Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Sveikinu visas mamytes ir busimas mamytes su ju diena!!!
O kiek graziu darbeliu wub.gif Saunuoles merginos, kad darbuojates thumbup.gif
Atsakyti
teksta sakote iterpti  ale kad man niekas neateina i galva, viskas kazkaip banalu, kaip tam filme, ejau, paslydau.....  kol kas nieko nesugalvoju ka parasyt

ehmmm ax.gif keista kad nerandi ka rasyti, , juk stai- jau parasei Štai kaip atrodo išdykusi mergaitė, nusibalnojusi nosį, užsimaukšlinusi brolio kepurę, angelo akim...vienu sakiniu apibudinai thumbup.gif wub.gif
Siaip ziurint i nuotraukas ir pavadinima man kila tokie klausimai:
* Kodel padauza...ar ji daznai ka "pridirba"?
*Kieno ta kepure? (bloge dabar jau suzinojau wink.gif
*ir t.t
jei nerandi zodziu ka parasyti, ar atrodo kad banalu...isivaizduok kad taves nera kad dukriukui papasakotum nuotraukoj uzfiksuota momenta--tavo tekstas tik vienintelis budas jai perteikti savo mintis, jausmus, vertybes...pasakok taip lyg pasakotum svetimiem o ne seimai. Skrebinant seimai, daznai klaidingai galvojame kad seima zino ka mes jauciame jiem, kad zodziai banalu, kad savaime supranta kadangi su mumim gyvena. Betgi nevisada. daznai MB netgi suzino si ta naujo apie mane vien tik is mano aprasymu smile.gif
Vis matau daznai pasikartojanti desni: "Nera man ka rasyti", o bloguose puikiausiai apibudina situacija. Kopijuokit tiesiai is blogo/dienorascio.
Pavyz. didele dalis Ali Edwards skrebuku yra dienorascio formos kur beveik visas ar dalis teksto tiesiogiai kopijuota is jos dienorascio. Man tai si ideja l.l patiko...ikelti sviezias nuotraukas ir iskart ivyki aprasyti, o veliau, gal po keliu metu net, kada prisiminimai jau ne tokie "sviezi" atseki dienorascio irasa ir kopijuoji thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 02, 11:38)
Sveikinu visas mamytes ir busimas mamytes su ju diena!!!
O kiek graziu darbeliu  wub.gif Saunuoles merginos, kad darbuojates  thumbup.gif

kodel tokia tyli pastarasias dienas? g.gif
Atsakyti
scrapuke, gal tu ir teisi, as is tiesu darau ir zinau gi kaip buvo, bet nepagalvojau kad skiriu kazkam ir reiktu pasakyt kame reikalas. Butinai nurasysiu nuo blogo, nes tai vieninteliai zodziai kurie yra siai nuotraukai apibudinti.
as dar turbut neuzaugau iki dideliu aprasymu, nes daznai prie tu nuotraukau kur noreciau kazka papasakot, nerandu vietos kur iterpt, o va jei vieta yra tai zodziu truksta lotuliukas.gif

aciu tau labai uz patarima

zmogiuke laukia atostogu ir tada jau kibs i skraba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 02, 20:28)
scrapuke, gal tu ir teisi, as is tiesu darau ir zinau gi kaip buvo, bet nepagalvojau kad skiriu kazkam ir reiktu pasakyt kame reikalas. Butinai nurasysiu nuo blogo, nes tai vieninteliai zodziai kurie yra siai nuotraukai apibudinti.
zmogiuke laukia atostogu ir tada jau kibs i skraba  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tie zodziai is blogo idealiai tinka apibudinti situacija smile.gif Ir ziuretojui is karto aiskiau bus.
Tikra tiesa, labai laukiu atostogu smile.gif Tada laiko bus ir sveciams, ir namams, ir skrebui ir sau smile.gif
Atsakyti
As dar apie pavadinimaus noriu pasiteirauti, ar jie gali but bet kur LO ? Ar turi buti kazkaip priristi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 02, 14:46)
As dar apie pavadinimaus noriu pasiteirauti, ar jie gali but bet kur LO ? Ar turi buti kazkaip  priristi ?  g.gif

Nera jokiu grieztu taisykliu su pavadinimais mirksiukas.gif . Bendrai tariant, atrodo graziau kaip viskas prirista i visuma, bet esu macius kad pavadinims toli nuo bendros kompozicijos ir visvien rezultatas stulbinantis...Vz, nuo daug ko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 03, 02:07)
Nera jokiu grieztu taisykliu su pavadinimais  mirksiukas.gif . Bendrai tariant, atrodo graziau kaip viskas prirista i visuma, bet esu macius kad pavadinims toli nuo bendros kompozicijos ir visvien rezultatas stulbinantis...Vz, nuo daug ko priklauso.

dekui, nes toki uzrasa vienui viena nutolusi kamputyje pas a lua uzmaciau vakar ax.gif

Turiu kita klausima- kur padarytus LO- kurie labai dekoruoti- dedate ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 03, 03:03)
dekui, nes toki uzrasa vienui viena nutolusi kamputyje pas  a lua uzmaciau vakar  ax.gif

Turiu  kita  klausima- kur padarytus LO- kurie labai dekoruoti- dedate ?

Vakar tik rimtai apie tai pradejau galvoti, juk vistiek teks kazkur "sandelioti" tos darbus smile.gif ... o dbr kol kas taip: http://yfrog.com/0sp5030007j
Atsakyti
sveikutes,
OJE, as dedu i imautes , o paskui i albuma segsiu.
Atsakyti
user posted image
4u.gif
Atsakyti
remini, kokia zavinga drugeliu sirdis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 03, 09:24)
Vakar tik rimtai apie tai pradejau galvoti, juk vistiek teks kazkur "sandelioti" tos darbus smile.gif ... o dbr kol kas taip:  http://yfrog.com/0sp5030007j

kaip tvarkingai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 03, 10:21)
sveikutes,
OJE, as dedu i imautes , o paskui i albuma segsiu.

imautes - cia tie maiseliai ax.gif
Atsakyti