ne, nepamirsau, tik ryte darzelyje man jo neatidave, paprase iki savaitgalio palaikyti, tad teko su fotiku eiti jau vakare ir fotografuoti.
Tam-para-pa-pam...
http://yfrog.com/j5p4280002j
kelios abejones-
- ar salia tos tvoreles nieko netruksta?ar ji pati kaip uzbaigiamasis elementas gal atrodo?
-anksciau uzrasas atrode kaip ir nelabai ryskus (?), o dbr lyg ir nieko, iskeliau ji aukstai 3D
- na ir Tag'iukas tai jau , netilpo, sugrudau zodzius, net papildyti prireike, toks be krasteliu, na, zodziu, ne koks...
Didziausia"piliule" nuo Scrap8 man buvo pastaba, kad scrapui reikia juodos spalvos ir balto pagrindo-paspartuko. Paaiskinsiu merginoms, kad sita LO kankinau menesi ir niekaip nesugebejau suderinti spalvu. Priejau toki momenta, kad ka bedeciau ar taikyciau viskas atrode ... Na, jau del juodos spalvos tokioms vaikiskoms nuotraukoms net ir minties nebuvo. Ir stai taip isejo!
Gal ir nedrysciau ko ir klausti, bet Mamyciu diena darzelyje ir prasymas atnesti savo darba taip prispyre, kad turejau sauktis O ir laiko tik kelios dienos buvo, tad kreipiausi ne i foruma. Tikiuosi, jus nesupyksite
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 12:16)
ne, nepamirsau, tik ryte darzelyje man jo neatidave, paprase iki savaitgalio palaikyti, tad teko su fotiku eiti jau vakare ir fotografuoti.
Tam-para-pa-pam...
kelios abejones-
- ar salia tos tvoreles nieko netruksta?ar ji pati kaip uzbaigiamasis elementas gal atrodo?
-anksciau uzrasas atrode kaip ir nelabai ryskus (?), o dbr lyg ir nieko, iskeliau ji aukstai 3D
- na ir Tag'iukas tai jau , netilpo, sugrudau zodzius, net papildyti prireike, toks be krasteliu, na, zodziu, ne koks...
Didziausia"piliule" nuo Scrap8 man buvo pastaba, kad scrapui reikia juodos spalvos ir balto pagrindo-paspartuko. Paaiskinsiu merginoms, kad sita LO kankinau menesi ir niekaip nesugebejau suderinti spalvu. Priejau toki momenta, kad ka bedeciau ar taikyciau viskas atrode ... Na, jau del juodos spalvos tokioms vaikiskoms nuotraukoms net ir minties nebuvo. Ir stai taip isejo!
Gal ir nedrysciau ko ir klausti, bet Mamyciu diena darzelyje ir prasymas atnesti savo darba taip prispyre, kad turejau sauktis O ir laiko tik kelios dienos buvo, tad kreipiausi ne i foruma. Tikiuosi, jus nesupyksite
Tam-para-pa-pam...
kelios abejones-
*** Suprantu aš jas pasigrožėt dar nori truputėlį ilgiau. O kokia buvo auklių/mamyčių reakcija? Juk spėju kad tai tikriausiai pirmas supažindinimas su skrebu. būdas platinti skreb-ligę
Man šis skrebukas l.l.l gražus...nuoširdžiai Pirma kaip pamačiau raštuotą popierių tai reakcija buvo "Helovyno voratinklių popierių parinko" ...bet kaip pridėjai tų rasos lašiukų tai darbelis dvelkia rytine gaiva ir netgi tas popierius tampa grynai netipiškas, unikalus sprendimas . Netgi tas juodas veltinis taip čia tinka...tiesiog visas cinkelis...(aišku, antroj vietoj po nuotraukų)...ankčiau be jo, nuotraukos niekaip nesusivienyjo su fono kadangi esa daug sodresnės negu tas pastelinis raštuotas popierius. Atrodo kad žvelgi pro tvorą, ar šiuos vijoklius pamatyti mergytę sėdinčią stebuklingame sode
*** Galbūt dar galėtum pratęsti tą juodą veltinį nuo paskutinės gėlės užsiraitant jį ant tvoros. Tokiu būdu įrėmintų visas nuotraukas ir sudarytų tuos 3 trikampio kraštus...dabar to veltinio po 2 gabalus. Kitavertus, tai smulkmena ir maža ką pakeis bendrai, kadangi darbelis ir tai jau
***Pavadinimas žiūrisi
***Žiūriu tau kaip ir man atsitiko--pradedi rašyti ir vietos trūksta . Šiaip, nieko čia tokio. Matau dabar tokia tendencija SB žurnaluose priklijuoti įvairių tag'iukų ir per visus rašyti tekstą.
NUOSTABUS darbelis Lauksiu sekančių skrebukų
Sveikutes, greit sukeliu mamytes dienos proga atvirukus ir lekiu mazutes migdyti, pasakos sekti paskui parasysiu
Sveikutes, greit sukeliu mamytes dienos proga atvirukus ir lekiu mazutes migdyti, pasakos sekti paskui parasysiu
Man su meškinukais l.l kadangi mano mažių vadinam "meškinu"...ar čia lipdukai ar 'inete kur spausdinai?
Leja, na ir saunuole toks vaikiskai mielas, tikra ryto rasa
Cia tokie lipdukai trimaciai jau paruosti:
Man jie irgi nerealus, pamaciau ir susilydziau
Papildyta:
Na ir dar, gi turiu issuki, receptu knyga pagaminti, tai pradziai tik titulini parodau, o paskui pasirodysiu kai jau viskas bus baigta
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 28, 21:10)
Man su meškinukais l.l kadangi mano mažių vadinam "meškinu"...ar čia lipdukai ar 'inete kur spausdinai?
Cia tokie lipdukai trimaciai jau paruosti:
Man jie irgi nerealus, pamaciau ir susilydziau
Papildyta:
Na ir dar, gi turiu issuki, receptu knyga pagaminti, tai pradziai tik titulini parodau, o paskui pasirodysiu kai jau viskas bus baigta
Leja1- Pasakiska
Aha ir man ziuretusi jei butu mazas uzraitymas to juodo veltinio ...
Bet siaip, tai labia pasaka... As kadangi turiu problema sustoti- kaip tau pavyksta ?
Glide- man tas su M liuks ir Receptu knyga- tai isvis svajone
Bet siaip, tai labia pasaka... As kadangi turiu problema sustoti- kaip tau pavyksta ?
Na, aciu Skrap8, kad dar pakomentavai, ir man ir kitom bus aiskiau dar kas cia ir kaip....( turi tu ta dovana - taktiskumas ir iskalba!)
...nekokia, matyt, as platintoja darbelius , sake, eina ziureti bureliais , bet is savu, vietiniu, o mamytes musu vis tyli kazkaip, leka, bega, darbai, rupesciai... ne iki to, matyt.... suprantu jas... Viena, kuri dekupazuoja, tai pastebejo
Darzeliui esu padariusi keleta savo pirmu darbu, tai jau ir zinojo, ir paprase del to vel
http://yfrog.com/jcpc080618j
http://yfrog.com/jcp1220665j
Glide
Labai man grazios tos su meskiukais, bet ne del ju, o spalvu!!! Ar as cia taip tos pavasarines zalumos pasiilgau , labai graziai man suderinta!!! O ir popieriukas tas embosintas ar turi ta aparata? Pavydziu tada...
Papildyta:
Aciu... rodykis ir tu dazniau!!!
*** Suprantu aš jas pasigrožėt dar nori truputėlį ilgiau. O kokia buvo auklių/mamyčių reakcija? Juk spėju kad tai tikriausiai pirmas supažindinimas su skrebu. būdas platinti skreb-ligę
...nekokia, matyt, as platintoja darbelius , sake, eina ziureti bureliais , bet is savu, vietiniu, o mamytes musu vis tyli kazkaip, leka, bega, darbai, rupesciai... ne iki to, matyt.... suprantu jas... Viena, kuri dekupazuoja, tai pastebejo
Darzeliui esu padariusi keleta savo pirmu darbu, tai jau ir zinojo, ir paprase del to vel
http://yfrog.com/jcpc080618j
http://yfrog.com/jcp1220665j
Glide
Labai man grazios tos su meskiukais, bet ne del ju, o spalvu!!! Ar as cia taip tos pavasarines zalumos pasiilgau , labai graziai man suderinta!!! O ir popieriukas tas embosintas ar turi ta aparata? Pavydziu tada...
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 04 28, 22:31)
Leja1- Pasakiska
Aciu... rodykis ir tu dazniau!!!
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 23:03)
nepasakei,kaip jauti , kad cia jau darbo pabaiga
O rodyti, kolkas nera ko.. viskas kazkokiam pusiaukelyje... ir be pabaigos ...
Leja1, koks gražus LO Popierius nerealus, rasos lašeliai irgi, pavadinimas man tobulai atrodo, apie nuotraukas jau ir nėra ką kalbėti. bet gal tikrai tu ant tos tvoros paraityk veltinuko
Glide, atvirutės su meškiais
Glide, atvirutės su meškiais
Glide: turiu kelis klausimukus dar Atvirukai...tas sausas embosinimas ar čia daryta su tom Fiskars plokštelėm ar su kokiu Cuttlebug automatiškai?
Ir dar...receptų knyga matosi kad embosinta su milteliais ant raštuoto popieriaus...ar jau toks popierius pirktas ar štampavai+embosinai...koks štampas tada?
***dabar visas bendrai noriu pagirti čia tikrai malonumas apsilankyti ir matyti tokio aukšto lygio darbelių
o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...
Pavadinimas: NYC bed bugs--Niu Jorko lovų vabaliukai
lietuvių k. aprašymas komentaruose čia
Ir dar...receptų knyga matosi kad embosinta su milteliais ant raštuoto popieriaus...ar jau toks popierius pirktas ar štampavai+embosinai...koks štampas tada?
***dabar visas bendrai noriu pagirti čia tikrai malonumas apsilankyti ir matyti tokio aukšto lygio darbelių
o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...
Pavadinimas: NYC bed bugs--Niu Jorko lovų vabaliukai
lietuvių k. aprašymas komentaruose čia
Scrap8, ar sis LO ir yra tavo susapnuotasis? Jau kaip laukiau. Kokios gražios nuotraukos. Ir popierius lyg naktinis dangus. Puiku, kaip visada O iš kur tuos vabalus ėmei? Ir iš ko tos raidės NYC?
QUOTE(aasta @ 2010 04 29, 01:39)
Scrap8, ar sis LO ir yra tavo susapnuotasis? Jau kaip laukiau. Kokios gražios nuotraukos. Ir popierius lyg naktinis dangus. Puiku, kaip visada O iš kur tuos vabalus ėmei? Ir iš ko tos raidės NYC?
Ačiū
Šis LO tai atsitiktinai susimetė. Pradėjau nuo to mėlyno pagrindo...galvoj mėčiau idėjas dėl pavadinimo. Beieškodama mėlyno, toj pačioj papkėj aptikau vabalų raštuotą popierių (iš The Paper Source ir pavadinimas iškart gimė (daug įdomesnis negu "Jump" variantas ). Vabalus iškirpau iš raštuoto popieriaus. O Epoksidinės raidės 'NYC', tai jau seniena iš EK Success Nostalgiques serijos. Labai es patenkinta kad sugalvojau priklijuoti skeleto lapelius po pagrindiniu vabalu...tokiu būdu jis daug gyvensnis atrodo. Tik norėjau kad sparneliai būtų nukreipti žemyn, bet tada sūnelio veidą uždengia.