Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Leja1, jau koks gražutis LO wub.gif

Glide, labai mieli darbeliai thumbup.gif

Skrapuke, na koks šaunus darbelis thumbup.gif o jau tavieji vabaliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 29, 09:49)
Labai es patenkinta kad sugalvojau priklijuoti skeleto lapelius po pagrindiniu vabalu...tokiu būdu jis daug gyvensnis atrodo. Tik norėjau kad sparneliai būtų nukreipti žemyn, bet tada sūnelio veidą uždengia.

Žinok, tas vabalas tikrai labai tikroviškai atrodo dėl tų lapų-sparnų. Iš karto krito į akis. Bet tai, kad sparnai pakreipti ne į tą pusę visai netrugdo. Kol nepasakei, net nepastebėjau to fakto.
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 23:03)
Darzeliui esu padariusi keleta savo pirmu darbu, tai jau ir zinojo, ir paprase del to vel  blush2.gif

Labai man grazios tos su meskiukais, bet ne del ju, o spalvu!!! Ar as cia taip tos pavasarines zalumos pasiilgau  g.gif , labai graziai man suderinta!!! O ir popieriukas tas embosintas  wub.gif  ar turi ta aparata? Pavydziu tada...

Leja, man taviskiai pirmi labai grazus, ne uz ka nepagalvociau kad pirmi darbeliai, detales nesimeto, o visus dailiai sudeliotos, suderintos ir sudaro tokia darnia visuma thumbup.gif
Zinai, turiu aparaciuka fiskars su plokstelem. Aparaciukas apie 15 lt + 4 skirtingos ploksteles 20 lt. Manau tiek sau gali ir tu leisti wink.gif As dar 300-600 lt nesiriztu skirti rimtesniam. Tik maniskis nemazai fiziniu jegu reikalauja, kai jau nebegalesiu kenteti, tada mastysiu isnaujo apie rimtesnes investicijas blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 29, 09:29)
Glide: turiu kelis klausimukus dar smile.gif Atvirukai...tas sausas embosinimas ar čia daryta su tom Fiskars plokštelėm ar su kokiu Cuttlebug automatiškai?
Ir dar...receptų knyga  wub.gif matosi kad embosinta su milteliais ant raštuoto popieriaus...ar jau toks popierius pirktas ar štampavai+embosinai...koks štampas tada?

o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...

Del pirmo klausimuko jau atsakiau wink.gif
2. Neesu dar tokia isradinga blush2.gif cia toks popierius DCWV Nana's Kitchen wub.gif
Buvau pradejusi daryti pradzioje su kitais popieriukais ne tos kolekcijos, kol sitos laukiau,tai dabar net nezinau ar ipaisysiu i bendra albuma savo pirma blyna ax.gif

As kiekviena karta ziuredama i tavo darbeli studijuoju visas detales, ir bandau suvokti kodel jos butent tokios ir butent toje vietoje. Bandau mokintis. Rimtai nusprendziau pradeti su liftinimu. Kitaip neismoksiu, reikia pralauzti ledus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 29 balandžio 2010 - 09:10
QUOTE(OJE @ 2010 04 28, 23:46)
nepasakei,kaip jauti , kad cia jau darbo pabaiga  ax.gif
O rodyti, kolkas nera ko.. viskas kazkokiam pusiaukelyje... ir be pabaigos ...  doh.gif

lotuliukas.gif Visaip buna! (kaip tame naujametiniame)
Ka as zinau... ziuriu kad nuotraukos nepasiklystu, ir jei popierius turtingas gal tada islosi papuosymus- maziau reikia... nezinau, ziuriu kad man grazu butu. Dar, kaip ir minejau, l. daug laiko praleidziu prie svetimu profesionaliu darbu, nagrineju ir analizoti stengiuosi, kodel tas ar anas... 000164.gif
Ar sita norejai suzinoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 04 29, 10:08)
Zinai, turiu aparaciuka fiskars su plokstelem. Aparaciukas apie 15 lt + 4 skirtingos ploksteles 20 lt. Manau tiek sau gali ir tu leisti wink.gif As dar 300-600 lt nesiriztu skirti rimtesniam. Tik maniskis nemazai fiziniu jegu reikalauja, kai jau nebegalesiu kenteti, tada mastysiu isnaujo apie rimtesnes investicijas blush2.gif
Del pirmo klausimuko jau atsakiau wink.gif

Jo, kaina nedidele, bet vercia susimastyti kad sunkus procesas su tom plokstelem g.gif
As tai is viso su rankom darant vargstu , tik ne rastus zinoma, o taskelius, sirdutes... kaip cia: http://i051.radikal....02c865c0cff.jpg sorry, apsvetimas mad.gif cia A4 atvirute.

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 29, 09:29)

o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...
user posted image
Pavadinimas: NYC bed bugs--Niu Jorko lovų vabaliukai
lietuvių k. aprašymas komentaruose čia

O sakyk, scrapuke, kodel prisegei tas nuotraukas su stepleriu dar? cia kaip darbelio detale? tikrai ne kaip prilaikimas... g.gif ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 29 balandžio 2010 - 09:55
O sakyk, scrapuke, kodel prisegei tas nuotraukas su stepleriu dar? cia kaip darbelio detale? tikrai ne kaip prilaikimas...  ar taip?

šiuolaikinė tendencija biggrin.gif sakyčiau kad beveik visuose skrebukuose kuriuose matai šiuos "staples" tai daroma lyg dekoracija. Darbeliui suteikia tokį sendintą/distressin'tą efektą. Ypač populiaru daryti berniukų/vyriškų skrebukų temom, bet ne vien tiktai. Tai skrebukui duoda labiau detališkumo.

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
scrapuke fainuolis LO, linksmas toks thumbup.gif

Leja, grazu, ir nuotrauka ne viena thumbup.gif

Merginos, kur matet Vilniuje pirkti dideliu kartono lapu?
Atsakyti
Meno muzoj, kokiu tik nori storiu ir dydziu. Na ne toks didelis pasirinkimas bet manau rasi kas tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu Glide, cia jie kazkur prie jaunimo teatro kaip as suprantu?
Atsakyti
Už ŠMC greičiau, bet ne taip toli nuo Jaunimtetrio
Dysnos 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 29 balandžio 2010 - 18:27
aciu Glide,

pagaminau zadeta vestuvini blush2.gif
http://aderavi.blogs...dziaugsmas.html
Atsakyti
Galima as biskeliuka pakrtikuosiu blush2.gif Visa kompozicija, detales - super, darbas nuostabus, tik vis tik uzkliuvo pasvirusi vienintele esama nuotrauka. Gal geriau tokiu atveju butu deti pasportuka ir tik ji pakrepti? Ir rozytes, kad ir raudona aistros spalva, man jos kiek per daug rekiancios. Turbut akys pavargusios i vakara, reik eiti ilsetis wink.gif Ir maza is manes kritike, kai visai nepatyrusi lotuliukas.gif

Saunuolė thumbup.gif
Atsakyti