Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

sakyciau, kad tu nekritikuoji tik isakai savo skonio poziuri.
Juk ne visada mums turi patikti ir itikti ax.gif
Papildyta:
scrap8- patinka man kai tavvo darbuose yra daug detaliu ir jos sugeba prikabinti aki.
Patinka kitu darbuose, kad matosi jau is stiliaus, kurios kuris darbelis mazdaug mirksiukas.gif
Ader- man tai norisi tas geles kazkaip isristi, gal jos ne vienoje vietoje nebutu tokios ryskios, kompozicija tikrai faina, gal kaip Glide sako- ta nuotrauka, nes atkreipiau demesi tik dabar ir geriau ziuretusi jei stovetu tiesiai kaip namas ax.gif mirksiukas.gif
Bet siaip tikrai mielas.
Mamoms jau pagaminot ka nors ?
Kaip su konkursiniais ? mirksiukas.gif rezgiat mintis ane lotuliukas.gif
Atsakyti
sakyciau, kad tu nekritikuoji tik isakai savo skonio poziuri.

bet...ader neprase patarimu, tad as tik issakiau kas man thumbup.gif ypac jubiliejine tema, man tokia labiau asmeniska...nelabai man drasu patarineti tuomet ax.gif
Patinka kitu darbuose, kad matosi jau is stiliaus, kurios kuris darbelis mazdaug 

o tavo stiliaus dar neatpazinciau... tongue.gif sprendimas= dazniau skrebink biggrin.gif
ka as cia apie stiliaus atpazinima varau, as pati savo stiliu nevisada atpazystu, ir netgi apibudinti negaleciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 balandžio 2010 - 00:01
Laba ryta,
Zinau kad neprase, nenoriu uz issakyta nuomone gauti bart blush2.gif
Na buna kad darbelis vissiskai patinka ir neturi ka pasakyti, buna kad nesiziuri, bet nezinai kas ne taip. O cia ir ziurisi ir tik truputi kelias detales kaip pasaliniam vertintojui kiek kitaip norisi sudeliot ax.gif Ir net zinau kaip lotuliukas.gif Tai del to is pasisakiau blush2.gif Cia kaip nuotraukose, yra kur specialiai kreiva kompozicija ir ji tokia kad net is salies ji gera kokia yra, bet buna t.t. dalykai, kai na niekaip negali svirti, nes atrodo kad griuva ir norisi pataisyti ax.gif
Atsakyti
Ader - aš kartoną perku Mylidoje (priešais Vingio kinoteatrą).

Man tavo darbas l.patiko wub.gif Tikiuosi neįsižeisi, bet nuotrauką aš irgi būčiau tiesiai dėjusi. Tik tas vienintelis dalykas ir užkliuvo. Bet šiaip l.gražu. wub.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus. kas del nuotraukos tai as ja savaite laikiau tiesiai padeta, bet tada man niekaip neisejo ikomponuot to eilerascio, labai jau statmenai viskas atrode, o norejosi romantiskos laisvos kompozicijos. eles raudonos todel, kad ir puokste mano buvo raudona, o be to neturejau tokiu detaliu kurias buciau norejusi panaudot, tai dariau is to kas buvo.
be to si karta vadovavausi vienos skrebukes filosofija, kad jei man graziai ziurisi tai taip reikia ir palikt biggrin.gif
o del detaliu kurios krinta i aki, tai ir as dagelyje skrebuku gal daryciau kazka kitaip, todel sis menas ir yra toks individualus, kad gavusios ta pacia nuotrauka ir vienodas medziagas skrebukes padarys visiskai skirtingus darbelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 30, 10:35)

be to si karta vadovavausi vienos skrebukes filosofija, kad jei man graziai ziurisi tai taip reikia ir palikt biggrin.gif

Manau, kad tai ir yra svarbiausia. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
kaip skrabinime nebuna per daug priemoniu- taip manau ir bet koks draugiskas patarimas, padeda pamatyti kita kampa. Scrap8- tu teisi- ji neprase- mums nereikejo mirksiukas.gif Mokomes mirksiukas.gif
Sakai as mazai skrabinu- lotuliukas.gif pamatytum namu bardaka, taip neatrodytu doh.gif Nu gi pasidariau nauja albumo virseli- o tai jau dydelio darbo pradzia ax.gif
Beje rytoj tarptautine skrebukiu diena- Visas visas sveikinu! Kad jum niekada netruktu noro, kurti kazka grazaus. 4u.gif
Atsakyti
OJE, as gi nepykstu smile.gif viskas OK, patarimai visada naudingi.
Atsakyti
Savaitgaly neturėsiu galimybės prisijungti prie SM, tai snd sveikinu visas su Tarptautine scrapbookingo diena. būkit visos laimingos ir kūrybingos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 30, 13:32)
OJE, as gi nepykstu  smile.gif viskas OK, patarimai visada naudingi.

Saunuole, gi nei viena nieko blogo ir nenorejom pasakyti 4u.gif Svarbiausia kad tave pacia tenkina 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
todel sis menas ir yra toks individualus, kad gavusios ta pacia nuotrauka ir vienodas medziagas skrebukes padarys visiskai skirtingus darbelius 

drinks_cheers.gif todel taip ir zaviuosi skrebu...visi skirtingi kaip zmoniu pirstu antspaudai.
Sveikinu visas su Tarptautinia Skrebo d. ir linkiu jum nauju kurybiniu ideju, originalumo, ir drasos skrebinti taip kaip Jum paciom graziai ziurisi, nesiigilinant i siuolaikines tendencijas ar skrebinimo stilius. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš visas sveikinu iš anksto su tarptautine scrapbookingo diena ir visoms linkiu sėkmės kūryboje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
scrapping. lt dienoraštis sugalvojo tam staigmenėlę įlyskit ir pasižiūrėkit biggrin.gif
http://scrappinglt.b...nimo-diena.html
Atsakyti