Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Koks grožis wub.gif Ar patiko TB?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aasta: 26 balandžio 2010 - 07:23
Diana, sveikinu laimejus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Remini, fainuoliai atvirukai mamai thumbup.gif

Scrapuke, labai smagus tavo paskutinysis skrebukas su TB ir katem wub.gif O pavadinimas, tai tikrai dviprasmis, jei ismestum zody "CATS" lotuliukas.gif

verysad.gif O as va jums dar ir pasiguosiu, nes vis dar sirdi skauda , nors ir ne del skrebo: per tuos vulkano pelenus ne tik, kad sveciai pas mus neatvyko (o jau kaip ilgai tai planavom ir laukem), bet ir patys taip ir neisskridom i Ukraina, kur buvom pakviesti i draugu vestuves bei galvoj kiek pasibuti Karpatuose, ech... verysad.gif
Atsakyti
scrap8- liuksusovai atrodo tas LO ir tas pavadinimas lotuliukas.gif
Ziurbuti- nenusimink, buna gyvenime ir blogesniu dalyku... su gamta nepajuokausi mirksiukas.gif O vestuviniu nuotrauku tikiuos kad atsius ax.gif ir galesi tada scrabinti bigsmile.gif
Atsakyti
Žiurbuti, iš tikrųjų neliūdėk. Juk nuo tavęs niekas nepriklausė, nieko pakeisti nebūtum galėjusi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai irgi kaifuoju nuo Skrepukės naujausio LO wub.gif thumbup.gif
Ir jau darbuojuos konkursui.

Žiurbuti, užjaučiu tave friends.gif Pas mane irgi per tuos pelenus neatvyks mano draugė iš Vokietijos. O MB draugas Londone buvo įstrigęs visai savaitei, nors išvyko į komandiruotę tik 2 dienom. Jo žmona LT su 2 mažais vaikais jau sienom pradėjo laipiot... doh.gif Svarbu, kad visi gyvi-sveiki, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 25, 17:53)

Kaip ten mergaitiškai saldu.... flirt.gif Bet įkvepia... išties įkvepia.... Ačiū, kad ir mums parodei. Muset reiks užsiregistruot (tik nžn, kada spėsiu ten sudalyvaut, jeigu čia vos spėju mastau.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 26, 06:45)

Apie šį skrebuką: Mano antra pusė esa manęs pavadintas "Kačių magnetas". Labai l.l. keistas fenomenas, kad kur bebūtume, bent kokiame sode sėdėtume, neužilgo prisistato katė prie jo pasitrinti. Ir tai, jis kačių nei nemaitina nei valerijono kišenėse nešioja...betgi jį supa kažkokia aura kurią katės jaučia. Užfiksavau du skirtingus momentus: spalvotos foto tai rajono katė vis atbėgdavo kada jis išeidavo į sodą, o j/b foto, tai draugų "nedraugiška" katė kuri jam į glėby puolė.
Pavadinimas...buvo jo išprovokuotas kadangi panoro lažintis su manimi kad būtent taip pavadinimo nedrįsiu rašyti smile.gif...(kadangi išėmus "cat" kortelę, visai kas kitka gaunasi biggrin.gif
Žodis "Cat" kortelė tai iš chipboard-- mėgdžioja "coasters" padėkliukus gėrimams.

clap_1.gif palikau komentara bloge...

noriu testi stazuote ... (su pirma pasirodysiu neuzilgo mirksiukas.gif )

Man patinka LO su daug nuotrauku, taip galima issamiau perteikti situacija... noriu cia paklausti stai ka :
- tas j/b foto, kaip suprantu, ir yra pagrindinis?
- Tag aprasymas, matyt, nera siaip sau atspausdintas, kodel ne is rankos rasytas? Suprantu, kad buna ju ivairiu, bet kuo remtis? ar yra kokiu taisykliu, kad sklandziai su darbu atrodytu?
Sorry, kad taip ikyriai kamantineju ax.gif

betgi jį supa kažkokia aura kurią katės jaučia.

biggrin.gif kadangi zinoma, kad kates jaucia neigiama energija, renkasi ir gulasi prie zmogaus skaudamos vietos, ten, kur negatyvas...tai vat mano kate tik mane is visu namiskiu ir tepripazista, niekas prie jos neprieis, snypscia, urzgia... tik as esu prileidziama...Tai vyras ir juokiasi:" Matosi kas tu per zmogus...!" devil.gif
http://yfrog.com/5jpb250208j
Atsakyti
Ačiū visom už teigiamus įvertinimus mano skrebukui čia SM ir bloge wink.gif
MB liko l. patenkintas skrebuku...mat jau seniai žadėjau, tai man jis primindavo, atseit "kada paskrebinsi". Jam patiko kaip nuotraukos išdėstytos--t.y. pats dizainas. Žada parodyti savo kolegom darbe (manau labiau pasigriti...čia tas dviprasmiškas pavadinimas ax.gif )
su pirma pasirodysiu neuzilgo  

Laukiu kada pasirodysi...tikėjausi kad šiandien jau pamatysiu wub.gif
tas j/b foto, kaip suprantu, ir yra pagrindinis?

Ne, pagrindinė yra didžiausia spalvota. Ta j/b atskyriau taip kadangi ji iš kitos serijos, kita katė...jei bučiau palikus tokio pačio kišeninio dydžio ir dar spalvotą kaip kitos, būtų rizika kad skaitytojas nepastebėtų kad čia skirtingas momentas užfiksuotas.
Tag aprasymas, matyt, nera siaip sau atspausdintas, kodel ne is rankos rasytas? Suprantu, kad buna ju ivairiu, bet kuo remtis? ar yra kokiu taisykliu, kad sklandziai su darbu atrodytu?
Sorry, kad taip ikyriai kamantineju 

Nėra jokių "taisyklių" ar spausdinti tekstą ar ranka rašyti. Aš spausdinu vien dėl to kad kaip pradedu rašyti nesugebu sustoti lotuliukas.gif Ir tai, pradedu mažinti šrifto dydį nuo standarto 12, 11, ...9 iki to kad jei dar sumažinsiu nebus įmanoma skaityti biggrin.gif Ranka rašyti skrebuką padaro labiau asmenišką, šiltą, bet dėja....nesutalpinčiau tiek kiek noriu papasakoti jei ranka rašyčiau. Šis skrebas yra toks tvarkingas, vyriškas tad manau kad spausdintas tekstas tinka.
Aš siekiu kad mano albumuose būtų ir ranka rašyto teksto ir spausdinto. Jei skrebinu kokį palinkėjimą vaikam, bandau ranka rašyti ar bent pasirašyti ("su meile, Mama") po spausdintu tekstu.
*Malonu man padėti, patarti...drąsiau mirksiukas.gif
kadangi zinoma, kad kates jaucia neigiama energija, renkasi ir gulasi prie zmogaus skaudamos vietos, ten, kur negatyvas...tai vat mano kate tik mane is visu namiskiu ir tepripazista, niekas prie jos neprieis, snypscia, urzgia... tik as esu prileidziama...Tai vyras ir juokiasi:" Matosi kas tu per zmogus...!"  
http://yfrog.com/5jpb250208j

Fainuolė tavo katytė...kaip ir mano Dusty pilka.
Patiko man tavo pasakojimai apie neigiamą energiją devil.gif Kada pyksimes su MB būtinai priminsiu jam lotuliukas.gif
O šiaip, manau tame yra teisybės kadangi MB nelabai mėgsta naminius gyvulėlius (čia jo tautybė ir kultūra l.l. atsiliepia--tas tikėjimas kad gyvuliukai yra "nešvarūs"). Jis pavyz. vengia šunų, o kačių tai jos palaipsniui ir sistemingai pripratino jas mylėti biggrin.gif Bet galbūt jautė tą neigiama energija, kad jis laikėsi nuo ju atstumo.

Ziurbuti: verysad.gif liudnos naujienos, bet istiesu...galetu but dar blogiau.
Kaip ten mergaitiškai saldu....   Bet įkvepia... išties įkvepia.... Ačiū, kad ir mums parodei.

Pastebejau kad dabartine tendencija yra pagrinde skrebinti tik super dekoratyvinius skrebukus...bent butent tokie dagiausia komentaru susilaukia ax.gif Man tokie l. grazus bet deja man tekstas ir ivykio papasakojimas nei kiek nemenkesnis. Bet jei dizainas neleidzia man talpinti teksto ant pacio skrebuko, tai padarau kisenuka blogoj LO pusej kad kortele lengvai issitrauktu pro virsu kur ymaute atvira.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 balandžio 2010 - 14:54
nagi nagi, tema konkursui man kazkokia sunkoka pasirode, nezinau net ar iseis sudalyvaut, kol kas jokiu minciu tuo klausimu.
scrap tavo LO kaip visada simboliskas ir informatyvus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 26, 15:23)
Laukiu kada pasirodysi...tikėjausi kad šiandien jau pamatysiu wub.gif

Taip ir butu, vakar nakti kaip ir pabaigiau, bet snd is ryto turejau ji nunesti i darzeli, tad nespejau nei nufotografuoti... Treciadieni ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 26, 18:27)
nagi nagi, tema konkursui man kazkokia sunkoka pasirode, nezinau net ar iseis sudalyvaut, kol kas jokiu minciu tuo klausimu.
scrap tavo LO kaip visada simboliskas ir informatyvus  thumbup.gif

man atvirksciai- jau tiek minciiu, kad nezinau kur deti lotuliukas.gif Pasirodo yra visai neblogu kombinaciju.
Atsakyti
mano žadėtas parodyti albumiuko vieršelis čia
Atsakyti