Sveikinu visas mamytes ir busimas mamytes su ju diena!!!
O kiek graziu darbeliu Saunuoles merginos, kad darbuojates
teksta sakote iterpti ale kad man niekas neateina i galva, viskas kazkaip banalu, kaip tam filme, ejau, paslydau..... kol kas nieko nesugalvoju ka parasyt
ehmmm keista kad nerandi ka rasyti, , juk stai- jau parasei Štai kaip atrodo išdykusi mergaitė, nusibalnojusi nosį, užsimaukšlinusi brolio kepurę, angelo akim...vienu sakiniu apibudinai
Siaip ziurint i nuotraukas ir pavadinima man kila tokie klausimai:
* Kodel padauza...ar ji daznai ka "pridirba"?
*Kieno ta kepure? (bloge dabar jau suzinojau
*ir t.t
jei nerandi zodziu ka parasyti, ar atrodo kad banalu...isivaizduok kad taves nera kad dukriukui papasakotum nuotraukoj uzfiksuota momenta--tavo tekstas tik vienintelis budas jai perteikti savo mintis, jausmus, vertybes...pasakok taip lyg pasakotum svetimiem o ne seimai. Skrebinant seimai, daznai klaidingai galvojame kad seima zino ka mes jauciame jiem, kad zodziai banalu, kad savaime supranta kadangi su mumim gyvena. Betgi nevisada. daznai MB netgi suzino si ta naujo apie mane vien tik is mano aprasymu
Vis matau daznai pasikartojanti desni: "Nera man ka rasyti", o bloguose puikiausiai apibudina situacija. Kopijuokit tiesiai is blogo/dienorascio.
Pavyz. didele dalis Ali Edwards skrebuku yra dienorascio formos kur beveik visas ar dalis teksto tiesiogiai kopijuota is jos dienorascio. Man tai si ideja l.l patiko...ikelti sviezias nuotraukas ir iskart ivyki aprasyti, o veliau, gal po keliu metu net, kada prisiminimai jau ne tokie "sviezi" atseki dienorascio irasa ir kopijuoji
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 02, 11:38)
Sveikinu visas mamytes ir busimas mamytes su ju diena!!!
kodel tokia tyli pastarasias dienas?
scrapuke, gal tu ir teisi, as is tiesu darau ir zinau gi kaip buvo, bet nepagalvojau kad skiriu kazkam ir reiktu pasakyt kame reikalas. Butinai nurasysiu nuo blogo, nes tai vieninteliai zodziai kurie yra siai nuotraukai apibudinti.
as dar turbut neuzaugau iki dideliu aprasymu, nes daznai prie tu nuotraukau kur noreciau kazka papasakot, nerandu vietos kur iterpt, o va jei vieta yra tai zodziu truksta
aciu tau labai uz patarima
zmogiuke laukia atostogu ir tada jau kibs i skraba
as dar turbut neuzaugau iki dideliu aprasymu, nes daznai prie tu nuotraukau kur noreciau kazka papasakot, nerandu vietos kur iterpt, o va jei vieta yra tai zodziu truksta
aciu tau labai uz patarima
QUOTE(ader @ 2010 05 02, 20:28)
scrapuke, gal tu ir teisi, as is tiesu darau ir zinau gi kaip buvo, bet nepagalvojau kad skiriu kazkam ir reiktu pasakyt kame reikalas. Butinai nurasysiu nuo blogo, nes tai vieninteliai zodziai kurie yra siai nuotraukai apibudinti.
tie zodziai is blogo idealiai tinka apibudinti situacija Ir ziuretojui is karto aiskiau bus.
Tikra tiesa, labai laukiu atostogu Tada laiko bus ir sveciams, ir namams, ir skrebui ir sau
As dar apie pavadinimaus noriu pasiteirauti, ar jie gali but bet kur LO ? Ar turi buti kazkaip priristi ?
QUOTE(OJE @ 2010 05 02, 14:46)
As dar apie pavadinimaus noriu pasiteirauti, ar jie gali but bet kur LO ? Ar turi buti kazkaip priristi ?
Nera jokiu grieztu taisykliu su pavadinimais . Bendrai tariant, atrodo graziau kaip viskas prirista i visuma, bet esu macius kad pavadinims toli nuo bendros kompozicijos ir visvien rezultatas stulbinantis...Vz, nuo daug ko priklauso.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 03, 02:07)
Nera jokiu grieztu taisykliu su pavadinimais . Bendrai tariant, atrodo graziau kaip viskas prirista i visuma, bet esu macius kad pavadinims toli nuo bendros kompozicijos ir visvien rezultatas stulbinantis...Vz, nuo daug ko priklauso.
dekui, nes toki uzrasa vienui viena nutolusi kamputyje pas a lua uzmaciau vakar
Turiu kita klausima- kur padarytus LO- kurie labai dekoruoti- dedate ?
QUOTE(OJE @ 2010 05 03, 03:03)
dekui, nes toki uzrasa vienui viena nutolusi kamputyje pas a lua uzmaciau vakar
Vakar tik rimtai apie tai pradejau galvoti, juk vistiek teks kazkur "sandelioti" tos darbus ... o dbr kol kas taip: http://yfrog.com/0sp5030007j
sveikutes,
OJE, as dedu i imautes , o paskui i albuma segsiu.
OJE, as dedu i imautes , o paskui i albuma segsiu.
remini, kokia zavinga drugeliu sirdis
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 03, 09:24)
Vakar tik rimtai apie tai pradejau galvoti, juk vistiek teks kazkur "sandelioti" tos darbus ... o dbr kol kas taip: http://yfrog.com/0sp5030007j
kaip tvarkingai
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 03, 10:21)
imautes - cia tie maiseliai