sakyciau, kad tu nekritikuoji tik isakai savo skonio poziuri.
Juk ne visada mums turi patikti ir itikti
Papildyta:
scrap8- patinka man kai tavvo darbuose yra daug detaliu ir jos sugeba prikabinti aki.
Patinka kitu darbuose, kad matosi jau is stiliaus, kurios kuris darbelis mazdaug
Ader- man tai norisi tas geles kazkaip isristi, gal jos ne vienoje vietoje nebutu tokios ryskios, kompozicija tikrai faina, gal kaip Glide sako- ta nuotrauka, nes atkreipiau demesi tik dabar ir geriau ziuretusi jei stovetu tiesiai kaip namas
Bet siaip tikrai mielas.
Mamoms jau pagaminot ka nors ?
Kaip su konkursiniais ? rezgiat mintis ane
sakyciau, kad tu nekritikuoji tik isakai savo skonio poziuri.
bet...ader neprase patarimu, tad as tik issakiau kas man ypac jubiliejine tema, man tokia labiau asmeniska...nelabai man drasu patarineti tuomet
Patinka kitu darbuose, kad matosi jau is stiliaus, kurios kuris darbelis mazdaug
o tavo stiliaus dar neatpazinciau... sprendimas= dazniau skrebink
ka as cia apie stiliaus atpazinima varau, as pati savo stiliu nevisada atpazystu, ir netgi apibudinti negaleciau
Laba ryta,
Zinau kad neprase, nenoriu uz issakyta nuomone gauti bart
Na buna kad darbelis vissiskai patinka ir neturi ka pasakyti, buna kad nesiziuri, bet nezinai kas ne taip. O cia ir ziurisi ir tik truputi kelias detales kaip pasaliniam vertintojui kiek kitaip norisi sudeliot Ir net zinau kaip Tai del to is pasisakiau Cia kaip nuotraukose, yra kur specialiai kreiva kompozicija ir ji tokia kad net is salies ji gera kokia yra, bet buna t.t. dalykai, kai na niekaip negali svirti, nes atrodo kad griuva ir norisi pataisyti
Zinau kad neprase, nenoriu uz issakyta nuomone gauti bart
Na buna kad darbelis vissiskai patinka ir neturi ka pasakyti, buna kad nesiziuri, bet nezinai kas ne taip. O cia ir ziurisi ir tik truputi kelias detales kaip pasaliniam vertintojui kiek kitaip norisi sudeliot Ir net zinau kaip Tai del to is pasisakiau Cia kaip nuotraukose, yra kur specialiai kreiva kompozicija ir ji tokia kad net is salies ji gera kokia yra, bet buna t.t. dalykai, kai na niekaip negali svirti, nes atrodo kad griuva ir norisi pataisyti
Ader - aš kartoną perku Mylidoje (priešais Vingio kinoteatrą).
Man tavo darbas l.patiko Tikiuosi neįsižeisi, bet nuotrauką aš irgi būčiau tiesiai dėjusi. Tik tas vienintelis dalykas ir užkliuvo. Bet šiaip l.gražu.
Man tavo darbas l.patiko Tikiuosi neįsižeisi, bet nuotrauką aš irgi būčiau tiesiai dėjusi. Tik tas vienintelis dalykas ir užkliuvo. Bet šiaip l.gražu.
aciu uz komentarus. kas del nuotraukos tai as ja savaite laikiau tiesiai padeta, bet tada man niekaip neisejo ikomponuot to eilerascio, labai jau statmenai viskas atrode, o norejosi romantiskos laisvos kompozicijos. eles raudonos todel, kad ir puokste mano buvo raudona, o be to neturejau tokiu detaliu kurias buciau norejusi panaudot, tai dariau is to kas buvo.
be to si karta vadovavausi vienos skrebukes filosofija, kad jei man graziai ziurisi tai taip reikia ir palikt
o del detaliu kurios krinta i aki, tai ir as dagelyje skrebuku gal daryciau kazka kitaip, todel sis menas ir yra toks individualus, kad gavusios ta pacia nuotrauka ir vienodas medziagas skrebukes padarys visiskai skirtingus darbelius
be to si karta vadovavausi vienos skrebukes filosofija, kad jei man graziai ziurisi tai taip reikia ir palikt
o del detaliu kurios krinta i aki, tai ir as dagelyje skrebuku gal daryciau kazka kitaip, todel sis menas ir yra toks individualus, kad gavusios ta pacia nuotrauka ir vienodas medziagas skrebukes padarys visiskai skirtingus darbelius
QUOTE(ader @ 2010 04 30, 10:35)
Manau, kad tai ir yra svarbiausia. Šaunuolė
kaip skrabinime nebuna per daug priemoniu- taip manau ir bet koks draugiskas patarimas, padeda pamatyti kita kampa. Scrap8- tu teisi- ji neprase- mums nereikejo Mokomes
Sakai as mazai skrabinu- pamatytum namu bardaka, taip neatrodytu Nu gi pasidariau nauja albumo virseli- o tai jau dydelio darbo pradzia
Beje rytoj tarptautine skrebukiu diena- Visas visas sveikinu! Kad jum niekada netruktu noro, kurti kazka grazaus.
Sakai as mazai skrabinu- pamatytum namu bardaka, taip neatrodytu Nu gi pasidariau nauja albumo virseli- o tai jau dydelio darbo pradzia
Beje rytoj tarptautine skrebukiu diena- Visas visas sveikinu! Kad jum niekada netruktu noro, kurti kazka grazaus.
OJE, as gi nepykstu viskas OK, patarimai visada naudingi.
Savaitgaly neturėsiu galimybės prisijungti prie SM, tai snd sveikinu visas su Tarptautine scrapbookingo diena. būkit visos laimingos ir kūrybingos
QUOTE(ader @ 2010 04 30, 13:32)
OJE, as gi nepykstu viskas OK, patarimai visada naudingi.
Saunuole, gi nei viena nieko blogo ir nenorejom pasakyti Svarbiausia kad tave pacia tenkina 100 %
todel sis menas ir yra toks individualus, kad gavusios ta pacia nuotrauka ir vienodas medziagas skrebukes padarys visiskai skirtingus darbelius
todel taip ir zaviuosi skrebu...visi skirtingi kaip zmoniu pirstu antspaudai.
Sveikinu visas su Tarptautinia Skrebo d. ir linkiu jum nauju kurybiniu ideju, originalumo, ir drasos skrebinti taip kaip Jum paciom graziai ziurisi, nesiigilinant i siuolaikines tendencijas ar skrebinimo stilius.
Ir aš visas sveikinu iš anksto su tarptautine scrapbookingo diena ir visoms linkiu sėkmės kūryboje
scrapping. lt dienoraštis sugalvojo tam staigmenėlę įlyskit ir pasižiūrėkit
http://scrappinglt.b...nimo-diena.html
scrapping. lt dienoraštis sugalvojo tam staigmenėlę įlyskit ir pasižiūrėkit
http://scrappinglt.b...nimo-diena.html