Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Kai kurie zmones vien savo buvimu padaro si pasauli ryskesniu. Linkiu kad taip butu pasakyta apie jus ir jusu nuosirdzius scrap-darbus! Su svente! smile.gif
Atsakyti
Merginos, te niekada jums skrebinimo nebūna per daug! Toks būtų mano palinkėjimas tarpt. SB dienos proga drinks_cheers.gif

Aš vėl turiu retą galimybę čia užsukti, todėl pasiilgstu jūsų ir jūsų darbų. Man visi patiko, kiek šiandien apžiūrėjau. Nuostabūs kūrybingi darbai, nuostabios idėjos!

Aš asmeniškai turėsiu 3 laisvas dienas - spirgu, kaip noriu skrebinti. Jau mintyse sukūriau konkursinį, tikiuosi, viskas realizuosis iki termino pabaigos. biggrin.gif
Atsakyti
Kas jau sveikino dekui uz sveikinimus nuo saves, ryt bus didele svente thumbup.gif
Palauksiu rytojaus su palinkjejimais ax.gif
O dabar paprasysiu pagalbos:
user posted image
Uzstrigau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 04 30, 22:44)
Kas jau sveikino dekui uz sveikinimus nuo saves, ryt bus didele svente thumbup.gif
Palauksiu rytojaus su palinkjejimais ax.gif
O dabar paprasysiu pagalbos:
user posted image
Uzstrigau blush2.gif

Ah, kaip tave suprantu, ta pati nuotraukyte su mazyle... taip ir as su savo tuom pavasarinem vargau (emocionaliai man jos panasios ax.gif )... nelabai as padejeja, bet geltona detale, pagal sukneles spalva, tikriausiai, turetu cia buti ikomponuota, gal but net nedidukas toks pat medziagos paraukimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 30 balandžio 2010 - 22:03
O pavadinimas yra siam LO ? Gal tai ikveptu ax.gif
sakyciau netgi nieko nedarant po drugeliais geltona pakisciau ir sujungciau su pacia fotografija, geltona siulia, cia kas sove pirma mintim mirksiukas.gif Po to gal visa rema apsiuciau geltona siule nu ir po to jau itariu nebesustociau savaite bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu kaip juokiuos lotuliukas.gif Man tas tavo "nesustociau savaite" lotuliukas.gif
Su pavadinimais man sunkiai blush2.gif Del to dar viena priezastis kodel geriau atvirutes darau blush2.gif reikes dar po savo LO kolekcija kitu darbu pasniukstinet, gal kokiu minciu kils panaudoti tai, kas man net i galva neateitu g.gif
Papildyta:
Man angliski galvojasi "Like a women" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 01, 00:25)
Negaliu kaip juokiuos lotuliukas.gif  Man tas tavo "nesustociau savaite" lotuliukas.gif
Su pavadinimais man sunkiai blush2.gif Del to dar viena priezastis kodel geriau atvirutes darau blush2.gif reikes dar po savo LO kolekcija kitu darbu pasniukstinet, gal kokiu minciu kils panaudoti tai, kas man net i galva neateitu g.gif
Papildyta:
Man angliski galvojasi "Like a women" ax.gif

Nu gi turiu problema su stabdziais biggrin.gif dariau atvirke, va.. gavosi pusia LO biggrin.gif ir ta sugebejau kazkur siukslyne paskandinti doh.gif
Tikra namu dama - skamba ?ar nia ?
Atsakyti
Neisblestanciu ideju, kad kurybines krizes kuo reciau aplankytu wub.gif Stebinkit ir dziuginkit kitus ir save nuostabiais darbais 4u.gif
Atsakyti
user posted image

cia greitukas minimalus smile.gif

visoms mamoms linkiu buti mylimoms vaikuciu, linksmoms ir isradingoms smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Pavadinimas--"my Life: it's all about you"
didesnės nuotraukos mano bloge čia
Šis skrebukas pagamintas mano pirmajam Spalvų kambariui/ The Color Room užduočiai Nr.4.
Pamačius parinktą paletę iškarto tą pačią dieną pradėjau darbuotis kadangi man tokios šiltos rudeninės spalvos wub.gif , ir nemažai turiu rudenio nuotraukų.

Technikos detalės Tikriausiai neatspėsite iš kokios medžiagos pasiūta pagrindinė gėlė?....l. blush2.gif prisipažinti ant kiek aš sergu skreblige, bet išduosiu kad išardžiau savo liemenuką ax.gif blush2.gif Labai man patiko siuvinėjimas ant jo, ir spalva kaip tik atitiko užduotį...pagailėjau išmesti. Sukarpiau į skiauteles, dadėjau tulio ir susiuvau, ir gavosi Prima imitacija biggrin.gif Kristaliukus pati priklijavau ant metalinės gėlės. Kita gėlė yra suraukta iš juostelės ant kurios prisiuvau 'vintage' sagą. Balta tvora tai mėginukas iš roletų parduotuvės. Lizdą pati pasiuvau iš išardytos virvės. Ant lizdo prisiuvau grynus perliukus/kiaušinukus.

Matau naujų darbelių pasipylė...einu apžiūrinėt ir pakomentuot wink.gif
Atsakyti
Uzstrigau
Papildyta:
Man angliski galvojasi "Like a women"

bigsmile.gif Mano wub.gif nuotrauka...šio skrebuko l.l ilgai laukiau. Taip norėčiau šią foto įteikti keliom dizainerėm ir pamatyti tiek skirtingu interpretacijų.
Pavadinimas: schmoll.gif Pirma gramatiškai turėtų būti "Like a woman"...bet "Woman" tai moteriškė brandaus amžiaus...man niekaip netinka prie tokios foto.
Pavadinčiau: Li'l Miss (Mažoji Miss...tas Li'l tai yra sutrumpinimas žodžio Little, nesuklydau čia rašydama. Tai amerikiečių pripažintas žodis, pavyz. SB firma "Li'l Davis Designs"
Bendri patarimai: patiko fonas, neutralios spalvos, ir dar kad popierių sujungimo linija eina per veidą...tiesiai dėmesį traukia į akis thumbup.gif , bet didžiausias trūkumas kad nėra tos ryškesnės akcento spalvos. Kadangi mergytės dėvi ryškiai geltoną suknelę, aš būtinai panaudočiau geltoną spalvą. Skrebui trūksta kontrasto; Tos kelios detalės l. išmėtytos ir neprijungtos prie bendros kompozicijos. Ant embosintų šakų dar uždėčiau kokių vijoklių, 3D gėlių arba drugelių (geltonų/oranžinių); Po nuotrauka man norisi matyti dar kokių juostelių...nuotraukai suteikti pamatus.
Sekmės...labai lauksiu šio skrebuko finalo thumbup.gif wub.gif
cia greitukas minimalus  

Kelionių popierius čia labai į temą thumbup.gif dar patiko žaismingai pabarstytas pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 gegužės 2010 - 08:38
Laba ryta mamos wub.gif

su svente 4u.gif

Labai dziugu matyti si ryta kad ir nesavus vaikus. Scrap8- man tie tavo du berniukai nu tokie skirtingi- nu tiesiog nesitiki kad broliai ax.gif Grazus LO- ir kuri cia ta paslaptingoji gele lotuliukas.gif o dar zadejau klausti is kur jos gaunamos ...
Ader- saunus LO - kartais greitai gaunas liuksiskai mirksiukas.gif
As ir labai laukiu Glides finalo mirksiukas.gif
Atsakyti