Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 21 tema

Vakar nuejau neiprastai anksti miegoti, ir nepamaciau visu groziu. Uztai siryt lyg desertu pasimegavau prie rytines arbatos bigsmile.gif
Labai gerai, kad konkursini rinks kompas, nes tikrai nu tikrai niekaip neissirinkciau mieliausio, taip man visu grazus... wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia....Svarbiausios naujienos...Karūnuojame konkurso nugalėtoją čia
Idomu, labai noriu pasiziureti  , ir nesitiki kad bus jau toks saldus - bus grazus ir, kaip visad, profesionalus 

tikrai saldus biggrin.gif cukrum apipurkštas. Taip gavosi kad panaudojau Glimmer Mist purškiamus dažus...bonkutėj jie balti, bet užpurškiant ant žalio pagrindo jokio baltumo nesimato tik perlamutrinio cukriuko blizgesys. Jau baigtas, bet neliko laiko (ir šviesos) tinkamai nufotografuoti. Atidedu iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif čiut iš kedės neišvirtau blink.gif turbūt pirmą kart gyvenime laimėjau tongue.gif
Atsakyti
ddia bis.gif sveikinu
visų darbeliai išties nuostabūs wub.gif būtų sunku išrinkti nugalėtoją... dabar lauksim kito konkursėlio ir dar daugioau šaunių darbelių thumbup.gif

o čia mano darbelis, su kuriuo nežinau ką daryti g.gif gal turite pasiūlymų ax.gif norėjau daryti mini albumą, bet kasdien norai keičiasi... o dabar dar ir įkvėpimo nėr verysad.gif tai nemanau, kad pabaigsiu... labai lauksiu atsiliepimų ir pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
ddia, sveikinu 4u.gif tavo darbelis iš tikrųjų vertas laimėjimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 04 20, 21:01)
Liepos 15 d.

sveikinimai laimetojai 4u.gif
sanrita- Svarcnegeris liepos 13 mirksiukas.gif Smagumas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 21 balandžio 2010 - 12:23
sveikinu dia thumbup.gif
Atsakyti
Irmos saldumas jau matosi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Mano cukrinis skrebukas Mamos Dienai biggrin.gif
Pavadintas: "To be a Mother"--Būti motina
Įkvėpta šių nuostabių žodžių: "Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang (kaip išversti į lietuvių k?)
daugiau nuotraukų čia (jei kas neaišku dėl technikos, drąsiai klauskite mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 balandžio 2010 - 15:32
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 21, 16:30)
Mano cukrinis skrebukas Mamos Dienai biggrin.gif
Pavadintas: "To be a Mother"--Būti motina
Įkvėpta šių nuostabių žodžių: "Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang (kaip išversti į lietuvių k?)
daugiau nuotraukų čia (jei kas neaišku dėl technikos, drąsiai klauskite mirksiukas.gif )

Pakomentavau bloge, o dabar cia vat imsiu ir paklausiu - kaip tie zali lapeliai padaryti? cia gal irgi is floristikos salono?
Ir dar smalsu man, kas cia per kutai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 balandžio 2010 - 19:53
QUOTE(remini @ 2010 04 21, 11:29)
ddia  bis.gif sveikinu
visų darbeliai išties nuostabūs  wub.gif būtų sunku išrinkti nugalėtoją... dabar lauksim kito konkursėlio ir dar daugioau šaunių darbelių  thumbup.gif

o čia mano darbelis, su kuriuo nežinau ką daryti  g.gif  gal turite pasiūlymų  ax.gif  norėjau daryti mini albumą, bet kasdien norai keičiasi... o dabar dar ir įkvėpimo nėr  verysad.gif tai nemanau, kad pabaigsiu... labai lauksiu atsiliepimų ir pasiūlymų  4u.gif

QUOTE(aasta @ 2010 04 21, 11:38)
ddia, sveikinu 4u.gif tavo darbelis iš tikrųjų vertas laimėjimo 4u.gif  4u.gif

QUOTE(OJE @ 2010 04 21, 14:20)
sveikinimai laimetojai  4u.gif
sanrita-  Svarcnegeris liepos 13   mirksiukas.gif  Smagumas ...

QUOTE(ader @ 2010 04 21, 15:43)
sveikinu dia  thumbup.gif

Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
"Of all the rights of women, the greatest is to be a mother."- Lin Yutang
Iš visų moters teisių, nuostabiausia yra būti mama.
arba
Nuostabiausia moters teisė yra būti mama

4u.gif 4u.gif Tyliai seku jūsų temelę. Nuostabūs darbai bigsmile.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti