Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Žmogiuke: iš Joann.com galima užsisakyti pas tarpininkes mirksiukas.gif (tau atsiunčiu až pas ką)
* Dėl printerių tai Ali edwards vieną l.l išgyrė ir kitų atsiliepimai buvo neblogi...atkapstysiu..va čia
color box gėlyčių keli lapeliai atsiklijavo 

susidūriau, bet...jau buvo rašalas beveik suvartotas tad su pirštais paėmus bandžiau "išgręžti" kas likę lotuliukas.gif
Atsakyti
remini, o kuris butent canon selphy, ju keletas matau yra modifikaciju ir koks vienas formatas?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 23, 20:39)
remini, o kuris butent canon selphy, ju keletas matau yra modifikaciju ir koks vienas formatas?

ant jo užrašyta- compact photo printer selphy es1 ax.gif pirkom prieš porą metų berods, formatas 10x15, tik dabar popierius pasibaigė ir nenusiperku... ten popierius eina kartu su plėvelėm, labai patogu, paprasta, dar keletas navarotų yra smile.gif kompaktiškas, na žodžiu esu patenkinta (buvau kai popieriaus buvo lotuliukas.gif )
4u.gif
Atsakyti
aciu uz info remini, ziuriu es1 jau ir nebera, es 2 modeli matau. bent jau zinosiu nuo ko pradet ziuret 4u.gif
Atsakyti
as ir canon naudoju ax.gif Pixma, zinau,kad visada yra kazkas geriau ax.gif bet rasalus uzpirkineti brangus malonumas doh.gif Kokybei- dar daug reiskia foto popierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 23 balandžio 2010 - 21:12
bet rasalus uzpirkineti brangus malonumas   Kokybei- dar daug reiskia foto popierius

drinks_cheers.gif todel as niekad nenoreciau spausdinti namie ax.gif Neesu macius nei 1 nuotraukos "namu gamybos" kad butu tam paciam lygy kaip foto laboratorijoj spausdinta.
JAV (ir LT juk siulo) foto padaryti per 1 val.. Tai jei reikia dabr, juk 1 val galiu palaukti biggrin.gif , o jei kelias dienas uzsakineju nuotraukas, tai skrebinu is tu kurias jau esu spausdinus ir surusiavus.

*Naujokem: kas dar nemate mano foto, bei baigtu skrebuku rusiavimo proceso, ScrapManijoj yra l. issamus straipsnis cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 balandžio 2010 - 21:56
QUOTE(ader @ 2010 04 23, 16:33)
blink.gif kur tokia prabanga. as paprastai per delfi foto uzsakineju, tai kol namo atsiuncia 5 darbo dienos, fotoservisas paskutiniu metu isvis sposa iskrete 2 savaites gamino g.gif

musu kaime (Siauliai smile.gif , cia nepiktai) yra tokia Fotokopija, ten nusiunciu, o pasiimti ateinu pati po 2 val., padaro praktiskai anksciau...pagalvojau jei musu Akropoly yra, tai ir pas jus turi buti, bet dbr pasitikrinau, ziuriu kad adresas tik Siauliu nurodytas. Bet netoliese yra fotoparduotuve, kuri irgi priima uzsakymus per interneta, tai vat jie darosi per Vilniu...rytoj eisiu pro sali, paklausiu special for you smile.gif .. primirsau pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 23, 21:12)
as ir canon  naudoju  ax.gif Pixma, zinau,kad visada yra kazkas geriau  ax.gif bet rasalus uzpirkineti brangus malonumas  doh.gif Kokybei- dar daug reiskia foto popierius

maniškis be rašalo mirksiukas.gif perki iškart popierius su plėvelėmis, kurios palaipsniui pasidengia ir gaunasi tikrai neblogos kokybės nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 23, 21:18)
musu kaime (Siauliai  smile.gif , cia nepiktai) yra tokia Fotokopija, ten nusiunciu, o pasiimti ateinu pati po 2 val., padaro praktiskai anksciau...pagalvojau jei musu Akropoly yra, tai ir pas jus turi buti, bet dbr pasitikrinau, ziuriu kad adresas tik Siauliu nurodytas. Bet netoliese yra fotoparduotuve, kuri irgi priima uzsakymus per interneta, tai vat jie darosi per Vilniu...rytoj eisiu pro sali, paklausiu special for you  smile.gif .. primirsau pavadinima.

tai jei butu salia manes kokia laboratorija tai as nepatingeciau nunest ir is karto atspausdint, bet tam malonumui man reik vaziuot kokiu 20 km. tai tenka uzsakinet internetu, o tada jau mane pasiekia gerokai veliau. na bet ir as kol laukiu nuotrauku tai skrebinu tai ka turiu,
beje, dabar ant stalo mano vestuvine nuotrauka, pasiryzau dideliam darbui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matau kalbat apie printerius. Turiu cenoniuką. Pirkau pernai bet nuotraukų nebandžiau spausdinti. Nes kiek girdėjau suryja labai daug rašalo. Man patinka nuotraukas pasidaryti eurokose. Nusiunčiu internetu tik gaila, kad pasiemi tik po savaitės bet čia irgi niekis. Jei labai nori screbinti visada rasi dar nepascrebintų nuotraukyčių. Nors taip pas manę yra. Stovi didžiausia krūva nuotraukų kurios tik ir laukia savo eilės bigsmile.gif
Atsakyti
Ader,

psiziurek www.e-foto.lt, klausiau ar jie irgi savaitem spausdina, nusijuoke ir sako negali buti...tai gal zino ka kalba, nes su jais dirba, ir per juos siaulieciams daro uzsakymus.
Atsakyti
LEJA, aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti