Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

QUOTE(miele @ 2010 04 21, 21:41)
"Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang
Iš visų moters teisių, nuostabiausia yra būti mama.
arba
Nuostabiausia moters teisė yra būti mama

4u.gif  4u.gif Tyliai seku jūsų temelę. Nuostabūs darbai  bigsmile.gif Šaunuolės  4u.gif

kodel tyliai ax.gif
Atsakyti
Jėtau, kaip nebespėju prie PC sėdėt ir visų įvykių sekt doh.gif biggrin.gif

Labai gražūs visų konkursiniai...o aš ruošiaus sudalyvaut paskutiniam, bet tesugebėjau kelis štampukus ant paviršiaus išsitraukt...ir viskas blush2.gif

Scrap8, gražus saldusis tavo skrebukas mirksiukas.gif Nors kažkaip neįprastas...jei ne nuotraukos, tai net nepasakyčiau, kad čia taviškis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 21 balandžio 2010 - 22:34
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 21, 16:30)
(jei kas neaišku dėl technikos, drąsiai klauskite mirksiukas.gif )

vat paklausiu mirksiukas.gif , kaip su tuo nuotrauku sluoksniavimu, ar visas 3 vienodos sudetos viena ant kitos, ar kokia gudrybe cia buna? Dar apie remelius nelabai supratau g.gif

Ir aciukas uz parodyma kaip racionaliai galima papuosti gelytes! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 21 balandžio 2010 - 23:44
***Pirmiausia, pakomentavau visų konkursinius ten kur esate juos įkėlę...tiktai Lėjos man buvo neprieinama (?) galbūt jau išėmei?
Ačiū visom kurios sudalyvavo. Manau kad ir sekantis konkursinis galbūt bus "random" eiga- kompu parinktas. Tikriausiai skatina naujokes sudalyvauti, kadangi visos turi vienodą galimybę laimėti...ką Jūs manot?

Pakomentavau bloge, o dabar cia vat imsiu ir paklausiu - kaip tie zali lapeliai padaryti? cia gal irgi is floristikos salono?
Ir dar smalsu man, kas cia per kutai

* Žali lapeliai/vijokliai tai šilkinė juosta (kai kurios skrebo pardės juos parduoda)
user posted image
čia pasirinkimas wink.gif
*Kutai tai tokie kuriais apsiuva dekoratyvines pagalves.
user posted image
Ar atpažysti tuos kutus? smile.gif Čia mano išsiuvinėta pagalvė kuriai panaudojau tuos kutus, o kas liko tai skrebui.
Tyliai seku jūsų temelę. Nuostabūs darbai   Šaunuolės 

Tai drąsiau prisidėk šioj temelėj mirksiukas.gif
kodel tyliai 

jep, jep....Patylėjimą mes čia neskatinam...mes labiau tokios clap.gif laugh.gif yahoo.gif ploja.gif ... mirksiukas.gif
Scrap8, gražus saldusis tavo skrebukas  Nors kažkaip neįprastas...jei ne nuotraukos, tai net nepasakyčiau, kad čia taviškis

Man l. patinka amerikietiškas/anglų shabby chick stilius. Kelias nuotraukas skrebinčiau būtent tokiu gėlėtu dekoratyviniu stilium: vestuvines, nestuke.gif fotosesijos, ir šitą. Bet gyvenu su 3 vyrais šeimoj, tai negaliu jų gėlėse paskandinti lotuliukas.gif

* Ačiū visom už komentarus. pastebėjau kad jau kelintas komentaras kad netipiška kompozicija. Netgi rašiau dizaino patarimuose kad LO atrodo dinamiškiau kada kompozicija nesilaiko simetrijos išdėstymo, o mano šis atvirkščiai--absoliutiška simetrija biggrin.gif Bet...pasiteisinimui, man l.l tiko kadangi nuotrauka, t,y mano vaikai nuotraukoj yra centre mano širdy ir gyvenime.

Labai gražūs visų konkursiniai...o aš ruošiaus sudalyvaut paskutiniam, bet tesugebėjau kelis štampukus ant paviršiaus išsitraukt...ir viskas 

bus dar tų konkursų mirksiukas.gif

vat paklausiu   , kaip su tuo nuotrauku sluoksniavimu, ar visas 3 vienodos sudetos viena ant kitos, ar kokia gudrybe cia buna? Dar apie remelius nelabai supratau  

Ir aciukas uz parodyma kaip racionaliai galima papuosti gelytes!  

user posted image
Tie rėmeliai yra skaitmenos. Parasčiausiai reikia sumažinti nuotrauką, ir rėmelį ant nuotraukos užmesti (irgi sumažinti). Tada atspausdini normaliai kaip visas kitas nuotraukas. Tas trigubai sluoksniuotas kurį panaudojau skrebuke tai paprasčiausiai jį uždėjau ant nuotraukos ir šis skaitmenos rėmelis automatiškai ją susluoksniavo taip.
DesignerDigitals.com yra Viena iš geriausių saitų kur galima nusipirkti tokių rėmelių (kaip šis Vintage Photo Frames)...jie visai nebrangūs, bet galima nemokamai 'inete rasti taip pat mirksiukas.gif

ufff...tikiuosi kad nieko nepamiršau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 balandžio 2010 - 07:25
Aš tik šiandieną tavo darbą apžiūrėjau. Scrap, kad ir ką berašyčiau, vis tiek nesigaus perteikti savo susižavėjimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
scrap8-tai tas remelis po apacia ar kartu su fotke ?
beje, dekui uz komentara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 04 22, 01:18)
Aš tik šiandieną tavo darbą apžiūrėjau. Scrap, kad ir ką berašyčiau, vis tiek nesigaus perteikti savo susižavėjimo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif
scrap8-tai tas remelis po apacia ar kartu su fotke ?
beje, dekui uz komentara 

kartu su fotke mirksiukas.gif . Rėmelį užmeti ant nuotraukos (aš naudoju Photoshop) ir atspausdina pačioj nuotraukoj. Tik jei kai kurie rėmeliai yra pasvirę, o juk nuotrauka keturkampa, tai tuose vietuose po rėmeliais lieka balta. Baltus tarpus apkarpiau žirklėm.
Manau mano šis skrebukas skaitosi "hybrid" hibridinis, kadangi maišau skaitmeną su tradiciniu skrebu.
Atsakyti
dekui uz paaiskinima.
As su tokiu klausimu... nu bresta man tas noras albumui- vos ne saremiais lotuliukas.gif
bet prasiejau per nuotraukas..... doh.gif nesuvokiu nuo ko pradeti.... as noriu matyt tik albumo su tais apraisiotais kaspinukais bigsmile.gif
Kiek yra 8x8 , ar isigyti vis albuma ar darytis ant kartono ir segti tais ziedais - kas kokiu patarimu ax.gif
Papildyta:
tiesa, vis pamirstu tau scrap8- su tuo tavo dekupazo stalu papasakoti..
As nuo anu metu lapkricio men uzkibau cia ant visu rankdabiu... tada klaidziojau nete ir aptikau tavo stala- permeciau foktes, paziurejau i mergina kuri su svitrinia masina sveicia ta satal8aisku as tos masinos uzsimaniau lotuliukas.gif )- juokinga, kad kaip sian dienai prisimenu tas nuotraukas..ir voba... atrandu.. kad cia tu ir tavo stalas... Ot galvoju ... nu lemta matyt buvo...
sorrius- ne i tema .. bet nebuvo kur parasyti ,o norejos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 04 22, 17:35)
dekui uz paaiskinima.
As su tokiu klausimu... nu bresta man tas noras albumui- vos ne saremiais  lotuliukas.gif
bet prasiejau per nuotraukas.....  doh.gif nesuvokiu nuo ko pradeti.... as noriu matyt tik albumo su tais apraisiotais kaspinukais  bigsmile.gif
Kiek yra 8x8 , ar isigyti vis albuma ar darytis ant kartono ir segti tais ziedais - kas kokiu patarimu  ax.gif

As pati tik pradejau daryti ta albuma, tai is manes menka patareja... Bet as pati darysiu lapus 8*8 ir susegsiu ziedais. Dar galvoju, reikia kniedziu isigyti, kad man puslapiu neisplestu, bet cia jau veliau. Kai pati darai, gi gali padaryt visokiu lapu - vienas didesnis, kitas mazesnis... didesne laisve.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 22, 18:02)
As pati tik pradejau daryti ta albuma, tai is manes menka patareja... Bet as pati darysiu lapus 8*8 ir susegsiu ziedais. Dar galvoju, reikia kniedziu isigyti, kad man puslapiu neisplestu, bet cia jau veliau. Kai pati darai, gi gali padaryt visokiu lapu - vienas didesnis, kitas mazesnis... didesne laisve.

va, ideja si tavoji, man patinka. O kokio storio kartona naudoji? ir kiek yra 8x8 ?
O kaip tas kniedes ideti, kaip ir paprastas/drabuzines ?
Atsakyti
OJE, daryk pati, tai jeigu ir sugadinsi ka tai galesi perdaryt, o ir siaip malonumas didesnis kai savo darai. smile.gif
as va ziuriu namuose yra paplesytu knygeliu, o kartonas toks geras storas storas, tai reikes kazka minimalistinio sugalvot.

beje bloge naujas blynas kam idomu blush2.gif toks ekspresyvus ir ryskus, labai greitai sudeliotas.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 22, 19:02)
OJE, daryk pati, tai jeigu ir sugadinsi ka tai galesi perdaryt, o ir siaip malonumas didesnis kai savo darai. smile.gif
as va ziuriu namuose yra paplesytu knygeliu, o kartonas toks geras storas storas, tai reikes kazka minimalistinio sugalvot.

beje bloge naujas blynas kam idomu  blush2.gif toks ekspresyvus ir ryskus, labai greitai sudeliotas.

O tavo albumas mergaitei kokio dydzio ?
bloga- pamatysiu kada nors- kaip visada- neuzkrauna.
Dar prie to pacio- ka reiskia bloge- sekejai ?
Bet ir pirktinis,naujas mielas ir gali buti smagu, kaip i naujus namus uzejus..na su situo dar kaip nors- o va su nuotraukom- oj oj oj ...
Atsakyti