Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 08:50)
Man taip norisi, atsikratyti to ka turiu.. bet ziuriu cia be galo  doh.gif

tu cia apie sukauptus atvirukus kalbi? o kam ju atsikratyti??? As turiu atvirukam atskira dezute ir kada prireikia kokiai progai, pasiknisu dezutej ir surandu ka nors tinkamo...nereikia i parduotuvele lekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 11, 16:53)
tu cia apie sukauptus atvirukus kalbi? o kam ju atsikratyti??? As turiu atvirukam atskira dezute ir kada prireikia kokiai progai, pasiknisu dezutej ir surandu ka nors tinkamo...nereikia i parduotuvele lekti mirksiukas.gif

as ir taip daryti pradejau.Bet as cia apie popierius.. bandau naudoti tuos kurie isigyti seniau, nes nauji kaupias ant virsaus ir labiau vilioja biggrin.gif
Kas del tavo konkurso, ar jis bus skialbamas vel viesai - t.y ar rodomi darbai is karto ?
As tiesa pasakius nelabai suprantu ta paper- piecing- nes kiek ziurejau nete rodo, kad badomas paveiksliukas adatele g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 19:30)
Kas del tavo konkurso, ar jis bus skialbamas vel viesai - t.y ar rodomi darbai is karto ?
As tiesa pasakius nelabai suprantu ta paper- piecing- nes kiek ziurejau nete rodo, kad badomas paveiksliukas adatele  g.gif

Labukas,

o tu skaitei ScrapManijos puslapyje? Ten jau parase dar karteli Skrapuke, kokios konkurso salygos:
Tema: Štampuotos detalės <...> *Taip pat galite štampuoti patį popieriaus pagrindą, ar net mus nustebinti dar kokia įdomia štampavimo technika….nesvarbios smulkmenos, svarbu tik kad panaudotumėte savo štampus.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 11, 20:39)
Labukas,

o tu skaitei ScrapManijos puslapyje? Ten jau parase dar karteli Skrapuke, kokios konkurso salygos:
Tema: Štampuotos detalės <...> *Taip pat galite štampuoti patį popieriaus pagrindą, ar net mus nustebinti dar kokia įdomia štampavimo  technika….nesvarbios smulkmenos, svarbu tik kad panaudotumėte savo štampus.

skaiciau lyg tongue.gif bet galvoj kazkodel nugulus painiava bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 13:02)
skaiciau lyg  tongue.gif bet galvoj kazkodel nugulus painiava  bigsmile.gif

labai issamiai paaiskinau, bent mano nuomone ax.gif ...jei panaudosi nors viena stampuka, tai tiks konkursui mirksiukas.gif
O paper piecing nera su adata (tikriusiai matei paper piercing=popieriaus badyma su adata).

Paper piecing, yra kada is atskiru detaliu (stampuotu ar karpytu) yra sudedamas paveiksliukas ar detale. Jau minejau ScrapManijoj kad pavyz. mano darbely tai stampuotas medis ant kurio uzklijuotas atskiras stampuotas inkilelis...tokia eiga sluoksniuoji, delioji ir tai skaitosi "paper piecing".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 balandžio 2010 - 00:10
P.S. konkursinius galite iskarto rodyti, t.y. komentaruose talpinti nuoroda i sava konkursini:
cia
Atsakyti
Ok , labai sorrius uz painiava.
O galvoj prasviesejo- uzteko zodzio "stampus kuriuos turim" biggrin.gif
Tai taip suprantu, kad dar nei vienas nieko nepasiskelbe g.gif
Man tai labai dziugu, nes tikrai nesitikejau siame konkurse dalyvauti- nu, del makalynes galvoj biggrin.gif bet va, ka tik pribaigiau savo makalyne atviruko formoj ax.gif Liko i ji paziureti rytojaus akim ir rasti laiko ji paskelbti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kol pasivijau visas po švenčių doh.gif

Scrap8, pavėluoti sveikinimai su GIMTADIENIU!!! Linkiu, kad rastum laiko sau, šeimai, ir truputuką mums blush2.gif 4u.gif Labai smagu vėl skaityt tavo pastebėjimus wub.gif Ir dar... labai linkiu nepavargti gyvenime visomis prasmėmis mirksiukas.gif

Tikiuos, suspėsiu kartu su Jumis ir čia sudalyvaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 04 12, 02:08)
Sveikos 4u.gif Kol pasivijau visas po švenčių  doh.gif

Scrap8, pavėluoti sveikinimai su GIMTADIENIU!!! Linkiu, kad rastum laiko sau, šeimai, ir truputuką mums blush2.gif  4u.gif Labai smagu vėl skaityt tavo pastebėjimus wub.gif Ir dar... labai linkiu nepavargti gyvenime visomis prasmėmis mirksiukas.gif

Tikiuos, suspėsiu kartu su Jumis ir čia sudalyvaut thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
tikiuosi dazniau tave matyti cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi su pora mano padarytu albumu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Linutuke, tu albumu spece, turesi kada pademonstruot kaip htaip kokybiskai juos pag biggrin.gif amint
Atsakyti
Rodausi su pora mano padarytu albumu

labai prof. atrodo...pagalvociau kad SB parduotuvej pirkta thumbup.gif ir netgi pat lininis apdengimas-rastas man l.l wub.gif
Atsakyti