Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(OJE @ 2010 04 22, 18:59)
va, ideja si tavoji, man patinka. O kokio storio kartona naudoji? ir kiek yra 8x8 ? 
O kaip tas kniedes ideti, kaip ir paprastas/drabuzines ?

Labai gera klausima uzdavei smile.gif Gal kuri zinot, ar uztenka suklijuoti 2 cardstock storio popierius (na, kad is abieju pusiu grazu butu), ar reikia kazkoki pagrinda naudoti?
8x8 yra daugmaz 20x20cm. Nedidukas toks.
O kniedems imusti yra kazkokie irankiai, tik dar pati nezinau, kokie blush2.gif Bet turbut ir be ju galima g.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 04 22, 19:02)
beje bloge naujas blynas kam idomu  blush2.gif toks ekspresyvus ir ryskus, labai greitai sudeliotas.

Labai mielas naujasis blynukas. Spalvos labai ryskios, drasios, bet man faina, kad taip biggrin.gif toks mergaitiska, vejavaikiska nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
Dėl albumų - kelis esu pasidariusi. Panaudojau kartoną - pirkau didelius lakštus (jų būna įvairaus storio), susikarpiau norimo dydžio puslapiais, tada beliko apklijuoti raštuotu popieriumi. Susegti jie žiedais.
Turiu pasakyti, kad db krapštausi prie savo paskutinės kelionės albumo (jeigu galima taip pasakyti, nes padarytas tik vienas puslapis). Visa problema tame, kad nusipirkau jau gatavą albumą, jaučiuosi kažkaip apribota, neturiu įkvėpimo ką nors daryti. Galvoju kad teks vėl traukti savo kartono išteklius ir pasidaryti pačiai albumą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 22, 18:40)
O tavo albumas mergaitei kokio dydzio ?
bloga- pamatysiu kada nors- kaip visada- neuzkrauna.
Dar prie to pacio- ka reiskia bloge- sekejai ? 
Bet ir pirktinis,naujas mielas ir gali buti smagu, kaip i naujus namus uzejus..na su situo dar kaip nors- o va su nuotraukom- oj oj oj ...

maniskis a5 formato, t.y. A4 pusiau perkirptas.
Pirktinis mielas zinoma, graziai suristas, bet ir as kaip aasta buciau kazkaip apribota, reiktu ji vel ardyt, paskui sudet, o jei pridaryciau daug visokiu iskilumu, paskui jau neitu sukist i buvusius susegimus.
Man atrodo geriausia tai yra imti kartona ir ant jo klijuoti kad ir plonesni vienpusi rastuota popieriu, tada geriau laikosi detales ir nesibanguoja.
kniedems imusti buna su plaktuku tokie kuoleliai arba crop a dile big bite jei neklystu. As dar iki kniedziu nepriejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 23, 09:47)
kniedems imusti buna su plaktuku tokie kuoleliai arba crop a dile big bite jei neklystu. As dar iki kniedziu nepriejau  smile.gif

O nieko nenutinka, jeigu be kniedziu darai? tai yra, lapai neisplysta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 23 balandžio 2010 - 08:59
kai is storo kartono darai tai tikrai neplysta, be to juk nevartai to albumo kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 23, 10:11)
kai is storo kartono darai tai tikrai neplysta, be to juk nevartai to albumo kiekviena diena.

O tas storas kartonas yra be rugsciu? Ar gal nebesvarbu, kai tarp nuotraukos ir kartono dar atsiranda rastuoto popieriaus be rugsciu sluoksnis?
Atsakyti
na zinok as rugstim nesidomejau, perku paprasta kartona kanc.prekese.
Atsakyti
Aš irgi niekada nesidomėjau ar kartonas acid free. Perku patį paprasčiausią. O dėl kniedžių - man dar nė vienas neišplyšo lapas, o kniedžių nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz atsakymus 4u.gif
Dabar bus drasiau darbuotis man.
Atsakyti
Man ir vėl iškilo klausimas biggrin.gif kažkaip visada stringu su raidėm ir tekstu....
Arba jos nesimatoo taip kaip norėtusi ant viso skrabuko, arba kaip šiuo atveju pagrindas gavosi laabai margas ir saguotas unsure.gif O su šita fotke jau kelintas man netinka darbelis, perdarinėju ir perdarinėju.... Jau šitaip kaip ir tiktų, jei tik su tekstu pavykų išspręst.
Taigi galvoju padaryti kokias nors iškilias baltas dideles raides, gal dar viso darbelio krašus ar pabalint, ar pasendint, ar pabalint po to pasendint, ar apsiūt na nzn net, Vaikštau visą dieną ir niekaip nesugalvoju. TAi sakau gal jūs ką pasiūlysyt ir dar su pavadinimu.... Galvoju didelėm raidėm Gera, o po to mazesnėm pas tėtį ant rankų ar kažką pan, nes tas vaikas yra tikras tėtinukas jau pusantrų metų nuo jo nenulipa biggrin.gif .
Papildyta:
Va čia http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
juokinga, kad kaip sian dienai prisimenu tas nuotraukas..ir voba... atrandu.. kad cia tu ir tavo stalas... Ot galvoju ... nu lemta matyt buvo...

ech tas mano stalas...visi mane per staliuką randa biggrin.gif tapau lyg kokia baldų restauravimo ekspertė, nors tas staliukas buvo pirmas bandymas lotuliukas.gif ...iki šiol gaunu klausimų apie tą stalą.

Mini albumai; esu kelis irgi padarius. čia kur įkeltas "1 week" albumas tai klijavau puslapius ant "cardstock" storio lapo...kai kurie lapai norėjo raitytis, tad šį kartą puslapius klijuosiu ant chipboard storio kartono.
Naudoju Bind-it all mašinėlę, bet taip pat man labai patinka mini albumai su žiedeliais ir netgi su juostelėm surišti.
Kniedžių nemanau kad reikia kad laikytų, nebent jos dekoratyvinės ir paskirtis papuošti o ne funkcionali.
Atsakyti
ddia, visu pirma tai labai grazus LO, pagrindas superinis ir tos sagutes. thumbup.gif man net ir nereikia ten pavadinimo. O siaip tai bandyciau gal du variantus, arba karpytas didesnes raides, arba juosteles su tekstu, bet reikia det ant lapo ir ziuret kas tinka. tiktai gal akcentuociau ne zodi gera, bet pas teti ax.gif

scrapuke tau klausima turiu. tu namuose nuotraukas spausdini? jei taip tai su kokiu printeriu?
Atsakyti