o Wou kaip gražu ,
o su kokiais klijais po to vėl suklijavai albuma
QUOTE(ddia @ 2010 04 27, 11:46)
ačiū
klijavau su dvipuse lipnia juostele
QUOTE(remini @ 2010 04 27, 11:43)
nu va saunuole-kokio dydzio ? Viduj bus kartoniai lapai ?
Jau perskaiciau aprasyma sorriu uz ziopluma
As jau ir pradejau savo albumo virseli .. bet primeciau, kiek darbo laukia jo viduje
o kur jūs perkat tuos albumus, kad galima būtu po to pačioms pasidaryti?
Šiandien aš visada pradedu nuo "O"
QUOTE(ddia @ 2010 04 27, 07:26)
o kur jūs perkat tuos albumus, kad galima būtu po to pačioms pasidaryti?
spec. mini albumu nereikia pirkti Virseliui gali panaudoti storesni kartona 'chipboard', apdengti kaip nori, o puslapiai, tai padaryk norimo formato skrebuka ir uzklijuok ant plonesnio kartono arba akvareles popieriaus, is abieju pusiu. Pagaliau pramusi skylutes (labai pravercia tureti ta Crop-a-dile BIG bite), ir suveri arba ziedeliais ar juostelem.
Papildyta:
As dar viena konkursini planuoju ...si karta susapnavau ideja nuo skrebo net sapnuose nepabegu...
Tai tam, kad pasidaryčiau albuma 30*30 tarkim man reikia tik norimo dydžio kartono, viršeliui ir jei viduj noriu, kad būtu su įmautėm - įmaučių? Aišku daigto kur pramuša skylutes, arba prasimušt j as kur nors ir virvutės arba žiedelių? Atsiprašau, kad taip ikyriai klausinėju, bet man jau laaaabai reik
QUOTE(ddia @ 2010 04 27, 08:28)
Tai tam, kad pasidaryčiau albuma 30*30 tarkim man reikia tik norimo dydžio kartono, viršeliui ir jei viduj noriu, kad būtu su įmautėm - įmaučių? Aišku daigto kur pramuša skylutes, arba prasimušt j as kur nors ir virvutės arba žiedelių? Atsiprašau, kad taip ikyriai klausinėju, bet man jau laaaabai reik
jei 30x30 ir dar su imautem tai geriau jau imk gatava. Tokio dydzio albuma jei darysi pati, didesne galimybe kad raitys...mano nurodytas metodas virsuj tai labiau tinka mini albumam be imauciu.
Musu viena auksiaranke skrebuke LINUTUKE pati pasidare albumus...nuostabiai apdenge albumo virseli lininiu audiniu (toki su ziedeliais, o imauciu atskirai nusipirko...einu atkasti...
va cia
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 27, 18:06)
jei 30x30 ir dar su imautem tai geriau jau imk gatava. Tokio dydzio albuma jei darysi pati, didesne galimybe kad raitys...mano nurodytas metodas virsuj tai labiau tinka mini albumam be imauciu.
Musu viena auksiaranke skrebuke LINUTUKE pati pasidare albumus...nuostabiai apdenge albumo virseli lininiu audiniu (toki su ziedeliais, o imauciu atskirai nusipirko...einu atkasti...
va cia
va cia
Maciau Linutukes, nerealūs albumai. O kur gatava nusipirkt nerandu
http://www.youtube.c...J_Tr8Hczag&NR=1
ddia cia yra filmukas kaip pasigaminti toki albuma kaip tu nori. Viskas imanoma, reikia tik siek tiek padirbet.
ddia cia yra filmukas kaip pasigaminti toki albuma kaip tu nori. Viskas imanoma, reikia tik siek tiek padirbet.
ader Dėkui , lekiu žiūrėt
QUOTE(ader @ 2010 04 27, 18:17)
http://www.youtube.c...J_Tr8Hczag&NR=1
oo kokia ideja as net tingejau ieskoti infos, pasilikau savo vaizduote ir tiek
leja1 Laukiu nesulaukiu pamatyti skrebuko galutinį rezultatą...jau 3-čiadienis ku ku