Nes galvoje ne minteles! Dar laiko truputi yra, gal sumastysiu ka nors, bet taip tuscia jau seniai nebuvo  doh.gif

Jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už tiek gražių atsiiepimų 4u.gif o jei mano atvirukas dar ir įkvėpė kokiems darbeliams, tai dar smagiau thumbup.gif

a Lua, konkursinis wub.gif
Atsakyti
Merginos,
ten stalas su mano darbais dukrytes kambary, uzkroviau jai, kadangi apie ja pacia... smile.gif va delto ir pradejau galvoti, kad jau nebetilps ten daugiau, tai reikia spresti sia problema, na o kaip ir visoms (tikriausiai) naujokems gaila kisti-slepti dar darbelius... verysad.gif ... o savo vieteles tai as neturiu, prisiglaudziu kur leidzia tam tikras momentas verysad.gif

Bet man vistiek atrodo kad imautese juk susispaus tos 3D detales su laiku... gal ten kokie laikikliai yra, kad lapai nesusispaustu stipriai? blink.gif

Ir konkursui si karta, jauciu, irgi nesusiruosiu blush2.gif ...
Atsakyti
user posted image
Leja1: ypatingus skrebukus gali įrėminti į tokius pakilusius "Shadow boxes" 12x12 colių (30cm)...tada nesusiplos ir (+) kad namuose sienas puoš....čia nuoroda
P.S. Shadow boxes man rodos IKEA irgi turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 gegužės 2010 - 21:09