Vakar nuejau neiprastai anksti miegoti, ir nepamaciau visu groziu. Uztai siryt lyg desertu pasimegavau prie rytines arbatos
Labai gerai, kad konkursini rinks kompas, nes tikrai nu tikrai niekaip neissirinkciau mieliausio, taip man visu grazus...
Pirmiausia....Svarbiausios naujienos...Karūnuojame konkurso nugalėtoją čia
tikrai saldus cukrum apipurkštas. Taip gavosi kad panaudojau Glimmer Mist purškiamus dažus...bonkutėj jie balti, bet užpurškiant ant žalio pagrindo jokio baltumo nesimato tik perlamutrinio cukriuko blizgesys. Jau baigtas, bet neliko laiko (ir šviesos) tinkamai nufotografuoti. Atidedu iki rytojaus
Idomu, labai noriu pasiziureti , ir nesitiki kad bus jau toks saldus - bus grazus ir, kaip visad, profesionalus
tikrai saldus cukrum apipurkštas. Taip gavosi kad panaudojau Glimmer Mist purškiamus dažus...bonkutėj jie balti, bet užpurškiant ant žalio pagrindo jokio baltumo nesimato tik perlamutrinio cukriuko blizgesys. Jau baigtas, bet neliko laiko (ir šviesos) tinkamai nufotografuoti. Atidedu iki rytojaus
Labas rytas čiut iš kedės neišvirtau turbūt pirmą kart gyvenime laimėjau
ddia sveikinu
visų darbeliai išties nuostabūs būtų sunku išrinkti nugalėtoją... dabar lauksim kito konkursėlio ir dar daugioau šaunių darbelių
o čia mano darbelis, su kuriuo nežinau ką daryti gal turite pasiūlymų norėjau daryti mini albumą, bet kasdien norai keičiasi... o dabar dar ir įkvėpimo nėr tai nemanau, kad pabaigsiu... labai lauksiu atsiliepimų ir pasiūlymų
visų darbeliai išties nuostabūs būtų sunku išrinkti nugalėtoją... dabar lauksim kito konkursėlio ir dar daugioau šaunių darbelių
o čia mano darbelis, su kuriuo nežinau ką daryti gal turite pasiūlymų norėjau daryti mini albumą, bet kasdien norai keičiasi... o dabar dar ir įkvėpimo nėr tai nemanau, kad pabaigsiu... labai lauksiu atsiliepimų ir pasiūlymų
ddia, sveikinu tavo darbelis iš tikrųjų vertas laimėjimo
QUOTE(Sanrita @ 2010 04 20, 21:01)
sveikinimai laimetojai
sanrita- Svarcnegeris liepos 13 Smagumas ...
sveikinu dia
Irmos saldumas jau matosi
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 21, 16:30)
Mano cukrinis skrebukas Mamos Dienai
Pavadintas: "To be a Mother"--Būti motina
Įkvėpta šių nuostabių žodžių: "Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang (kaip išversti į lietuvių k?)
daugiau nuotraukų čia (jei kas neaišku dėl technikos, drąsiai klauskite )
Pavadintas: "To be a Mother"--Būti motina
Įkvėpta šių nuostabių žodžių: "Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang (kaip išversti į lietuvių k?)
daugiau nuotraukų čia (jei kas neaišku dėl technikos, drąsiai klauskite )
Pakomentavau bloge, o dabar cia vat imsiu ir paklausiu - kaip tie zali lapeliai padaryti? cia gal irgi is floristikos salono?
Ir dar smalsu man, kas cia per kutai?
QUOTE(remini @ 2010 04 21, 11:29)
ddia sveikinu
QUOTE(aasta @ 2010 04 21, 11:38)
ddia, sveikinu tavo darbelis iš tikrųjų vertas laimėjimo
QUOTE(OJE @ 2010 04 21, 14:20)
QUOTE(ader @ 2010 04 21, 15:43)
sveikinu dia
Dėkui