Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

4u.gif ne, nepamirsau, tik ryte darzelyje man jo neatidave, paprase iki savaitgalio palaikyti, tad teko su fotiku eiti jau vakare ir fotografuoti.

Tam-para-pa-pam... smile.gif

http://yfrog.com/j5p4280002j

kelios abejones-
- ar salia tos tvoreles nieko netruksta?ar ji pati kaip uzbaigiamasis elementas gal atrodo?
-anksciau uzrasas atrode kaip ir nelabai ryskus (?), o dbr lyg ir nieko, iskeliau ji aukstai 3D
- na ir Tag'iukas tai jau verysad.gif , netilpo, sugrudau zodzius, net papildyti prireike, toks be krasteliu, na, zodziu, ne koks...

Didziausia"piliule" nuo Scrap8 man buvo pastaba, kad scrapui reikia juodos spalvos ir balto pagrindo-paspartuko. Paaiskinsiu merginoms, kad sita LO kankinau menesi ir niekaip nesugebejau suderinti spalvu. Priejau toki momenta, kad ka bedeciau ar taikyciau viskas atrode schmoll.gif ... Na, jau del juodos spalvos tokioms vaikiskoms nuotraukoms net ir minties nebuvo. Ir stai taip isejo! smile.gif
Gal ir nedrysciau ko ir klausti, bet Mamyciu diena darzelyje ir prasymas atnesti savo darba taip prispyre, kad turejau sauktis help.gif O ir laiko tik kelios dienos buvo, tad kreipiausi ne i foruma. Tikiuosi, jus nesupyksite 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 12:16)
4u.gif  ne, nepamirsau, tik ryte darzelyje man jo neatidave, paprase iki savaitgalio palaikyti, tad teko su fotiku eiti jau vakare ir fotografuoti.

Tam-para-pa-pam... smile.gif

http://yfrog.com/j5p4280002j

kelios abejones-
- ar salia tos tvoreles nieko netruksta?ar ji pati kaip uzbaigiamasis elementas gal atrodo?
-anksciau uzrasas atrode kaip ir nelabai ryskus (?), o dbr lyg ir nieko, iskeliau ji aukstai 3D
- na ir Tag'iukas tai jau  verysad.gif , netilpo, sugrudau zodzius, net papildyti prireike, toks be krasteliu, na, zodziu, ne koks...
Didziausia"piliule" nuo Scrap8 man buvo pastaba, kad scrapui reikia juodos spalvos ir balto pagrindo-paspartuko. Paaiskinsiu merginoms, kad sita LO kankinau menesi ir niekaip nesugebejau suderinti spalvu. Priejau toki momenta, kad ka bedeciau ar taikyciau viskas atrode  schmoll.gif ... Na, jau del juodos spalvos tokioms vaikiskoms nuotraukoms net ir minties nebuvo. Ir stai taip isejo! smile.gif
Gal ir nedrysciau ko ir klausti, bet Mamyciu diena darzelyje ir prasymas atnesti savo darba taip prispyre, kad turejau sauktis  help.gif  O ir laiko tik kelios dienos buvo, tad kreipiausi ne i foruma. Tikiuosi, jus nesupyksite  4u.gif

*** Suprantu aš jas smile.gif pasigrožėt dar nori truputėlį ilgiau. O kokia buvo auklių/mamyčių reakcija? Juk spėju kad tai tikriausiai pirmas supažindinimas su skrebu. thumbup.gif būdas platinti skreb-ligę biggrin.gif
Man šis skrebukas l.l.l gražus...nuoširdžiai wub.gif Pirma kaip pamačiau raštuotą popierių tai reakcija buvo blink.gif "Helovyno voratinklių popierių parinko" unsure.gif ...bet kaip pridėjai tų rasos lašiukų tai darbelis dvelkia rytine gaiva ir netgi tas popierius tampa grynai netipiškas, unikalus sprendimas thumbup.gif. Netgi tas juodas veltinis taip čia tinka...tiesiog visas cinkelis...(aišku, antroj vietoj po nuotraukų)...ankčiau be jo, nuotraukos niekaip nesusivienyjo su fono kadangi esa daug sodresnės negu tas pastelinis raštuotas popierius. Atrodo kad žvelgi pro tvorą, ar šiuos vijoklius pamatyti mergytę sėdinčią stebuklingame sode wub.gif
*** Galbūt dar galėtum pratęsti tą juodą veltinį nuo paskutinės gėlės užsiraitant jį ant tvoros. Tokiu būdu įrėmintų visas nuotraukas ir sudarytų tuos 3 trikampio kraštus...dabar to veltinio po 2 gabalus. Kitavertus, tai smulkmena ir maža ką pakeis bendrai, kadangi darbelis ir tai jau thumbup.gif
***Pavadinimas žiūrisi thumbup.gif
***Žiūriu tau kaip ir man atsitiko--pradedi rašyti ir vietos trūksta lotuliukas.gif . Šiaip, nieko čia tokio. Matau dabar tokia tendencija SB žurnaluose priklijuoti įvairių tag'iukų ir per visus rašyti tekstą.
NUOSTABUS darbelis wub.gif Lauksiu sekančių skrebukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 balandžio 2010 - 20:08
Sveikutes, greit sukeliu mamytes dienos proga atvirukus ir lekiu mazutes migdyti, pasakos sekti wub.gif paskui parasysiu wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, greit sukeliu mamytes dienos proga atvirukus ir lekiu mazutes migdyti, pasakos sekti  paskui parasysiu

Man su meškinukais l.l wub.gif kadangi mano mažių vadinam "meškinu"...ar čia lipdukai ar 'inete kur spausdinai?
Atsakyti
Leja, na ir saunuole wub.gif toks vaikiskai mielas, tikra ryto rasa thumbup.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 28, 21:10)
Man su meškinukais l.l  wub.gif kadangi mano mažių vadinam "meškinu"...ar čia lipdukai ar 'inete kur spausdinai?

Cia tokie lipdukai trimaciai jau paruosti:
user posted image
Man jie irgi nerealus, pamaciau ir susilydziau wub.gif
Papildyta:
Na ir dar, gi turiu issuki, receptu knyga pagaminti, tai pradziai tik titulini parodau, o paskui pasirodysiu kai jau viskas bus baigta blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Leja1- Pasakiska thumbup.gif
Aha ir man ziuretusi jei butu mazas uzraitymas to juodo veltinio ...
Bet siaip, tai labia pasaka... As kadangi turiu problema sustoti- kaip tau pavyksta ? lotuliukas.gif
Glide- man tas su M liuks ir Receptu knyga- tai isvis svajone bigsmile.gif
Atsakyti
Na, aciu Skrap8, kad dar pakomentavai, ir man ir kitom bus aiskiau dar kas cia ir kaip....( turi tu ta dovana - taktiskumas ir iskalba!)

*** Suprantu aš jas  pasigrožėt dar nori truputėlį ilgiau. O kokia buvo auklių/mamyčių reakcija? Juk spėju kad tai tikriausiai pirmas supažindinimas su skrebu.  būdas platinti skreb-ligę 

...nekokia, matyt, as platintoja ax.gif darbelius , sake, eina ziureti bureliais , bet is savu, vietiniu, o mamytes musu vis tyli kazkaip, leka, bega, darbai, rupesciai... ne iki to, matyt.... suprantu jas... Viena, kuri dekupazuoja, tai pastebejo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Darzeliui esu padariusi keleta savo pirmu darbu, tai jau ir zinojo, ir paprase del to vel blush2.gif

http://yfrog.com/jcpc080618j
http://yfrog.com/jcp1220665j

Glide
Labai man grazios tos su meskiukais, bet ne del ju, o spalvu!!! Ar as cia taip tos pavasarines zalumos pasiilgau g.gif , labai graziai man suderinta!!! O ir popieriukas tas embosintas wub.gif ar turi ta aparata? Pavydziu tada...

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 04 28, 22:31)
Leja1- Pasakiska  thumbup.gif 
Aha ir man ziuretusi jei butu mazas uzraitymas  to juodo veltinio ...
Bet siaip, tai labia pasaka... As kadangi turiu problema sustoti- kaip tau pavyksta ?  lotuliukas.gif
Glide- man tas su M liuks ir Receptu knyga- tai isvis svajone  bigsmile.gif

Aciu... rodykis ir tu dazniau!!! 4u.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 28, 23:03)

Papildyta:
Aciu... rodykis ir tu dazniau!!!  4u.gif  sunglasses2.gif

nepasakei,kaip jauti , kad cia jau darbo pabaiga ax.gif
O rodyti, kolkas nera ko.. viskas kazkokiam pusiaukelyje... ir be pabaigos ... doh.gif
Atsakyti
Leja1, koks gražus LO wub.gif Popierius nerealus, rasos lašeliai irgi, pavadinimas man tobulai atrodo, apie nuotraukas jau ir nėra ką kalbėti. wub.gif bet gal tikrai tu ant tos tvoros paraityk veltinuko 4u.gif

Glide, atvirutės su meškiais wub.gif
Atsakyti
Glide: turiu kelis klausimukus dar smile.gif Atvirukai...tas sausas embosinimas ar čia daryta su tom Fiskars plokštelėm ar su kokiu Cuttlebug automatiškai?
Ir dar...receptų knyga wub.gif matosi kad embosinta su milteliais ant raštuoto popieriaus...ar jau toks popierius pirktas ar štampavai+embosinai...koks štampas tada?

***dabar visas bendrai noriu pagirti wub.gif čia tikrai malonumas apsilankyti ir matyti tokio aukšto lygio darbelių thumbup.gif

o dabar...mano dar karštas blynas, šio vakaro greitukas...
user posted image
Pavadinimas: NYC bed bugs--Niu Jorko lovų vabaliukai
lietuvių k. aprašymas komentaruose čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 balandžio 2010 - 08:31
Scrap8, ar sis LO ir yra tavo susapnuotasis? Jau kaip laukiau. Kokios gražios nuotraukos. Ir popierius lyg naktinis dangus. Puiku, kaip visada wub.gif O iš kur tuos vabalus ėmei? Ir iš ko tos raidės NYC?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 04 29, 01:39)
Scrap8, ar sis LO ir yra tavo susapnuotasis? Jau kaip laukiau. Kokios gražios nuotraukos. Ir popierius lyg naktinis dangus. Puiku, kaip visada wub.gif O iš kur tuos vabalus ėmei? Ir iš ko tos raidės NYC?

Ačiū 4u.gif
Šis LO tai atsitiktinai susimetė. Pradėjau nuo to mėlyno pagrindo...galvoj mėčiau idėjas dėl pavadinimo. Beieškodama mėlyno, toj pačioj papkėj aptikau vabalų raštuotą popierių (iš The Paper Source ir pavadinimas iškart gimė (daug įdomesnis negu "Jump" variantas rolleyes.gif ). Vabalus iškirpau iš raštuoto popieriaus. O Epoksidinės raidės 'NYC', tai jau seniena iš EK Success Nostalgiques serijos. Labai es patenkinta kad sugalvojau priklijuoti skeleto lapelius po pagrindiniu vabalu...tokiu būdu jis daug gyvensnis atrodo. Tik norėjau kad sparneliai būtų nukreipti žemyn, bet tada sūnelio veidą uždengia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 balandžio 2010 - 08:52