mamytes sveikinu su svente, ne mamytems besilankanciom cia linkiu jomis tapti. Tada gausite tokia proga saltos kavos i lova, padegusiois duonos su padziuvusiu suriu, papeckiota pavoliota atviruka, begale saldziu buciniu, sviesiu sypsenu ir dauuuuug meiles sveikinu.
Papildyta:
scrapuke, dar aciu uz pagyrima, turiu toki klausimeli: noriu daryti lo vel is triju nuotrauku, dvi didesnes o viena maza, jeigu as ta mazesne nuotrauka ideciau kur nors auksciau kampe ne prie tu dvieju-kazin gerai butu ar nelabai? pvz kaip pas tave tas lizdelis kamputyje, tai jeigu tokiu principu butu nuotraukos isdestytos. vizualiai ant lapo man ziurisi neblogai, bet ar teisingai?
ader gerai cia palinkejai ...
QUOTE(OJE @ 2010 05 02, 09:43)
ader gerai cia palinkejai ...
na cia mano tokei rytiniai ispudziai buvo
vizualiai ant lapo man ziurisi neblogai, bet ar teisingai?
kategoriškai negalėčiau atsakyti kadangi nuo daug ko priklauso, nuotraukų kadravimo, dydžio, netgi siužeto žvilgsnio krypties.
Ar galėtum sumesti nuotraukas ant popieriaus mždg taip kaip klijuosi ir tada galėsiu patarti
Ačiū visom už liaupses
JAV mamos d. Gegužės 9, tai aš dar tik švęsiu, bet jus visas sveikinu...
Mamyčių dienos proga visom svajojančiom apie linkių:
Na, skrebukės, na jūs ir šaunuolės Tokie darbeliai
Glide, man pavadinimas su žodžiu women irgi neskamba, kadangi mergytė tokia žavi, kaip tikra mažoji lady... Drabo pradžia labai graži. Sėkmės pabaigiant!
ader, man šis tavo LO Supratau, kad labai mėgstu darbuose būtent tokius nuotraukų triptikus, būtent su užapvalintais kraštais ir taip įrėmintus. Labai patiko kaip panaudojai kelionių popierių.
Scrapuke, grožis nenusakomas Popierius - medžio imitacija + tavo rankomis pagamintas paukščių lizdas = nuostabus derinys. Visumoj toks šiltas ir jaukus paveikslas. Adomukas čia atrodo kaip išdykęs šeškiukas Atrodo, dar sekundė ir bus iškrėsta išdaiga O jau gėlytės gamybos proceso paslaptis mane išvis išvertė iš koto Tu nepataisoma skrebligoniukė.
Na, skrebukės, na jūs ir šaunuolės Tokie darbeliai
Glide, man pavadinimas su žodžiu women irgi neskamba, kadangi mergytė tokia žavi, kaip tikra mažoji lady... Drabo pradžia labai graži. Sėkmės pabaigiant!
ader, man šis tavo LO Supratau, kad labai mėgstu darbuose būtent tokius nuotraukų triptikus, būtent su užapvalintais kraštais ir taip įrėmintus. Labai patiko kaip panaudojai kelionių popierių.
Scrapuke, grožis nenusakomas Popierius - medžio imitacija + tavo rankomis pagamintas paukščių lizdas = nuostabus derinys. Visumoj toks šiltas ir jaukus paveikslas. Adomukas čia atrodo kaip išdykęs šeškiukas Atrodo, dar sekundė ir bus iškrėsta išdaiga O jau gėlytės gamybos proceso paslaptis mane išvis išvertė iš koto Tu nepataisoma skrebligoniukė.
"... mano mylimiausia brangiausia mamyte...." girdekite tuos stebuklingus zodzius iki gyvenimo pabaigos!!!!
Scrap8,
fantastiskos spalvos tavo tu rudeniniu... Si rudeni gaudysiu grazias dienas ir fotkinsiu busimam scrapui, butinai ! Noriu irgi isbandyti.
Scrap8,
fantastiskos spalvos tavo tu rudeniniu... Si rudeni gaudysiu grazias dienas ir fotkinsiu busimam scrapui, butinai ! Noriu irgi isbandyti.
kompozicijos jau nepakeisiu, bet ka nors papildomai prilipdyt galima tik, kad mano resursai riboti, tai nebent ka nors pagaminto namuose.
Waaaaauuu ader- ikvepimas ziuriu tave pagaves konkreciai- sitas man super saunus... man viskas ziurisi, ta mazesne nuotrauka limpa kaip padauzos uodegiukas
Tu saunuole
Tu saunuole
ader, smagaus popieriuko papirkai Šaunūs darbeliai gaunasi! Ką aš pridėčiau? Galbūt tik papildomą apskritimuką-tagiuką, ant kurio užrašyčiau mintis, kurias sukelia šios nuotraukos (kaip ten viskas buvo). Apskritimą įkomponuočiau taip, kad jis išlįstų iš didelio apskritimo toj vietoj, kuri tuščia tarp raudono apskritimo ir žvaigždučių. Būtų toks dvigubas apskritimas kaip sulipę muilo burbulai.
Žiurbuti, dovana mamai
Žiurbuti, dovana mamai
ader:viskas žiūrisi...gal tik jei mano pačios LO būtų tai įkomponuočiau tekstą aplink tą apskritimą kur yra tuščia vieta tarp apskritimo ir žvaigždučių.
Žiurbuti: dovana mamai ir tavo foto tokia graži...mėlynas megztukas, mėlynos gėlės-taip čia viskas pritaikyta
Žiurbuti: dovana mamai ir tavo foto tokia graži...mėlynas megztukas, mėlynos gėlės-taip čia viskas pritaikyta
teksta sakote iterpti ale kad man niekas neateina i galva, viskas kazkaip banalu, kaip tam filme, ejau, paslydau..... kol kas nieko nesugalvoju ka parasyt, bet jei kartais kils minciu tai butinai idesiu, aciu labai uz ivertinimus.
tikrai kazkoks kvepavimas atsivere man, ant stalo dar pora nuotraku laukia ateinant popieriuko.
tikrai kazkoks kvepavimas atsivere man, ant stalo dar pora nuotraku laukia ateinant popieriuko.