Kai kurie zmones vien savo buvimu padaro si pasauli ryskesniu. Linkiu kad taip butu pasakyta apie jus ir jusu nuosirdzius scrap-darbus! Su svente!
Merginos, te niekada jums skrebinimo nebūna per daug! Toks būtų mano palinkėjimas tarpt. SB dienos proga
Aš vėl turiu retą galimybę čia užsukti, todėl pasiilgstu jūsų ir jūsų darbų. Man visi patiko, kiek šiandien apžiūrėjau. Nuostabūs kūrybingi darbai, nuostabios idėjos!
Aš asmeniškai turėsiu 3 laisvas dienas - spirgu, kaip noriu skrebinti. Jau mintyse sukūriau konkursinį, tikiuosi, viskas realizuosis iki termino pabaigos.
Aš vėl turiu retą galimybę čia užsukti, todėl pasiilgstu jūsų ir jūsų darbų. Man visi patiko, kiek šiandien apžiūrėjau. Nuostabūs kūrybingi darbai, nuostabios idėjos!
Aš asmeniškai turėsiu 3 laisvas dienas - spirgu, kaip noriu skrebinti. Jau mintyse sukūriau konkursinį, tikiuosi, viskas realizuosis iki termino pabaigos.
Kas jau sveikino dekui uz sveikinimus nuo saves, ryt bus didele svente
Palauksiu rytojaus su palinkjejimais
O dabar paprasysiu pagalbos:
Uzstrigau
Uzstrigau
QUOTE(Glidė @ 2010 04 30, 22:44)
Kas jau sveikino dekui uz sveikinimus nuo saves, ryt bus didele svente
Uzstrigau
Uzstrigau
Ah, kaip tave suprantu, ta pati nuotraukyte su mazyle... taip ir as su savo tuom pavasarinem vargau (emocionaliai man jos panasios )... nelabai as padejeja, bet geltona detale, pagal sukneles spalva, tikriausiai, turetu cia buti ikomponuota, gal but net nedidukas toks pat medziagos paraukimas...
O pavadinimas yra siam LO ? Gal tai ikveptu
sakyciau netgi nieko nedarant po drugeliais geltona pakisciau ir sujungciau su pacia fotografija, geltona siulia, cia kas sove pirma mintim Po to gal visa rema apsiuciau geltona siule nu ir po to jau itariu nebesustociau savaite
sakyciau netgi nieko nedarant po drugeliais geltona pakisciau ir sujungciau su pacia fotografija, geltona siulia, cia kas sove pirma mintim Po to gal visa rema apsiuciau geltona siule nu ir po to jau itariu nebesustociau savaite
Negaliu kaip juokiuos Man tas tavo "nesustociau savaite"
Su pavadinimais man sunkiai Del to dar viena priezastis kodel geriau atvirutes darau reikes dar po savo LO kolekcija kitu darbu pasniukstinet, gal kokiu minciu kils panaudoti tai, kas man net i galva neateitu
Papildyta:
Man angliski galvojasi "Like a women"
Su pavadinimais man sunkiai Del to dar viena priezastis kodel geriau atvirutes darau reikes dar po savo LO kolekcija kitu darbu pasniukstinet, gal kokiu minciu kils panaudoti tai, kas man net i galva neateitu
Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 05 01, 00:25)
Negaliu kaip juokiuos Man tas tavo "nesustociau savaite"
Papildyta:
Papildyta:
Nu gi turiu problema su stabdziais dariau atvirke, va.. gavosi pusia LO ir ta sugebejau kazkur siukslyne paskandinti
Tikra namu dama - skamba ?ar nia ?
Neisblestanciu ideju, kad kurybines krizes kuo reciau aplankytu Stebinkit ir dziuginkit kitus ir save nuostabiais darbais
cia greitukas minimalus
visoms mamoms linkiu buti mylimoms vaikuciu, linksmoms ir isradingoms
Pavadinimas--"my Life: it's all about you"
didesnės nuotraukos mano bloge čia
Šis skrebukas pagamintas mano pirmajam Spalvų kambariui/ The Color Room užduočiai Nr.4.
Pamačius parinktą paletę iškarto tą pačią dieną pradėjau darbuotis kadangi man tokios šiltos rudeninės spalvos , ir nemažai turiu rudenio nuotraukų.
Technikos detalės Tikriausiai neatspėsite iš kokios medžiagos pasiūta pagrindinė gėlė?....l. prisipažinti ant kiek aš sergu skreblige, bet išduosiu kad išardžiau savo liemenuką Labai man patiko siuvinėjimas ant jo, ir spalva kaip tik atitiko užduotį...pagailėjau išmesti. Sukarpiau į skiauteles, dadėjau tulio ir susiuvau, ir gavosi Prima imitacija Kristaliukus pati priklijavau ant metalinės gėlės. Kita gėlė yra suraukta iš juostelės ant kurios prisiuvau 'vintage' sagą. Balta tvora tai mėginukas iš roletų parduotuvės. Lizdą pati pasiuvau iš išardytos virvės. Ant lizdo prisiuvau grynus perliukus/kiaušinukus.
Matau naujų darbelių pasipylė...einu apžiūrinėt ir pakomentuot
Uzstrigau
Papildyta:
Papildyta:
Mano nuotrauka...šio skrebuko l.l ilgai laukiau. Taip norėčiau šią foto įteikti keliom dizainerėm ir pamatyti tiek skirtingu interpretacijų.
Pavadinimas: Pirma gramatiškai turėtų būti "Like a woman"...bet "Woman" tai moteriškė brandaus amžiaus...man niekaip netinka prie tokios foto.
Pavadinčiau: Li'l Miss (Mažoji Miss...tas Li'l tai yra sutrumpinimas žodžio Little, nesuklydau čia rašydama. Tai amerikiečių pripažintas žodis, pavyz. SB firma "Li'l Davis Designs"
Bendri patarimai: patiko fonas, neutralios spalvos, ir dar kad popierių sujungimo linija eina per veidą...tiesiai dėmesį traukia į akis , bet didžiausias trūkumas kad nėra tos ryškesnės akcento spalvos. Kadangi mergytės dėvi ryškiai geltoną suknelę, aš būtinai panaudočiau geltoną spalvą. Skrebui trūksta kontrasto; Tos kelios detalės l. išmėtytos ir neprijungtos prie bendros kompozicijos. Ant embosintų šakų dar uždėčiau kokių vijoklių, 3D gėlių arba drugelių (geltonų/oranžinių); Po nuotrauka man norisi matyti dar kokių juostelių...nuotraukai suteikti pamatus.
Sekmės...labai lauksiu šio skrebuko finalo
cia greitukas minimalus
Kelionių popierius čia labai į temą dar patiko žaismingai pabarstytas pavadinimas
Laba ryta mamos
su svente
Labai dziugu matyti si ryta kad ir nesavus vaikus. Scrap8- man tie tavo du berniukai nu tokie skirtingi- nu tiesiog nesitiki kad broliai Grazus LO- ir kuri cia ta paslaptingoji gele o dar zadejau klausti is kur jos gaunamos ...
Ader- saunus LO - kartais greitai gaunas liuksiskai
As ir labai laukiu Glides finalo
su svente
Labai dziugu matyti si ryta kad ir nesavus vaikus. Scrap8- man tie tavo du berniukai nu tokie skirtingi- nu tiesiog nesitiki kad broliai Grazus LO- ir kuri cia ta paslaptingoji gele o dar zadejau klausti is kur jos gaunamos ...
Ader- saunus LO - kartais greitai gaunas liuksiskai
As ir labai laukiu Glides finalo