***Pirmiausia, pakomentavau visų konkursinius ten kur esate juos įkėlę...tiktai Lėjos man buvo neprieinama (?) galbūt jau išėmei?
Ačiū visom kurios sudalyvavo. Manau kad ir sekantis konkursinis galbūt bus "random" eiga- kompu parinktas. Tikriausiai skatina naujokes sudalyvauti, kadangi visos turi vienodą galimybę laimėti...ką Jūs manot?
Pakomentavau bloge, o dabar cia vat imsiu ir paklausiu - kaip tie zali lapeliai padaryti? cia gal irgi is floristikos salono?
Ir dar smalsu man, kas cia per kutai?
* Žali lapeliai/vijokliai tai šilkinė juosta (kai kurios skrebo pardės juos parduoda)
čia pasirinkimas
*Kutai tai tokie kuriais apsiuva dekoratyvines pagalves.
Ar atpažysti tuos kutus?
Čia mano išsiuvinėta pagalvė kuriai panaudojau tuos kutus, o kas liko tai skrebui.
Tyliai seku jūsų temelę. Nuostabūs darbai Šaunuolės
Tai drąsiau prisidėk šioj temelėj
kodel tyliai
jep, jep....Patylėjimą mes čia neskatinam...mes labiau tokios
...
Scrap8, gražus saldusis tavo skrebukas Nors kažkaip neįprastas...jei ne nuotraukos, tai net nepasakyčiau, kad čia taviškis
Man l. patinka amerikietiškas/anglų shabby chick stilius. Kelias nuotraukas skrebinčiau būtent tokiu gėlėtu dekoratyviniu stilium: vestuvines,
fotosesijos, ir šitą. Bet gyvenu su 3 vyrais šeimoj, tai negaliu jų gėlėse paskandinti
* Ačiū visom už komentarus. pastebėjau kad jau kelintas komentaras kad netipiška kompozicija. Netgi rašiau dizaino patarimuose kad LO atrodo dinamiškiau kada kompozicija nesilaiko simetrijos išdėstymo, o mano šis atvirkščiai--absoliutiška simetrija
Bet...pasiteisinimui, man l.l tiko kadangi nuotrauka, t,y mano vaikai nuotraukoj yra centre mano širdy ir gyvenime.
Labai gražūs visų konkursiniai...o aš ruošiaus sudalyvaut paskutiniam, bet tesugebėjau kelis štampukus ant paviršiaus išsitraukt...ir viskas
bus dar tų konkursų
vat paklausiu , kaip su tuo nuotrauku sluoksniavimu, ar visas 3 vienodos sudetos viena ant kitos, ar kokia gudrybe cia buna? Dar apie remelius nelabai supratau
Ir aciukas uz parodyma kaip racionaliai galima papuosti gelytes!
Tie rėmeliai yra skaitmenos. Parasčiausiai reikia sumažinti nuotrauką, ir rėmelį ant nuotraukos užmesti (irgi sumažinti). Tada atspausdini normaliai kaip visas kitas nuotraukas. Tas trigubai sluoksniuotas kurį panaudojau skrebuke tai paprasčiausiai jį uždėjau ant nuotraukos ir šis skaitmenos rėmelis automatiškai ją susluoksniavo taip.
DesignerDigitals.com yra Viena iš geriausių saitų kur galima nusipirkti tokių rėmelių (kaip šis Vintage Photo Frames)...jie visai nebrangūs, bet galima nemokamai 'inete rasti taip pat
ufff...tikiuosi kad nieko nepamiršau