mano darbelis mamyčių dienai
o čia daugiau nuotraukyčių
noreciau ir savo mamai toki padaryti!!
Labai gražūs atvirukai
remini: nuostabu...cia atvirukas? esu macius nemazai tokios formos mini albumu man
The Color Room
Norėjau visas supažindinti su visiškai nauju užduočių-konkursinių forumu, skrebukų galerija, bei nerealiai talentinga grupe tarptautinių dizainerių. ši bendruomenė tik įleido šaknis prieš kelias savaites, bet tiek narių prisiregistravo kad oho Darbeliai tikrai aukštas lygis
Kviečiu ir mūsų lietuvaites prisiregistruoti ir atstovauti LT
Kas savaitę užduoda naują spalvų derinį, kartais ir su schemyte, ir pagal tai turime gaminti konkursinius. Žadu aš ten dažnai sudalyvauti kadangi mane ten visos tiesiog įkvėpia
OJE: Tu lyg klausei manęs kaip užmesti tuos skaitmenos Vintage rėmelius ant nuotraukos. Šiame forume viena skrebukė padarė video pamokėlę, nors ne tokie rėmai, bet darbo eiga vienoda čia
Norėjau visas supažindinti su visiškai nauju užduočių-konkursinių forumu, skrebukų galerija, bei nerealiai talentinga grupe tarptautinių dizainerių. ši bendruomenė tik įleido šaknis prieš kelias savaites, bet tiek narių prisiregistravo kad oho Darbeliai tikrai aukštas lygis
Kviečiu ir mūsų lietuvaites prisiregistruoti ir atstovauti LT
Kas savaitę užduoda naują spalvų derinį, kartais ir su schemyte, ir pagal tai turime gaminti konkursinius. Žadu aš ten dažnai sudalyvauti kadangi mane ten visos tiesiog įkvėpia
OJE: Tu lyg klausei manęs kaip užmesti tuos skaitmenos Vintage rėmelius ant nuotraukos. Šiame forume viena skrebukė padarė video pamokėlę, nors ne tokie rėmai, bet darbo eiga vienoda čia
scrap8-dekui uz info... saunus puslapiukas- kazi ar as dar iki to pribrendau ... dziugu yra kai kazkam kazkas ikvepima suteikia ...
remini- liuks ideja, tuos nelygimus gi gali palyginti su dilde (mano kompui kazkas su R raide )
remini- liuks ideja, tuos nelygimus gi gali palyginti su dilde (mano kompui kazkas su R raide )
Remini, labai faini atvirukai. Man patinka, kad netradicines formos, lyg mazos knygeles
Oho, na ir grozybiu tame Spalvu kambary Tik gaila, kad neina is arciau tu darbeliu paziuret.
O as pasigirsiu - siandien uzbaigiau 4-a savo mini albumo lapeli Bandau save nuteikti, kad cia mini albumas, ir nereikia taip daug galvoti apie puosmenas, ir ilgai svarstyti. Ir is tiesu pavyksta greiciau darbuotis Viliuosi, kad ateity ir didelius skrebukus greiciau pavyks "kepti"
Oho, na ir grozybiu tame Spalvu kambary Tik gaila, kad neina is arciau tu darbeliu paziuret.
O as pasigirsiu - siandien uzbaigiau 4-a savo mini albumo lapeli Bandau save nuteikti, kad cia mini albumas, ir nereikia taip daug galvoti apie puosmenas, ir ilgai svarstyti. Ir is tiesu pavyksta greiciau darbuotis Viliuosi, kad ateity ir didelius skrebukus greiciau pavyks "kepti"
saunuole, kuo maziau uzkrauni- tuo juk lengviau viskam
As ir judu ling albumu isvystimo- radau virseli
Siaip tai uzsienio puslapiuose man kazkaip butu kitaip su nuotrauku pasirodymu - gal zinot kodel
As ir judu ling albumu isvystimo- radau virseli
Siaip tai uzsienio puslapiuose man kazkaip butu kitaip su nuotrauku pasirodymu - gal zinot kodel
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 25, 13:41)
remini: nuostabu...cia atvirukas? esu macius nemazai tokios formos mini albumu man
taip čia atvirukas 2 atvirukai šablonas tikriausiai, skirtas minialbumui, bet aš panaudojau atvirukui
smagu, kad jums patiko
dar šiandien "aprengiau" fotoalbumėlį dariau dovanėlę krikšto dukrai, bet jau vėlu fotkint, tai ryt pasirodysiu
jau kai nieko nedarau tai nieko, bet kai pradedu....
dar ir kaip is arciau iseina, tik manau kad pagrindiniam puslapy matei Dizaineriu parinktuosius favoritus, o is arciau visus darbelius gali matyti pagrindinej galerijoj "photo wall" cia
Bandau save nuteikti, kad cia mini albumas, ir nereikia taip daug galvoti apie puosmenas,
nzn kodel siaip, juk tokioj tarptautinej galerijoj yra tiek ivairoves ir stiliu kad didesne galimybe kad pamatysi ka nors kas tave ikveps, pasisemsi ideju...jei visos toki pat nusistatyma turetu nerodyt, tai tikrai butu liudna SB erdvej.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 25, 22:58)
dar ir kaip is arciau iseina, tik manau kad pagrindiniam puslapy matei Dizaineriu parinktuosius favoritus, o is arciau visus darbelius gali matyti pagrindinej galerijoj "photo wall" cia
nzn kodel siaip, juk tokioj tarptautinej galerijoj yra tiek ivairoves ir stiliu kad didesne galimybe kad pamatysi ka nors kas tave ikveps, pasisemsi ideju...jei visos toki pat nusistatyma turetu nerodyt, tai tikrai butu liudna SB erdvej.
vat ir sakau- as savo kieme baltiniu nedziaunu- amerikoj, australijos ar kinijoj - butu dzin
Bet as kolkas zina, as tam nepribrendus, nei priemonem, nei idejom - o pateikti tik kad pateikti- kazkaip nesinori Bet pasisemti ir pasimokyti- tikrai liuks saitas
Pavadinimas: Kačių Magnetas
Skelbiu Naują konkursą čia mano bloge
[kopijuota nuo vertimo komentaruose]...
Šį kartą užduotis pademonstruoti kūrybingus, išradingus, unikalius pavadinimus. Tai gali būti sužaidimas žodžiais (kaip Miglės išgalvotas "Abu2" vietoj "Abudu", bet taip pat pats pavadinimo raidynas. Galbūt vietoj raidės "o" panaudosite apvalias detales kaip sagas ar gėles; Galbūt vartosite netradicines priemones kaip vielą ar audinio ar popieriaus skiauteles iš kurių sulipdysite pavadinimą. Vž, nustebinkite mus savo genialumu
Terminas: Gegužės 10 (24 val EST...mano laiku)
Priziukas: Scrappy Cat "border" 2 akrilinių štampukų komplektas.
Nugalėtoja: rinks kompiuteris "random" eiga.
Darbelių pridavimas: palikite komentarą bloge po konkursiniu su nuoroda kur galėtume matyti Jūsų darbelį
Lauksiu naujokių, seniūnių ir visų visų
Apie šį skrebuką: Mano antra pusė esa manęs pavadintas "Kačių magnetas". Labai l.l. keistas fenomenas, kad kur bebūtume, bent kokiame sode sėdėtume, neužilgo prisistato katė prie jo pasitrinti. Ir tai, jis kačių nei nemaitina nei valerijono kišenėse nešioja...betgi jį supa kažkokia aura kurią katės jaučia. Užfiksavau du skirtingus momentus: spalvotos foto tai rajono katė vis atbėgdavo kada jis išeidavo į sodą, o j/b foto, tai draugų "nedraugiška" katė kuri jam į glėby puolė.
Pavadinimas...buvo jo išprovokuotas kadangi panoro lažintis su manimi kad būtent taip pavadinimo nedrįsiu rašyti ...(kadangi išėmus "cat" kortelę, visai kas kitka gaunasi
Žodis "Cat" kortelė tai iš chipboard-- mėgdžioja "coasters" padėkliukus gėrimams.